İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajer profilinde 'Hands on Approach' diye bir ibare var. Ne olduğunu bilen var mı? Diğer özelliklerim hep artmasına rağmen o özelliğim 1'e kadar düşüyor.
oyuncu satın almadaki yeteneğin olabilirBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Ben BMN DB de ilk sezonu bitirdim çok şükür.1.ligdeyim.İlk maçımda Bursaya 4 tane attım orda bıraktım(bursa küme düştü)...
ilk sezondan notlar....
Asist kralı Berat Tekke
En iyi Performans Mehmet Fırat
Gol Kralı Onur Kurutçu
En hırçın Fatih Küçük (12 sarı kart)
vala Aklımda kalanlar bunlardı
1 sezonda 107 gol attım galiba.9 gol yedim Fena avataj değil
unutulmaz maçında Kupada Grup maçlarındaki eziktaş maçıydı.1-0 yenildim ama kaleye çekilen şut sayısı 25 kaleyi bulan şut 15 küsürdü.ve eziktaşın sadece 3 şutu vardı.bole bi şans varmı yahu
neyse...Önümüzdeki sezon görüşmek üzereNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İki sene içinde çok büyük işler yapabilecek bir kadro kurdum
Kaleciler
Tolga zengin
Alişan şeker
Ufuk ceylan
Volkan babacan
Hasan yaranlı
Defans
Ediz bahtiyaroğlu
Guilherme
Marvin angulo
İlhan demirci
Murat sözgelmez
Ufukhan bayraktar
Arda demiral
Eyüp Kadri ataoğlu
Orta saha
Mehmet topal
Serdar özkan
Jem karacan
Selçuk inan
Yusuf kurtuluş
Özer hurmacı
Yattara
Mika aaritalo(orta saha forvet)
Caner erkin
Veli kavlak
Sercan temizyürek
Ufuk bayraktar
Pablo piatti
Ali güzeldal(orta saha forvet)
Kerlon(orta saha forvet)
Forvet
Mevlüt erding
Ergin keleş
Özgürcan özgür
Tevfik köse
Kerlon
Mika aaritalo
Ali güzeldal
Bir de her mevkide oynayan Lulinha
Not: Bu takım TrabzonsporEn son Ercan DEMİR tarafından düzenlendi; 16.01.2008, 15:27.#!/bin/bash
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav şu tatikte okları nasıl yapıyorsunuz sölermisiniz
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakankurt1967 teşekkür ederim beni bir dertten kurtardın.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
Marvin angulo yu tavsiye ederim sağ bek oynuyor. 1.5 milyon ytl ye alırsın ve bir sezon sonra 15 milyon ytl den teklif gelirEn son 18 milyon ytl teklif geldi sattım. Aynı şekilde mika aaritalo 1.5 milyon ytl alınır en az 10 milyona satılır. Ama oyuna ilk başlarken hemen transfer etmen lazım avrupanın büyük takımları kapıyor hemen.
#!/bin/bash
- Alıntı
Yorum
Yorum