Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Los Angeles Galaxy'le ilk 6 maçımızı kazanarak birinciliğe yükselmiştik. Sonra Colorado Rapids ile karşılaştık, kötü oynamamamıza rağmen maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Ne olduysa ondan sonra oldu. Coloroda Rapids maçıyla birlikte 10 maçta sadece 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldık. İnanılmaz kötü gidiyoruz. Batı konferansında 4. sıraya düştük. İki maç fazlamız olmasına rağmen. Peşimizdekiler iki maçlarını kazanırsalar 6. sıraya kadar düşebiliriz. İşler pek iyi gitmiyor yani. Sorun gol atmak değil, 30 gol ile ligin en fazla gol atan ekibiyiz. Sorun savunmamızda, 14 maçta 14 gol yedik.

25 puanla şimdilik play-offlara kalacağız gibi görünüyor. Ama ne olacağı belli olmaz. Takımı toparlamak çok zamanımı alacak. Acaba taktik mi değiştirsem bilmiyorum ki.

Bu arada Birtan tavsiye ettiğin Montero'yu Feyenoord aldı maalesef.

Yorum

• Bende PSG ile anlaştım uzun bi aradan sonra kurt hoca tekrar sahalara döndü

Yorum

• Kore'de istifamı verdim.

Maç aralıkları çok uzun, gerçi nede olsa milli maç uzun olacak tabi ama beklemek sıkıyor insanı. Kereşenli gibi bende uzak doğulara gidebilirim. Korenin Seoul takımı ile görüşmeye gideceğiz.

Yorum

• Kardeşim dediğin programı indirdim ama link açılmıyo?

Yorum

• Taktik değiştirdim. Yeni taktiğimle ilk maçı 7-1 kazandım. İkinci maçı da 3-1 kazandım. Donovan'ı forvete çektim ve iki maçta 7 gol attı adam.

Yorum

• İlk olarak boztepeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim dediğin programı indirdim ama link açılmıyo?
              Hangi link açılmıyor abi? Ben denedim hepsi açılıyor bende.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taktik değiştirdim. Yeni taktiğimle ilk maçı 7-1 kazandım. İkinci maçı da 3-1 kazandım. Donovan'ı forvete çektim ve iki maçta 7 gol attı adam.
                Hocam Rusya ligine kötü kurallar dedin oynamadın, Amerika liginde şifreli maçlar altında oynuyorsun..

Yorum

• http://thepiratebay.org/torrent/5932...ROPER-RELOADED

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam Rusya ligine kötü kurallar dedin oynamadın, Amerika liginde şifreli maçlar altında oynuyorsun..
                    Amerika ligi başka ya. Çok eğlenceli geçti şu ana kadar. Şu draftlar falan. Beğendim yani, denemediysen sen de dene bir ara. Play-offları da güzelse kolay kolay ayrılmam Amerika'dan. Zaten bunların şampiyonlar ligi de varmış herhalde kendi aralarında. CAF şampiyonlar ligi mi neymiş.

İlk olarak boztepeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    thepiratebay.org/torrent/5932257/Football_Manager_2011_PROPER-RELOADED

Önüne www. ekleyip dener misin? Bende çalışıyor.

Yorum

• Bilmiyorum belki denerim MLS'yi.

Yorum

• Ben Landon Donovan gibi takımı sırtlayan futbolcu görmedim. Nazar değmesin adamıma. 23 lig maçında 27 gol 7 assist ile oynuyor. Toplamda 27 maç 31 gol ve 9 assisti var bu sezon. Sayesinde takımı toparladık. FC Dallas ile bir ara fark baya açılmıştı. Şimdi bir maç fazla oynamamıza rağmen aramızda beş puanlık gibi küçük bir fark var. Birinci olmaktan ziyade play-offları garantilemek istiyoruz. Sonuçta önemli olan play-off finalini kazanıp 2010 sezonu şampiyonu olmak. Burada birinci olmanın büyük bir önemi yok yani.

Şu an ikinci sıradayız 45 puan ile. Tam 58 gol atmışız. Peşimizdeki Real Salt Lake bizden bir maç fazla oynadı ve 41 puanda. İkinciliği garantiledik gibi yani. FC Dallas'ı zorlayalım bakalım ne olacak gelecek maçlarda.
                        En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 00:52.

Yorum

• Hocam o Donovan'ı büyük liglerde deneyeceksin bakalım o istatistiği yapabilecek mi. O zaman büyük futbolcu denir oan işte ama kendi liginde gösterdiği performans muazzam tabi.

Yorum

• Turnuva için adını yazdırmış olan renkdaşlar lütfen danışmaya
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Daha önce göreve başladığım ama finansal sıkıntılar nedeniyle anlaşmadan vazgeçtiğim Hertha BSC ile tekrar göreve başlayabilirim. Olimpiastadion atmosferi beni en çok heyecanlandıran unsur. Dile kolay 70.000 kişilik stad.

Büyük maçlarda fena gelirler elde edilir.

Yorum

• Hertha ile yeniden Bundesliga'dayız.

Orta sıralarda bitireceğimizi söyledik Başkana.

0 transfer bütçemiz var. Oyuncu kiralayarak kadromuza takviye yapacağız yapabilirsek tabi.

Bayern'den Kaleci Kraft, Ön libero Ottl, Hamburg'dan Tunay, Frankfurt'tan Maik Franz gerçek editörlü oynadığım için takımda olan isimler. Bunları istesem alamazdım onun için faydalı olacaklardır.

Sadece Park Chu Young'ı ben getirdim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X