bu fm 2009 nasıl oynanıyo takımı kurdum ama ıngılızce oldugu ıcın yapamıyorum yardım turkce yapılıyomu acaba kurulumda turkce yoktu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ve sonunda yukarda koyduğum kadroyla sadece tek mağlubiyetle(oda 33. haftada Gs'ye karşı) şampiyon oldum...
Umut gol kralı oldu...Senenin takımına 6 oyuncu gönderdim..Slyva-Song-Weeks-Tayfun-Selçuk-Colman-Umut
Avrupada Gruplardan çıktım fakat İlk turda Sparta Prag'a elendim...Oda oyunun azizliği,40 şut tek gol yok...Adam ortasahadan vurdu gol oldu..
Baya beraberlik aldım...Türkiye kupasını hiç istememe rağmen aldım..
Darısı seneye
Türkçe yama çıktı mı?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Bir update yaptı bugün ama nedir ne yapar bilmiyorum...
Eğer kontraatak oynamıyorsanız kesinlikle long veya direct pass oynamayın.Short pass,defans çizgisi deep.Top sizde olur ve kolay gol yemezsiniz.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Oyun ilerledikçe müthiş genç yetenekler çıkıyor, scout ağınız ile tarattırın dünyanın dört bir yanını. Bir de "FM Genie Scout 2009 XE" diye müthiş bir program var; oyuncuların o anki ve potansiyel yeteneklerini gösteren; şiddetle tavsiye ederim.
- Alıntı
Yorum
-
chovy,Fatih Küçük'e ulaş...
Bendede aynı sorun vardı,sağolsun halletti...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechovy,Fatih Küçük'e ulaş...
Bendede aynı sorun vardı,sağolsun halletti...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoalunited konusunda Serdær'a katılıyorum. Gercekten bomba bir oyun... FM2009'a gelince bi taktik oturtamadım deli oluyorum yaa.. Arkadasla network oynuyoruz. Ben B.Dortmund'u aldım. Takım fena degil ama sezon basında her ne kadar sampiyonluk mücadelesi verecegimi vaad etsemde ne hikmetse kümeye oynuyorum...Bi arkadastan söyle güzel eli yüzü düzgün bir taktik bekliyorum hayrına
Sinir oldum yaa uykum geldi dedim cıktım simdi.
Her maç ya berabere ya maglubiyet yaa... Tekke'yide aldım aslında ama anlamadım gitti nie bole oluyo
HY67...
- Alıntı
Yorum
-
İlk iki sezonda şampiyon olduktan sonra şöyle iyi bir forvet alayım dedim.4.7M Euroya Aruna Kone'yi aldım...Anaa o da ne taraftarlar kızdı yönetim kızdı,niye bu adamı aldın diye.Ne oluyoruz derken hazırlık maçlarında adam bir sürü boş kaleye pozisyonu kaçırmasın mı!..Bir de Isaac tutturdu "madem bunu aldın ben gidecem" diyeYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk iki sezonda şampiyon olduktan sonra şöyle iyi bir forvet alayım dedim.4.7M Euroya Aruna Kone'yi aldım...Anaa o da ne taraftarlar kızdı yönetim kızdı,niye bu adamı aldın diye.Ne oluyoruz derken hazırlık maçlarında adam bir sürü boş kaleye pozisyonu kaçırmasın mı!..Bir de Isaac tutturdu "madem bunu aldın ben gidecem" diye
Abi bırak gitsin ben Isaac'i fener' sattım...4,,4 milyon'a satım..Ellerinde patladı
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
2011-2012 sezonundayım.
şu ana kadar;
3 lig şampiyonluğu
3 fortis kupası
3 türkiye süper kupası
2 şampiyonlar ligi kupasi
2 avrupa süper kupası
2 kıtalar arası kupası aldımTeşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
- Alıntı
Yorum
Yorum