Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Shakhtar'ı eledik... şimdi çeyrek final, rakip AEK...

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

gercekten cm gibisi yok cok gercekci bir oyun.

Yorum

harbiden yaa ondan sonra tonla manager oyunu çıktı.Arada şirket bile degişti ama yaramadıişte... cm gibisi varmı yaa...Halen bilgisayarımda hem cm hem fm6 hem fm7 var.ama cm gibisi yok...

bu arada fm6 acayip basit olmus 8 senedir aynı taktikle oynuyorum hala çözemediler.oysa cm de 5.sene sonrası çözülüyordu taktik
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

tavsiye edebileceğiniz oyuncular var mı

Yorum

hangisi için ? fm6 için

nic besagno-van den borre-burak yılmaz-altintoplar-volkan babacan-vucinic-ibrahim akın-polat keser-lucas biglia-arda-ufukhan sol bekte deli gibi
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

cm03/04 diyorum başka bişe demiyorum. ondan sonra çıkan fm2005 kötüydü.daha sonra çıkan cm5 tam bi kabustu.sonra fm 2006.

hiç biri cm gibi olamaz.şimdi bile cm03/04 oynutyorum. dünyada oynamadığım lig kalmadı
              FxY

Yorum

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...
                valla bende cm oynuyorum vede 03/04 sezonu.bence en iyisi
                inadına TRABZON
                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

sümela61 abi sana diyeceğim adamları al veya kirala oyunda 2 senede kupa bırakmassın ilk sezon alırsan daha ucuz olur ama yinede dene sen

öncelikle sunu diyim belarus milli takımını bastan sonra incele

Chiotis Ljubo Kovacevic
                  okoronkwo Assane N'diaye Milevsky
                  Nikiforenko tsigalko kallstrom kennedy bakircioglu okan yilmaz ugur inceman hamit altintop

sora 2 3 sene sonra river plate gir abi Maxi lopez var bide kalecisi var onlara Loan yolla zaten yabancıdan sayılmıyo adamları oynat önemsiz maçlarda

aklıma geldikçe yazıcam kolay gelsin 17 sezon bitirmiş adamım cm de
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

walla cm03/04 te kileri saysam sayfada yer kalmaz
                    FxY

Yorum

abi şimdi aklıma geldi to madeira var bide

ya abi orası ölede 01 02 zor oyun biraz
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ispanya liginde 3. lig de bi uşak var orlando.. özelliklere bakma oynat her maç 9
                        FxY

Yorum

abi onun maçlar fln çok yawaş bea nese herkesin zewki farklı tabi

Yorum

size bi adam soylicem ama aramizde kalacak bu adam gelecek 10 yila damgasini vuracak ve herkes onu konusacak kendisi kolombiyali
                            SHERMAN CARDENAS henuz 16 yasinda ama mukemmel bir futbolcu

Yorum

bende sana bi tane söliim abi gelecek 10 yıla damgasını vurucak ama türk ugur sadıkoglu

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende sana bi tane söliim abi gelecek 10 yıla damgasını vurucak ama türk ugur sadıkoglu
                                O adam iyi değilmiş.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X