Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eveet,şimdi de "target man supply,to head seçelim",kanatlara "cross by line" çok güzeeel,team talka geçelim "for the fans!..",yürüyün koçlarım,göreyim sizi...
    Hayatını şimdiden söndürmeye ne gerek var abi,onun geceleyin uyuması lazım.Şimdi FM başında sabahlamalara alıştırma,yakma çocuğu.
    keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok kötü bir kadro bence ilk olarak sen kalene Tolga'yı koyuyorsan sabretmek zorundasın çünkü çok şaçma goller yiyor büyük maçların adamı degil istikrarsız bu bölgeye Martinez'i al.Jabi,M.Çogum,Hayrettin bu üçlü şampiyonluğa oynayacak bir takımda başarısız olabilir.Hüseyin yetersiz orayada Serkan'ı koy bence M.Çakır takımındaki en iyi oyuncu bence sola Musampa'yı satıp Ivan Saenko'yu falan almanı öneririm bunun yerine biçok başka isimde olabilri farketmez.Forvetlerin bence yetersiz fizik olarak diri fakat zihin ve tekniksel anlamda zayıflar buraya Gökhan Ünal'ı al kesin şampiyon olursun.
      Tolga'yı ilk sezon denedim, harbiden saçma goller yiyordu ama 2. sezondaki performansıyla milli takıma yükseldi. Ayrıca Martinez'i G.Birliği aldı. Risp ve Jabi de iyi, diğerleri idare ediyor. Serkan'ı sattım, ayrıca Hüseyin, Zelenka'yla birlikte takımın en iyi oyuncusu(FM'nin saçma yönü). Musampa da iyi oynadı ama çok sakatlandı, sol kanat konusunda sıkıntım var. Gökhan Ünal'a teklif götürdüm ama çok pahalıydı, onun yerine Isaac'i aldım. Gökhan şu an Valencia'da. 3. sezona forvete River'dan Nazarith diye bir adam aldım. Sol beke de Corinthians'dan Everton'u aldım. (Tabi bunların hepsini scoutlar buldu)

Bu kadro ilk başta kötü gözükebilir ama gerçekten çok iyi oynadılar son haftalara kadar. Zelenka asist, Umut da gol kralı olacaktı ama son haftalarda kaptırdılar.

Yorum

• Yahu reelde zaten eziyet çekiyoruz bari sanalda eziyet etmeyin kendinize Ben 2008 e Milan'la başladım. İlk yıl şampiyon oldum ama Cl de yarı finalde elendim. Bu sene kadrom süper Bu arada Milan'ın yeni Brezilyalı çocuğu Pato 2008'in efsanesi olacak gibi duruyor, her maç golü var uşağın. Kadrom tam süper oldu 2. sezonda.

--------------- Boruc-----------------------

Behrami----Kompany----Nesta------Jankulovski

------------Gattuso----Pirlo------------------

----Van der vart-----Diego-----Kaka--------

---------------Pato(Zigic)--------------------

Daha yedeklerde Emmanuelson,Kaladze,Ujfalusi,Gillardinho,Dida,Ambr ossini,falan var Siz de böyle yapın yahu.. ne uğraşacaksınız 1-2 milyon euro transfer bütçeleriyle Reeldeki çileye inat alın zengin bir takım keyfinize bakın bari sanalda
        #7 King of Kings

Yorum

• ZD'nin böyle bi şansı yoktu ama Eşit şartlar istiyorumBöyle muhaliflik olmaz
          Hem Pes varken Manager falan da neymiş

Yorum

• nerden bulabilirim bu oyunu arkadaslar

Yorum

• ya cm yada fm nin 2007 sinin linki varmı,yada bulabilirmiyiz indirmek istiyorum.senelerdir oynuyorum bu oyunu cm 03-04 fm 2005 cm 2005 fm 2006 hepsini oynadım bide 2007 yi bulsam tam süper olacak.ama çaresi olmayan hastalık gibi bişi ya bu insan bırakamıyor.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolga'yı ilk sezon denedim, harbiden saçma goller yiyordu ama 2. sezondaki performansıyla milli takıma yükseldi. Ayrıca Martinez'i G.Birliği aldı. Risp ve Jabi de iyi, diğerleri idare ediyor. Serkan'ı sattım, ayrıca Hüseyin, Zelenka'yla birlikte takımın en iyi oyuncusu(FM'nin saçma yönü). Musampa da iyi oynadı ama çok sakatlandı, sol kanat konusunda sıkıntım var. Gökhan Ünal'a teklif götürdüm ama çok pahalıydı, onun yerine Isaac'i aldım. Gökhan şu an Valencia'da. 3. sezona forvete River'dan Nazarith diye bir adam aldım. Sol beke de Corinthians'dan Everton'u aldım. (Tabi bunların hepsini scoutlar buldu)

Bu kadro ilk başta kötü gözükebilir ama gerçekten çok iyi oynadılar son haftalara kadar. Zelenka asist, Umut da gol kralı olacaktı ama son haftalarda kaptırdılar.
                Nazarith bana sezon sonu geliyor iyi yapmışsın onu alarak ben ilk sezon kiralıcam TSL'den bir takıma ondan sonra anca oynar takımda bu arada oyunun başında Pablo Piatti'yi alsaydın keske 500 bin Euroya geliyor senin oyunda şuan büyük ihtimal baya güçlü bir takımdadır.

Yorum

• Bırakın arkadaşlar eski sürümleri

FM 2008' i kurdum. Türkçe yaması da çıktı. Kurun oynayın..

Kullanıcı için çok faydalı yenilikler getirmişler..

Ben İngiltere alt ligden bordo mavi formalı Scunthorpe' u aldım

Orta sıralarda cebelleşiyoruz şimdilik

Ama takımın yaş ortalaması 22..

3 sezon sonra Premier' in tozunu atarız umarım
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• hic mi kimse bilmi nerden download edebilirim bu oyunu diye

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakın arkadaşlar eski sürümleri

FM 2008' i kurdum. Türkçe yaması da çıktı. Kurun oynayın..

Kullanıcı için çok faydalı yenilikler getirmişler..

Ben İngiltere alt ligden bordo mavi formalı Scunthorpe' u aldım

Orta sıralarda cebelleşiyoruz şimdilik

Ama takımın yaş ortalaması 22..

3 sezon sonra Premier' in tozunu atarız umarım
                      FM 2007'de bende baslamistim Scunthorpe'la bir kariyer. Gerci sonra sabirsizligim sonucu sildim oyunu. Baya zevkli oluyor League 1 yada Championship'te oynamasi. Benim dikkatimi ceken ise League 1'da Süper Lig düzeyinde futbolcular var.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• FM 2008 %100 türkçe yaması varmı acaba?
                        #!/bin/bash

Yorum

• 3.sezon sonundaki kadrom:

--------------Sinan Bolat-----------------
                          Eduardo Ratinho-Gökhan Zan-P.Araujo-I.Obradoviç

mauricio----thiago

Sezer---Kerlon----------Caner

tevfik köse
                          En son H.Emre tarafından düzenlendi; 17.11.2007, 14:05.

Yorum

• 3.sezonda bu kadro 12 puan farkla şampiyon oldu. Türkiye kupasını aldı. uefada çeyrek final oynadı. ligde 27 toplamda genelde 34 maç yenilgi yüzü görmedi.

Bu arada yedekler: Ferhat Odabaşı, Risp, Emre Karaman, Lenny, Anton Sosnin, Ömer Can Sokullu, Çağrı Yarkın, Enis, Ergin, Umut, Adnan Güngör.
                            Yabancı transferine sınır koymak yerine bildirilen kadroya sınır koymaları iyi olmuş 9 yabancım var.
                            Temmuzda İ.Toraman ile Sekan Kırıntılı bedavaya gelecek.

Birde ticari başarılar var;

Dor Malul; 100 K'ya aldım 17 m$'a benficaya sattım
                            Adrien; 1.8 m$'a aldım 13.5 m$' marsilyaya sattım

komik olaylarda var mesela Hasan Üçüncüyü 1.2 m$'a, Erdinç'i 2.5 m$'a, Hüseyin'i 3.5 m$'a satmak gibi.

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FM 2008 %100 türkçe yaması varmı acaba?
                              hayır..zaten 08 için 07nin tr yaması kullanılıyor..

Yorum

• 2 Sene Önce Boruc'u Aliyorduk. Şenol GÜneŞ Gİbİ Bİr Kalecİ Boruc'takİ Cevherİ Nasil GÖremedİ De Gİdİp Jefferson KaziĞini Bu Takima Atti AnlamiŞ DeĞİlİm Hala.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X