Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fm 2010 da milanı aldım hedefim milanın yaşlı kadrosunu gençleştirmekti öylede yaptım ancak 13. haftada kötü performans yüzünden takımdan kovuldum büyük hedeflerim vardı ancak olmadı

Yorum

• Bir ricam olacaktı. Yeni sezon formalarımızı yapabilen olur mu acaba Fm 2o1o için ?

Yani şu formalarımızı Adidas-Puma ve Nike'ın yeni sezon çizgileri ile yeni sezon forması haline getirebilen ?
      - -

Renkler aynı olacak ama Çubuklu-Beyaz ve Turuncu şeklinde..

Şimdiden teşekkürler.
      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 04.08.2010, 15:27.

Yorum

• Ben FM degil am CM oynuyorum ben bastan alismisim Championship Manager' e ama burada yinede size sorayim dedim... siz en cok hangi takimla zevk aliyorsunuz (tabi TRABZONSPORUMUZ haric)
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• fm 2010 aldım iki gündür cebelleşiyorum ama yükleyemedim hata veriyor..
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• Ortak kariyer yapmak isteyen varsa uygunum..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortak kariyer yapmak isteyen varsa uygunum..
              O nasıl oluyor ?

*
              Ben de yeni sezon transferlerini oyuna işliyorum tek tek Fm 2o11 çıkana kadar kendi güncellemem ile Fm 2o1o'a devam edeceğim.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O nasıl oluyor ?

*
                Ben de yeni sezon transferlerini oyuna işliyorum tek tek Fm 2o11 çıkana kadar kendi güncellemem ile Fm 2o1o'a devam edeceğim.
                Normal kariyerden pek farkı yok.Bir kişi oyunu kuruyor, diğeri o oyuna katılıyor.İki kişinin de müsait olduğu zamanlarda kariyere devam ediliyor ve oyun ilerliyor.Tekli kariyerlerden daha zevkli ve rekabet daha yüksek.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yani demek istediğim internet üzerinden mi oynanıyor ? Yoksa ne bileyim bu konuda çok acemiyim , mesela TSL'de biri Trabzonspor'u diğeri Fener'i yönetiyor , ikisi de aynı anda oyunda oluyorlar.. Böyle birşey mi ?

İlgimi çekti gibi , düşünebilirim aslında..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani demek istediğim internet üzerinden mi oynanıyor ? Yoksa ne bileyim bu konuda çok acemiyim , mesela TSL'de biri Trabzonspor'u diğeri Fener'i yönetiyor , ikisi de aynı anda oyunda oluyorlar.. Böyle birşey mi ?

İlgimi çekti gibi , düşünebilirim aslında..
                    Evet internet üzerinden oynanıyor.Gerisini zaten anlamışsın, aynen öyle oluyor.

Oynamak istersen özelden bana yaz irtibata geçeriz.

Yorum

• 2 kişiden fazla oluyorsa aslında , ligdeki tüm takımlara BMN'den birileri gelsin ortak oynayalım..

Ama herkesin müsait olması gerek galiba.. O iş yaş o zaman.

Yorum

• bende bu oyun yok... ben championship manager oynuyorum ama problem degil... bunu oynayabilmem icin online birlikte | orjinal olmasi gerekiyormu bu oyunun? bende arkadasda var ondan alip kursam cracklesem yine olurmu? yoksa mecbur almak zorundamiyim? eger oluyorsa hemen kurarim ama baska program lazimmi ? simdiden merakla cevaplari bekliyorum...
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet internet üzerinden oynanıyor.Gerisini zaten anlamışsın, aynen öyle oluyor.

Oynamak istersen özelden bana yaz irtibata geçeriz.
                          Ben oynamak isterim. Özelden msn adresini gönderip nasıl oynayacağımızı oradan ayrıntılı bir biçimde anlatırsan sevinirim. Şimdi işim var dışarı çıkmam lazım. Fakat akşam online olurum.

Yorum

• Alihan şu son transferlerini bana da atsana Uğraşmıyayım bir daha
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• FMyi çok sevmeme rağmen hiç çakmam
                              Bi ara Araklıspor'u oynuyordum.
                              Sonra Juventus'la yeniden başladım.
                              Trezeguet'i satıp, Fatih Tekke'yi aldım
                              4. hafta gol kralı Fatih
                              O gün bugündür oynamıyorum
                              Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                              sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Online fm çok güzel oluyor biz arkadaşlarla oynuyorduk ama çok fazla kişi olunca oyun kasıyor..Bence ideali 2 kişi eğer oynayacaksanız 2 kişi oynayın yada en fazla 3 kişi..Yoksa oyundan pek fazla zevk alamazsınız..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X