Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Football Manager dendiğinden bazı insanların aklına gelen bir isim olarak farklı bir başarımı anlatmak istiyorum.

Bazı insanların ek$i sozlukte "ender gelişen osasuna atakları" konusunu okuduktan sonra gaza gelip Football Manager'da Osasuna'yı şampiyonluk yapma hevesleri bilindiği kadarıyla hep hüzünle bitmiştir.Ancak bir adam vardı canı sıkılan Osasuna'yı aldı sıkıntı bitti.Nev'i şahsıma münhasır özellikler ile Osasuna'yı La Liga'da 2.sezon sonunda şampiyon yaptım FM 2006'da.Mutluyum,gururluyum.

trabzonsporda üst üste 3 şampiyoluk alınca tüm dünyanın dikkatını çektim.Brezilyadan sao paulo,santos vasdo gama Almanyadan shalke,köln,verder bremenden hollandadadan psv den teklifler aldım.Shalkke ve verder bremen in teklifleri çok iyidi.Fakat işin içine Trabzonspor sevgisi girince tekliflerin hepsiin reddettim.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Football Manager dendiğinden bazı insanların aklına gelen bir isim olarak farklı bir başarımı anlatmak istiyorum.

Bazı insanların ek$i sozlukte "ender gelişen osasuna atakları" konusunu okuduktan sonra gaza gelip Football Manager'da Osasuna'yı şampiyonluk yapma hevesleri bilindiği kadarıyla hep hüzünle bitmiştir.Ancak bir adam vardı canı sıkılan Osasuna'yı aldı sıkıntı bitti.Nev'i şahsıma münhasır özellikler ile Osasuna'yı La Liga'da 2.sezon sonunda şampiyon yaptım FM 2006'da.Mutluyum,gururluyum.
      İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonsporda üst üste 3 şampiyoluk alınca tüm dünyanın dikkatını çektim.Brezilyadan sao paulo,santos vasdo gama Almanyadan shalke,köln,verder bremenden hollandadadan psv den teklifler aldım.Shalkke ve verder bremen in teklifleri çok iyidi.Fakat işin içine Trabzonspor sevgisi girince tekliflerin hepsiin reddettim.
      Kapışmak istiyorsan hodri meydan yaf

Trabzonspor ile UEFA Kupası ve Süper Kupayı aldım.
      keyif adamı ..

Yorum

Kapışmak istiyorsan hodri meydan yaf

Trabzonspor ile UEFA Kupası ve Süper Kupayı aldım.
        benim uluslar arası arenada pek başarım yok şampiyonlar liginde yarı finale kadar gittik sadece.
        En son Misina tarafından düzenlendi; 29.10.2006, 03:01.

Yorum

anında alıcam oyunu tam 3 sezondur oynuyorum..çok süper bi oyun..(tabii oynamayı örendikten sonra..)
          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

bende almayi düsünüyorum ama benim PCye olurmu acaba. FM 2006 oluyordu ama 2005ten daha yavasti. insallah daha fazla yavaslamaz
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

ben 2018 yılındayım. TRABZONSPOR'umuzu 2006 dan beri hep şampiyon ve şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım. FRED adlı santraforu herkese tavsiye ediyorum.Adam her maçta gol atıyor. Taktiğinizi de 4-4-2 olarak oynayın.Büyük maçlarda da 4-1-4-1 taktiğiyle oynayın.Başarılar.
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

Bu oyunu şimdiye kadar hiç oynamadım ama bu kadar fazla methiye dizildikten sonra 2007'yi alıp oynayacağım.Umarım geçmiş FM'leri oynamadığım için sıkıntı çekmem, oyunla ilgili tavsiyelerinizi şimdiden beklerim.Oyunda Trabzonspor'u yöneten tüm menejerlere başarılar

Yorum

abi oyun güzel oyun bende tavsiye ederim...takım da önerebilirim yani sürmenespor'u al beni gol kralı yap

Yorum

benim oldugum yere fm2007 ne zamn gelir mechul ben hepsini oynadım ama cm 01/02 den aldıgım zevki hic birinden almadım sanırım 01/02 nin hızlı olmasından kaynaklı

Yorum

ben kadroyu kurdum. lige başladım daha sonra pek fırsat bulamadım giremedim. ama bu yoğunluk bi bitsin tekrar devam edicem .
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

bağımlılık yaratan süper bi oyun.arkadaşar Fm 2006 nın 2009 sezonunda skanda nkasa ve sipho ncobo diye güney afrikalı oyuncular geliyor.şiddettle tavsiye ederim.

Yorum

arkadaslar oyunun ingilizcesisuan icin tum turk'yede cikti gelmeyen yerler varsada en kisa zamnda gelir suan icin ligde 2 yim altyapim cok saglam cafercan i emre koroglu ilhan parlak alper balabani aldim ve pilot takima yolladim emrah kol ise a takimimda pismesi icin son 10 dakikalarda sokuyorum oyuna kendini gelistiriyo genc yetenekleri cok iyi yapmislar bizim altyapida iki tane eleman var gokhan celebi ve suleyman sari bence gelecek yillarda firtina olacaklar
                          tavsiye ederim oynatin
                          hepinize fm li gunler

Yorum

Osman acil yardım...

Football manager 2007 çıktı. Orjinalini aldık oyunun.
                            Ama kurulumunda sorunlar yaşandı. Araştırdığım kadarıyla "dil" seçeneğinde sorun varmış...

Şimdi oyunu kurmadan önce dili "İngilizce" yaptım. Hakkatten oyun kuruldu ama bu sefer "application error" verdi.

Resmi sitesinden okuduğum kadarıyla oyun gerçekten hatalı üretilmiş Türkiye'de.

"Application error "sorununu ise level.com.tr forumlarından okuduğum kadarıyla "documents and setting" içerisindeki "application" klasöründeki fm 2007 klasörünü silmem gerekiyormuş. Evet sildim oyuna girebildim ama bu seferde oyunun başında kalıyor öyle. İleriye girmiyor daha fazla...

Osman yardım edemezsen yarın oyunu geri vereceğim. Malum orjinal oyun kafam bozuldu...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

kaya abi giriste calistir bolumu var oradan application data yaz
                              muhtemelen sportsinteractive kisminin icindedir bide ordan sil eger sildiysen baslman lazim bende calisti cunku

Yorum

Teşekkürler, yine deneyeceğim chovy. Umarım olur. Yoksa geri vermek zorunda kalacağım...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X