valla fm varken cm oynayana rastlamadım,hiç bi artısı yok ki fmye göre...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCM 07 FM 07'den daha güzel bulundu kullancılar tarafından.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.
MONTAİGNE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tsaşık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemşom ben bu seride 2050 senesindeyim...tam bir tutku... benim yeğenle tanışmıştın, İlker'le... O Fener'li, ben de alıyorum Trabzonspor'u... çocuk benim yüzümden kovulup duruyor...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCM 07 FM 07'den daha güzel bulundu kullancılar tarafından.
Anket falan mı yapılmış?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCM 07 FM 07'den daha güzel bulundu kullancılar tarafından.
- Alıntı
Yorum
-
Bunu görünce aklıma CM 03-04de denizlispor olarak şampiyonluğu son haftanın son dakikasında samsunspora averajla kaptırdığım oyun geldi..Adamlara son dakkada penaltı verdiler yaabak hatırlayınca yine sinir oldum..O sezon fbye 7 falan atmıştım
...Forvette kim mi vardı? Maxim Tsigalko !!
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu görünce aklıma CM 03-04de denizlispor olarak şampiyonluğu son haftanın son dakikasında samsunspora averajla kaptırdığım oyun geldi..Adamlara son dakkada penaltı verdiler yaabak hatırlayınca yine sinir oldum..O sezon fbye 7 falan atmıştım
...Forvette kim mi vardı? Maxim Tsigalko !!
benim bir diğer adamım da Pawel Brozek...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
Yorum