İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela bırakın fmyi noktalarlan gol ataysınız
fifa manager efsanemaç izlemek ayrı bir keyif..
bide lma vardı codemasters ın hala da var beşiktaşa bi gidim alacam o oyunu onda da 3d maç var ama o oyunun tadı başka kendi stadını kendin yapıyodun play station da oynardık seneler önce uyuma bilmezdik ey gidi günler
herşey bi yana menejerlik oyununda fm den şaşmaBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
ismail ünal vardı çok iyi oluyo sonradan sende çıkmışsa al derim samsunspordaydı sanırım
defansif ortasaha doğa kaya var çok değil ama yararlı olur tuncay kılıçarslan altyapıdan çok iyi oluyo ilerde elinde tut hatta oynat eyüp kadri ataoğlu da keza öyle gökhan zan işine yarar veya servet çetin yabancı stoper gigliotti var kesinlikle tavsiye ederimBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa manager a ısınamadım ben la düz topçu onlar ruh yok onlarda noktaların yerim ben bıdıbıdı oynamalarını
bide lma vardı codemasters ın hala da var beşiktaşa bi gidim alacam o oyunu onda da 3d maç var ama o oyunun tadı başka kendi stadını kendin yapıyodun play station da oynardık seneler önce uyuma bilmezdik ey gidi günler
herşey bi yana menejerlik oyununda fm den şaşma
ama güzel olmamış.. play stationdaki tadı başkaydı.. uyumadan 2 gün oynadıgımızı biliyorum..
hele stad olayı bambaşkaydı..
ama fifanın da stad olayı çok güzel..
çatı secenekleri biraz daha fazla çok daha güzel olur ama yine de fmye takar o konuda
ama onunda şöyle bi dezavantajı var türkiye ligini oynamanın pek bi anlamı yok.. lisans son 2 senedir var sanırım ve fmye yetişmeleri için baya ugrasmaları gerek.. futbolcular yalan dolan yaniHadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismail ünal vardı çok iyi oluyo sonradan sende çıkmışsa al derim samsunspordaydı sanırım
defansif ortasaha doğa kaya var çok değil ama yararlı olur tuncay kılıçarslan altyapıdan çok iyi oluyo ilerde elinde tut hatta oynat eyüp kadri ataoğlu da keza öyle gökhan zan işine yarar veya servet çetin yabancı stoper gigliotti var kesinlikle tavsiye ederim
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismail ünal vardı çok iyi oluyo sonradan sende çıkmışsa al derim samsunspordaydı sanırım
defansif ortasaha doğa kaya var çok değil ama yararlı olur tuncay kılıçarslan altyapıdan çok iyi oluyo ilerde elinde tut hatta oynat eyüp kadri ataoğlu da keza öyle gökhan zan işine yarar veya servet çetin yabancı stoper gigliotti var kesinlikle tavsiye ederimHadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelma '07 var bende fatih..
ama güzel olmamış.. play stationdaki tadı başkaydı.. uyumadan 2 gün oynadıgımızı biliyorum..
çatı secenekleri biraz daha fazla çok daha güzel olur ama yine de fmye takar o konuda
ama onunda şöyle bi dezavantajı var türkiye ligini oynamanın pek bi anlamı yok.. lisans son 2 senedir var sanırım ve fmye yetişmeleri için baya ugrasmaları gerek.. futbolcular yalan dolan yani
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelma '07 var bende fatih..
ama onunda şöyle bi dezavantajı var türkiye ligini oynamanın pek bi anlamı yok.. lisans son 2 senedir var sanırım ve fmye yetişmeleri için baya ugrasmaları gerek.. futbolcular yalan dolan yani
getafe teklif yaptı kabul ettim iflas ettiğini nerden bileyim ne transfer ne bişe elimdeki oyuncuları da satıyolar şerrolar
neyse yeni yönetim geldi işler rayına girer dedim 13. sıradaydım bi baktım Fatih Küçük sack
şimdi de hırvatistan milli takımındayım klüp bazında teklif bekliyormBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu bahsetiğiniz oyunun tam adını ne öğrenebilirmiyim.
codemasters firmasının play station için ürettiği efsanevi menejerlik oyunu.. bilgisayar uyarlaması çok hoşuma gitmedi.. yada gamepadle oynamadıgım için bana öyle gelmiş olabilir..
diğeri de Fifa Manager 06 07 08
şu an oynadıgım 07.. detaylar çok hoş.. kariyer seçenekleri, stadyum detayları, kişisel hayat, alt yapı falan fm ye göre çok daha güzel.. benim için oyunun zevk veren tarafı sadece maçları yapmak olmadıgı için fifa bana daha cazip geliyor.. özellikle alt yapı olayı müthiş..
mesela 10 18 yaşları arası 2 yıllık dilimlere bölünmüş.. her birinde oyuncular var yeteneklerine göre gönderiyorsun.. gençlik turnuvalarından transfer ediyorsun falan.. ve gelişimlerini izliyorsun seneden seneye..
çok hoş bir şey gerçekten.. ama dediğim gibi kimisi bunlarla ugrasmayı pek sevmez..
ama dezavantajı da türkiye liginin kalitesiz olması.. kaliteden kastım takımların gücsüzlüğü falan değil.. oyuncuların detaylandırması iyi değil.. oynarken zevk almıyorsun pek.. çok dengesiz transferler olabiliyor.. yani üzerine düşmemişler..
Fifa manager 08 ise kurdum.. ama menüleri falan değiştirmişler daha şık olmuştur kimine göre ama ben kurduktan sonra sildim... alışmış oldugum menüsüyle 07ye devam ediyorum..
fm yi ise yıllardır oynamadım.. ama her sene bir umut indiriyorum.. sonra begenmeyip geri kaldırıyorumHadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm de Trabzonu bıraktım nuri denen herif gelmiş bana 6250 haftalık teklif ediyo 10000 teklif ettim kabul etmediler bende sözleşme bitince ayrıldım
getafe teklif yaptı kabul ettim iflas ettiğini nerden bileyim ne transfer ne bişe elimdeki oyuncuları da satıyolar şerrolar
neyse yeni yönetim geldi işler rayına girer dedim 13. sıradaydım bi baktım Fatih Küçük sack
şimdi de hırvatistan milli takımındayım klüp bazında teklif bekliyorm
ahahah fatih küçük sacked
züper
beni de ilk sezon sonunda kovmuşlardı atleticodan.. sebebiyse bu bina yapma olayları varya o yüzden.. 60m$ lık bi bina yaptım.. en fazla -20m a kadar düşürdüm..
takımı şampiyon yaptıgım halde..
sezon bitti.. yenisi başlarken bi baktım bi kaç kulüpten teklif var.. başımdan aşşağı kaynar sular indi.. meger sacked olmuşuzsonra o sinirle oyunu kaldırdım.. 15 dakka sonra geri kurup tekrar başladım
Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi LMA manager 07
codemasters firmasının play station için ürettiği efsanevi menejerlik oyunu.. bilgisayar uyarlaması çok hoşuma gitmedi.. yada gamepadle oynamadıgım için bana öyle gelmiş olabilir..
diğeri de Fifa Manager 06 07 08
şu an oynadıgım 07.. detaylar çok hoş.. kariyer seçenekleri, stadyum detayları, kişisel hayat, alt yapı falan fm ye göre çok daha güzel.. benim için oyunun zevk veren tarafı sadece maçları yapmak olmadıgı için fifa bana daha cazip geliyor.. özellikle alt yapı olayı müthiş..
mesela 10 18 yaşları arası 2 yıllık dilimlere bölünmüş.. her birinde oyuncular var yeteneklerine göre gönderiyorsun.. gençlik turnuvalarından transfer ediyorsun falan.. ve gelişimlerini izliyorsun seneden seneye..
çok hoş bir şey gerçekten.. ama dediğim gibi kimisi bunlarla ugrasmayı pek sevmez..
ama dezavantajı da türkiye liginin kalitesiz olması.. kaliteden kastım takımların gücsüzlüğü falan değil.. oyuncuların detaylandırması iyi değil.. oynarken zevk almıyorsun pek.. çok dengesiz transferler olabiliyor.. yani üzerine düşmemişler..
Fifa manager 08 ise kurdum.. ama menüleri falan değiştirmişler daha şık olmuştur kimine göre ama ben kurduktan sonra sildim... alışmış oldugum menüsüyle 07ye devam ediyorum..
fm yi ise yıllardır oynamadım.. ama her sene bir umut indiriyorum.. sonra begenmeyip geri kaldırıyorum
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLMA manager 07 ilkkez duyuyorum ama daha önceden Fifa Manager 05 oynadım hosuma gitti güzeldi. maneger oyununa ilkkez 01-02 daha sonra 03-04 fifa maneger camp. mang. 07 ve 08 şimdide football maneger oynuyorum. ilkkez footbal maneger oynuyorum ve 08 kadro kurmada transfer de cogu macta zorlandım ama yavas yavas ögreneceğim. 2-0 dan aldıgım macta oldu 4-1 den 4-4 verdiğim macta oldu 4 5 farklı yenildiğim macta oldu
LMA dediğim gibi play station efsanesi
PC için ilk defa gecen sene yaptılar.. daha önce yaptılarsa da bilmiyorum..
acıkcası pek begenmedim.. play stationdaki tadı alamadım yani..Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
Yorum