İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn güzeli fm07 süper bi oyun. Bırakın artık eski oyunları bence.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
abi bu resimler taaa kaçıncı oyundan kalma..ama oyun harika........
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadşlar bu FM2006 çok iyi bir oyun bizim yönetime inat takımı yetenekli oyuncularla doldurdum.Şampiyon olduk,avrupa ve ligde Karadeniz fırtınası esiyor.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Dün aldim oyunu. Trabzonspor baya iyi. Özellikle Emrah Kol gelecek vaad ediyor. 3 macta 2 gol atti. Forvete Serkan Aykut'u aldim oda iyi oynuyor 3 macta 2 gol atti oda. Mehmet Topuz'u alacaktim Galatasaray'a kaptirdim. Mehmet Sedef'i alacaktim onu da Genclerbirligi'ne kaptirdim. Ama kendi imkanlarimda gayet yetenekli transferler yaptim. U18'de Batuhan Cebi diye bir oyuncu var. Oda baya iyi. 17 yasinda A takima cikardim Zaman zaman oynatiyorum. Simdi Fatih Akyel sakatlandi ona ilk 11'de sans vermeyi düsünüyorum. Gercek hayatta yasayamadim bari sanal alemde sampiyonluk yasayayimTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün aldim oyunu. Trabzonspor baya iyi. Özellikle Emrah Kol gelecek vaad ediyor. 3 macta 2 gol atti. Forvete Serkan Aykut'u aldim oda iyi oynuyor 3 macta 2 gol atti oda. Mehmet Topuz'u alacaktim Galatasaray'a kaptirdim. Mehmet Sedef'i alacaktim onu da Genclerbirligi'ne kaptirdim. Ama kendi imkanlarimda gayet yetenekli transferler yaptim. U18'de Batuhan Cebi diye bir oyuncu var. Oda baya iyi. 17 yasinda A takima cikardim Zaman zaman oynatiyorum. Simdi Fatih Akyel sakatlandi ona ilk 11'de sans vermeyi düsünüyorum. Gercek hayatta yasayamadim bari sanal alemde sampiyonluk yasayayim
selim fatih akyel i sat daa yaramaz o oyunda bileeEn son Misina tarafından düzenlendi; 02.11.2008, 23:29.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
TS ile FM2007 oynarken dikkat edin,sezon ortasında ve sezon sonunda kiralık yabancılar geri dönünce tam 9 yabancı oluyor,izin verilen 6 olduğu için hiçbiri ile sözleşme yenileyemiyorsunuz ve sözleşmesi bitenler bedavaya başka kulüplere gidiyor(Szymek,Eller,Yattara).Hemen satmayı düşündüğünüz 3 yabancıyı listeye koyun zaman kaybetmeden...
İlk sezon forvet sıkıntısı çekebilirsiniz Ersen ve Umut yeterli değil,hemen Samsun'dan Serkan'ı ucuza kapatın.Yine Samsun'dan Mehmet Polat ve kadro genişliği için Adnan ile bjkdan Mehmet Sedef,gerçek hayatta işimize yaramayan ama oyunda çok iyi olan Mehmet Kahriman ve Macit de ucuza alınırsa 4-4-2 ile şampiyonluk ihtimali çok fazla.Eğer şampiyon olursanız,hepimizin ilk sezonda almaya çalışıp sözleşmesine para yetiştiremediğimiz Fatih Tekke'yi de ikinci sezon başında alabilirsiniz,yanına da Azar Karadas,ondan sonra takım tutulmuyor zaten,ezip geçiyor...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
Yorum