Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fm 2008 de millan die bir futbolcu var 14 yaşında ve geleceği çok parlak

nicolas millan sanırım bende vardı 2015 e kadar kadromdaydı bi cacık olmuyo benden sölemesi
    Bordomavi.net

Yorum

• genç yetenekler

yasin yalçın

ömer faruk şaban

yusuf yaldız

erhan kaya

andreas ljunberg

tuncay kılıçarslan

raul blanco

aymen ziadi

ever banega

gigliotti
      Bordomavi.net

Yorum

• 4. hazırlık maçına çıkıyorum henüz senenin başındayım..

Musampa,Gökdeniz ve Umut Bulut sakatlandı.

Acaba bir yerlerde yanlışlık mı yapıyorum?Anlamadım gitti...

Bir fikri olan var mı???

(UEFA)

Yorum

• Maçlardamı sakatlandı yoksa antremandamı? maçtaysa yapcağın fazla bişi yok antremanda ise antreman programını değiştirrisin
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nicolas millan sanırım bende vardı 2015 e kadar kadromdaydı bi cacık olmuyo benden sölemesi
            Bi forumda gördüm için söledim adam 2022 yılında ev güçerinden en azı 17 süper olmuşoyüzden dedim ama hile yok diye yemin ediyor save dosyasını felan gönderdi ama b en indirmedim bilmiyorum yok diyorlar

Més Que Un Club

Yorum

• BMN DB biraz taraftlı mı omuş

Berat Bulut,Mehmet Fırat,Fatih Küçük,Kumash Jenk ve Onur Kurutçu süper oynuyolar. Özellikler Berat AMC de her maç gol atay.

Elinize sağlık son kez oynadım ve sildim.
              FxY

Yorum

• yukardaki arkadaşa katılıyorum.ben de silmedim ama tekrar trabzonla başladım
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BMN DB biraz taraftlı mı omuş

Berat Bulut,Mehmet Fırat,Fatih Küçük,Kumash Jenk ve Onur Kurutçu süper oynuyolar. Özellikler Berat AMC de her maç gol atay.

Elinize sağlık son kez oynadım ve sildim.
                  editörden oyuncuların potansiyellerine baktım çok büyük farklar yok.yukardaki oyuncular diğerlerine göre gerçekten iyiler ama ortada büyük farklar yok.Bazı oyuncuların mevcut yetenekleri zamanla artacaktır.hepsi potansiyellerine ulaştığında biraz daha dengeli takım olacaktır.
                  Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Silmenize gerek yok, bi köşede dursun.

Yorum

• ben hiç kurmadım desem

yıllardır fm oynarım yani 2000-2001 sezonuna şahit olmuşumdur arasıra bu tür hilelere başvururdum ama yoruldum artık pek bi mantığı kalmıyo o zaman fm 2008 de Trabzonsporla başladım 2015 te görevi bıraktım çok iyi oyuncularım vardı hepsi gitmek istedi 6 tane banko oyuncumu sattım gitmeden madem ben aldım ben satayım dimi toplamı 51 milyon paundu buldu onlara verdiğim toplam para ise 15 milyon paund falandı sezon ortası juve ve milan sözleşme önerdiler prensip olarak kabul etmedim Trabzonsporda çalışıtğım süre içerisinde 4 şampiyonluk 3 türkiye kupası 1 uefa kupası 2 süper kupa olmak üzere 10 kupayla görevimi tamamladım artık avrupaya açıldım şuanda getafe yi çalıştırıorm ama klüp iflas etmiş vakti zamanında adrom pek istediğim gibi deil 2 maçta 6 gol yedik bakalım nolacak
                      Bordomavi.net

Yorum

• Arkadaslar bmn db indirmek için link alabilirmiyim.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                        Lazanat' lı

Yorum

• arkadaslar oyuncu ekleme durumu olursa benide eklerseniz sevinirim. bir oyunda adımn gecmesi benim için sevindirci olur oynamasakta

Ad Soyad:HAKAN KURT
                          Dogum Tarihi / Dogum Yeri:Trabzon 30.07.1987
                          Kullandigi Ayak:SAĞ
                          Mevki:FC
                          En belirgin 2 özelligi (Ingilizce olsun lütfen):Hava topu ve sert sut
                          Favori Takimlar:Trabzonspor
                          Favori Kisiler:-
                          Forma No:41
                          (Varsa) Diger Uyruklar:-

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                          Lazanat' lı

Yorum

• Fm başladım ilk sezon biraz kötü geçti ligi 5.bitirdim ama Türkiye Kupasını Finalde ezikbahçeyi yenerek müzeme götürdüm.Takımda bir çok futbolcuyu gönderdim.DMC olarak Freddy Guarin kesinlikle öneririm.Ufukhan burda mükemmel,Bir çok takım istedi ama göndermeye niyetim yok.ikinci senemde şuan 3.Sıradayım daha ligin başları takımdan umutluyum bakalım neler olacak
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• [quote=hakankurt1967;1075613]arkadaslar oyuncu ekleme durumu olursa benide eklerseniz sevinirim.

Böyle bir durum olursa ben de katılmak isterim.

(UEFA)

Yorum

• oyunda yaşadığım ilginç. bir olayı anlatmak istiyorum...silva fiye bir oyuncum vardı 19 yaşında roma 32 trilyon verdi ben satmadım....ama başkan bu para kaçırılmaz diyerek silvayı sattı...gerçekten çok gerçekçi oyun yapmışlar..))

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X