Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Football Manager 2007 Kurulum(Flashlı Anlatım):

İlk olarak Mc.Speedy ® tarafından gönderildi
    Football Manager 2007' nin Çıkması Üzerine ve Bazı Aksaksıklar Olması Nedeniyle Kurulamayan Football Manager'ler hayli Dert oldu Bir Çoğumuzun Başına
    Ben de Bu Sorunları En aza indirmek için , Elimizden geldiği kadar yardımcı olabilmek için Bi flash ile Kurulum Kılavuzu hazırlamaya Çalıştım

Part 1 > Bölge ve Dil Seçenekleri Ayarları , İzlemek için Tıkla !

Part 2 > Football Manager 2007 Kurulumu ,İzlemek için Tıkla !

Oyunun Sorunsuzca Kurulabilmesi için Yukarıdaki 2 Anlatılanları Eksiksiz ve
    Bilgisayarınızda "Java" Kurulu Olmalıdır..

Java'ı İndirmek için http://www.java.com/en/download/windows_xpi.jsp
    Bu Adresi Kullanabilirsiniz..

ve Eğer Oyunu Önceden Kurmuş işek , Hatalı vb.. Şekilde Aşşağıdaki İşlemleri Yapmayı Kesinlikle Unutmuyoruz..

Şimdi oyunu daha önceden çalıştıranlar için eski dosyaları ortadan kaldırma işlemimiz kaldı. Oyunu hiç kurmamışlar veya çalıştırmamışlar bu işlemi yapmak zorunda değiller.

Bilgisayarım->C:\(Yerel Disk)->Documents and Settings -> Oturum Açtığınız Kullanıcı Adı ->Application Data -> Sports Interactive

Umarım Yardımcı Olmuşumdur , Takıldığınız Sorun Yaşadığınız Yerlerde Belirtiniz..

Herkesde Türlü Türlü Problemler Oluşabilir Çünkü

Saygılarımla Sami Demirdizen / AzraiL™
    Turksportal'dan Sami arkadaşımıza teşekkürler.
    keyif adamı ..

Yorum

Osmancım dediklerini aynen yaptım. Zaten level'den de öğrenmiştim.

Ama şimdi siyah ekranın sağ alt köşesinde bir top var. Dönüyor hani. O belli bir süre dönüyor sonra duruyor. Tabii siyah ekranda hiç değişmiyor...

Yarın oyunu geri vereceğim maalesef...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

Canın sağolsun abi.Artık SIgames'in Türkçe'lerdeki bu hatalardan sonra gönlümüzü almak için 08'de bir Türkçe dil seçeneği eklemesi lazım.
        keyif adamı ..

Yorum

şu kadro nasıl arkadaşlar (real Madrid 2011)
          -----------------casillas------------------
          cicinho----s.ramos----raul albiol----adriano(sevillalı)
          ----------------sunny(kesinlikle tavsiye ediyorum)
          cristiano ronaldo-------------hatem ben arfa---
          --------------leo messi-----------------------
          --------robino-------walcott----------------
          (bojinov) (rafael sobis)

Yorum

ya fm2005 oynuyorum şöyle ucuza iyi bi defans lazım..çok yönlü kullanılabilirse iyi olur..yani defansın sağında solundada oynayabilen biri olursa iyi olur..
            TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Abi bu pilot takım olayına nası gircez almak için sezon falan bitirmek gerekiyormu ya da şu kadar bütçen olacak die bi şart var mı bilen var mı????

Yorum

İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bu pilot takım olayına nası gircez almak için sezon falan bitirmek gerekiyormu ya da şu kadar bütçen olacak die bi şart var mı bilen var mı????
                manager menüsünden board room a gir. ordan make board request den request feeder club e tıkla. bi müddet sonra sana bi kaç tane klüp önerecekler. sen bunlardan bi tanesini seçecen. tabii bunları yapmak için büyük klüp olman lazım.
                pilot takımın olursa ona kadrondan istediğin oyuncuyu kiralık verebilirsin.böylece gelişir.

Yorum

İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  manager menüsünden board room a gir. ordan make board request den request feeder club e tıkla. bi müddet sonra sana bi kaç tane klüp önerecekler. sen bunlardan bi tanesini seçecen. tabii bunları yapmak için büyük klüp olman lazım.
                  pilot takımın olursa ona kadrondan istediğin oyuncuyu kiralık verebilirsin.böylece gelişir.
                  Çok teşekkürler abi..

Yorum

Su ewe gelım de bı alayım 2007 ı ONLINE Turnuva Yapalım ( :
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Ben CM'ye 95-96 sezonuyla başladım. O zaman oyun disketle oynanıyordu.. Bir de sadece 1 lig seçebiliyordun. O zamandan beri FM2006 hariç her senekini oynadım. imdi burayı görünce bi daha depreştim. Gidip bu senekini de alıyım
                      ama en unutamadığım saviola'yı river'den trabzonspor'a alıp şampiyonlar ligini kazandığım sezondu

Yorum

arkadaşlar bende aldım sorunlar oldu yüklerken...türkçe yaması var mı bu oyunun
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

suan zenith petersburgla oynuyorum kadrom cok iyi 4 tane genc yetenek aldim ve paf takimdan 5 tane futbolcu cikardim banko oynuyolar kadroda forvette fatih kherzakov ikilisi super ama fatih gercekten cok iyi bana son dakikalarda cok puanlar kazandirdi suan ligin son haftalarina girmekteyim son zamanlarda biraz puanlar kaybettim ve cska moskovanin 5 puan gerisine dustum ama cska yala macim var henuz hersey bitmis degil ligde ikinciyim ayrica baskan kontratimi uc yillik uzatti seneye bomba gibi bi kadroyla avrupada basarili olmak icin gelecem

Yorum

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...
                            01-02 unutulmuyor kolay kolay.. Celtic'i alır sabaha kadar Rangers maçlarının gelmesi için arada oynamam gereken lüzumsuz maçları oynardım Larsson ve 01-02 den aldığım tadı hiç birinden alamadım sonra ama yine de vaktim olsa sabaha kadar oynarım
                            #7 King of Kings

Yorum

fm07'de futbolcunun birine "az baksana,senin milli takımdan filan tanıdığın iyi bir arkadaşın var mı,önerebileceğin biri varsa söyle de alalım..." diyebiliyorsunuz,ya da devre arasında güvendiğiniz bir futbolcuyu köşeye çekip "Lan olm maç gitti gidiyor,bu lavuklardan bi halt olacağı yok,aman gözünü seveyim sana güveniyorum,ne yap yap,kendini parçala,bu maçı al..." diyebiliyorsunuz.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

ya cm 2007 oynayan yok mu hiç

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X