Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sümela61 abinin verdiği taktikle ilk sezonda şampiyon oldum.Teşekkürler sümela61 abi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sümela61 abinin verdiği taktikle ilk sezonda şampiyon oldum.Teşekkürler sümela61 abi
      aslına bakarsan ben Trabzonspor'umuzun gerçek hayatta da bu taktikle oynamasını isterdim...

rica ederim canım, keşke yardım edebilmek oyunlardaki kadar kolay olabilse de biraz da Ziya Doğan'a yardım edebilsek...
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• oyuna devam ediyorum, zaman zaman paylaşıyorum sizinle son durumları... Şamp. Ligi'nden elendim UEFA'dayım, 4. tura yükseldim... bakalım geçen sezon yarı finalde elenmiştim, bu sezon ne olacak?...

ligde de maç eksiğiyle G.Saray'ın 2 puan gerisindeyim, ligin tek namağlup ekibiyim...

Yorum

• eksik maçı tamamladım...

taktiğin genel görünümü, keşke Trabzonspor da böyle oynasa...

Yorum

• abi italyadan saimon crodino yu tavsiye ederim forvet hattına ascoli de oynuyo bide barzagliyi dene

Yorum

• sümela abi t aktiğini banada söylersen sevinirim

Yorum

• işte taktik...

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

taktiğin genel görünümü, keşke Trabzonspor da böyle oynasa...

Yorum

• sağol sümela abi tşk ederim

Yorum

• Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri... tabi sürüm '01-'02 olduğu için tek maç üzerinden oynanıyor maçlar...

Yorum

• sümela abi ezikleri ezersin yav kupadada
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• ya bişey soracağım cm 01-02 de bende v3.9.60 match_man..cpp 1223 adlı hatayı veriyo tıklıyorum tamam 2 defa daha geliyo tıklayınca windowsa dönüyo ne yapabilirim bilen var mı
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• Bu oyun heralde Almanya'da satilmiyor. Gecen gün okadar dükkan dolastim hic birinde yoktu. Bende Internetten acik arttirmayla aldim. Gerci oyun tailand'tan gelecek (insallah). Parayi gönderdim adam 10 güne falan gelir dedi. insallah haftaya elimde olur. Oyunu alir almaz editöre girip Baskan olarak Ahmet Agaoglu'nu yazacagim. Agaoglu Baskan Trabzon Sampiyon
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• En güzeli fm07 süper bi oyun. Bırakın artık eski oyunları bence.
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• benim cm 01-02 cd dem bozuk yav bi süre sonra hata veriyo o yüzden araıyorum nerden bulacağımı
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim cm 01-02 cd dem bozuk yav bi süre sonra hata veriyo o yüzden araıyorum nerden bulacağımı
                                benim aklımdasın, ben sana halletmeye çalışacağım o işi...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X