Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar Bana Biri Cargoyla Postalasin Ucreti Neyse Iki Katini Yollarim
    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

ve mütevazi kadromla yarı finaldeyim...

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İtalya'da 3-1 mağlup oldum, kendi evimde 1-1 berabere kalınca yarı finalde elendim kupadan...

Yorum

01-02 de andrey milevskiy nikoforenko trepachin solis jairo castillo şimdilik bnlar geldi aklıma geldikce yazarım
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

lig yarışı da kızıştı... son 4 haftaya lider girdim... kalan maçlarım; Altay, Sakarya (d), G.Saray ve Denizlispor (d)... kupada da Altay'la final oynuyorum...

Yorum

türkiye kupasında gsyi yenerek kupanın sahibi oldun ligdede şuan 4.cüyüm

Yorum

CM03-04 de UEFA ve ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANDIM FORVETİM ROBİNHO ve TODOROV orta saha da RONALDİNHO ve SERKAN BALCI artık siz düşünün

Yorum

TODOROV
                  bu adam felaket yav canı sıkıldıkça gol atıyor
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    CM03-04 de UEFA ve ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANDIM FORVETİM ROBİNHO ve TODOROV orta saha da RONALDİNHO ve SERKAN BALCI artık siz düşünün
                    senin kadro uçmuş tutana aşk olsun
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

ya abilerim cm 96-97 falan varmış acaba elinde bu oyun olan arkadaşlar varsa yazabilirlerse çok sevinicem
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

ya benim menajerlik oyunu nasıl turkce yapabilirim ya
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

bu da benden

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

arkadaşlar bir bomba da benden:
                            cm 03-04 de ilk sezon.Trabzonspor - fenerbahçe. takımımın durumu pek iyi olmadığı için galibiyet beklemiyorum.maçı başlatıp içeri gidiyorum. geldiğimde ilk yarı sonucu 1 yada 2 sıfır ts önde..kesin fener de atar diyorum ve ikinci yarıyı başlatıp içeri gidiyorum.tekrar geldiğimde ağzım açık kalıyor..TRABZONSPOR 8 - 0 fenerbahçe..herhangi bir hile yok..hatta oyuncu bile değiştirmedim..fotoğrafını gösteremiyorum çünkü bilgisayarı formatladığımda o da silinmişti...golleri de yanlış hatırlamıyorsam gökdeniz,fatih,yattara ve hüseyin paylaşıyordu..

Yorum

İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bir bomba da benden:
                              cm 03-04 de ilk sezon.Trabzonspor - fenerbahçe. takımımın durumu pek iyi olmadığı için galibiyet beklemiyorum.maçı başlatıp içeri gidiyorum. geldiğimde ilk yarı sonucu 1 yada 2 sıfır ts önde..kesin fener de atar diyorum ve ikinci yarıyı başlatıp içeri gidiyorum.tekrar geldiğimde ağzım açık kalıyor..TRABZONSPOR 8 - 0 fenerbahçe..herhangi bir hile yok..hatta oyuncu bile değiştirmedim..fotoğrafını gösteremiyorum çünkü bilgisayarı formatladığımda o da silinmişti...golleri de yanlış hatırlamıyorsam gökdeniz,fatih,yattara ve hüseyin paylaşıyordu..

hepsine inanıyorum da hüseyin bile gol atmış buna inanmıyorum
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hepsine inanıyorum da hüseyin bile gol atmış buna inanmıyorum
                                kardeş fm2006 oynuyorum hüseyinin frikikten 2 golü var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X