Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş fm2006 oynuyorum hüseyinin frikikten 2 golü var.
    haydaaaaa....ben hüseyin i 3 sezon oynattım 1 gol atmişti
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haydaaaaa....ben hüseyin i 3 sezon oynattım 1 gol atmişti
      abi fm serilerinde huseyini cok iyi yapmislar yani gercekle alakasi yok ama harbiden beklenmicek hareketler yapay bazen

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi fm serilerinde huseyini cok iyi yapmislar yani gercekle alakasi yok ama harbiden beklenmicek hareketler yapay bazen
        fm 2006 da 3 sezon oynatmıştım.ilk 2 sezon klasik bir önlibero performansının üstüne çıkamamıştı.alternatifi ve bütçe olmadığı için mecbur sağlam olduğu müddetçe oynattım.üçüncü sezonda ağır sakatlıklar yaşamaya başlayınca 1.5 milyon dolara kocaelispora satmıştım.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

hüseyin yıldız olmuş şu oyunlarda oynadığının yarısını oynasın şampiyon olurz
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hüseyin yıldız olmuş şu oyunlarda oynadığının yarısını oynasın şampiyon olurz
            Siz onu geçin CM04 Ali Şen,Tayfun ve Hasan Üçüncünün perfonmansını görseniz şaşarsınız Hele Ali Şen her maçta ya gol atıyor ya da attırıyor gerçekden çok begendim keşke bu performansı sanal alemde kalmasa bu arada Real Madrid Robinhoma 7.5 Milyon Sterlin teklif etti satmak ve satmamak arasında kaldım ama satarsam yerine Brezilyalı kimsenin de bilmedigi ama robinhodan bile etkili olan Toledoyu alıcam italya liginde catanzaro forması giyiyor Menajer tutkunlarına tavsiye ederim yaşı 21 gelişmeye çok açık ve ofasif ortasaha oynuyor öyle olmasına ragmen 13 maçta 7 gol 4 asist yapmış çok iyi bir yuncu olabilir bence bir araştırın

Yorum

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lig yarışı da kızıştı... son 4 haftaya lider girdim... kalan maçlarım; Altay, Sakarya (d), G.Saray ve Denizlispor (d)... kupada da Altay'la final oynuyorum...

abi senin taktik ney
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi senin taktik ney
                şimdi arkadaşlardan bana kızacaklar olacaktır ama bende de çift önlibero (DMC) var...

3 lü defans, liberosuz (sweeper'sız)... 5 li orta saha: 2 si önlibero, 1 sol kanat, 1 sağ kanat, 1 gole dönük orta saha (AMC)... iki santrafor...

hücum mantalitesi ile oynatıyorum, pres açık, fiziki mücadelelerim sert, direkt pas...
                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

lig yarışı da kızıştı... son 4 haftaya lider girdim... kalan maçlarım; Altay, Sakarya (d), G.Saray ve Denizlispor (d)... kupada da Altay'la final oynuyorum...

Türkiye Kupası'nı kazandım... ligde son iki haftaya G.Saray 2 puan önde girmişti... Avni Aker'de G.Saray'ı 1-0 yenince son haftaya 1 puan önde girdim, son hafta Denizli deplasmanında 90. dakikada gol yedim, maç 2-2 bitti, G.Saray şampiyon oldu...

Yorum

şimdi arkadaşlardan bana kızacaklar olacaktır ama bende de çift önlibero (DMC) var...

3 lü defans, liberosuz (sweeper'sız)... 5 li orta saha: 2 si önlibero, 1 sol kanat, 1 sağ kanat, 1 gole dönük orta saha (AMC)... iki santrafor...

hücum mantalitesi ile oynatıyorum, pres açık, fiziki mücadelelerim sert, direkt pas...
                    Tsigalkoyu yedek oturtman ilgimi çekti. O adam 45 gol ortalamayla oynar yav

Bir de önliberolarının tacklinginin hard, forvet arkasının easy olmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Deneyin görün
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FM 04-05 oynarken Hüseyin penaltıcımdı.. Hiç kaçırmadı valla
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye Kupası'nı kazandım... ligde son iki haftaya G.Saray 2 puan önde girmişti... Avni Aker'de G.Saray'ı 1-0 yenince son haftaya 1 puan önde girdim, son hafta Denizli deplasmanında 90. dakikada gol yedim, maç 2-2 bitti, G.Saray şampiyon oldu...
                        mehmet abi ben olsam hemen fisi cekmistim

Yorum

• @sümela61
                          Tsigalko konusuna cevap bekliyoruz
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• bu arada dün CNN Türk'te (programın adı FutbolExtra idi sanırım, emin değilim) Mor ve Ötesi'nin vokali Harun vardı... O da CM hastasıymış..."baktım başından kalkamıyorum, sildim bilgisayardan" dedi...

Teknik Direktörlük hevesi varmış bir de, ama gerçekleşememiş...

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

@sümela61
                              Tsigalko konusuna cevap bekliyoruz
                              Tsigalko o maçta yedekti, çünkü sakatlığı devam ediyordu, kondisyonu %65 civarıydı... Türkiye Ligi'nde de genelde ilk 18'e alamıyorum, çünkü 6 yabancı sınırlamasına takılıyor, Türk olmasını bekliyorum...

Yorum

• 2006 süperdi 2007 daha almadım sabah ilk işim o olucak heralde
                                erhan-ts

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X