fm 2010 da milanı aldım hedefim milanın yaşlı kadrosunu gençleştirmekti öylede yaptım ancak 13. haftada kötü performans yüzünden takımdan kovuldum büyük hedeflerim vardı ancak olmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Bir ricam olacaktı. Yeni sezon formalarımızı yapabilen olur mu acaba Fm 2o1o için ?
Yani şu formalarımızı Adidas-Puma ve Nike'ın yeni sezon çizgileri ile yeni sezon forması haline getirebilen ?
-
-
Renkler aynı olacak ama Çubuklu-Beyaz ve Turuncu şeklinde..
Şimdiden teşekkürler.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 04.08.2010, 15:27.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtak kariyer yapmak isteyen varsa uygunum..
*
Ben de yeni sezon transferlerini oyuna işliyorum tek tekFm 2o11 çıkana kadar kendi güncellemem ile Fm 2o1o'a devam edeceğim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nasıl oluyor ?
*
Ben de yeni sezon transferlerini oyuna işliyorum tek tekFm 2o11 çıkana kadar kendi güncellemem ile Fm 2o1o'a devam edeceğim.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani demek istediğim internet üzerinden mi oynanıyor ? Yoksa ne bileyim bu konuda çok acemiyim , mesela TSL'de biri Trabzonspor'u diğeri Fener'i yönetiyor , ikisi de aynı anda oyunda oluyorlar.. Böyle birşey mi ?
İlgimi çekti gibi , düşünebilirim aslında..
Oynamak istersen özelden bana yaz irtibata geçeriz.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
bende bu oyun yok... ben championship manager oynuyorum ama problem degil... bunu oynayabilmem icin online birlikte | orjinal olmasi gerekiyormu bu oyunun? bende arkadasda var ondan alip kursam cracklesem yine olurmu? yoksa mecbur almak zorundamiyim? eger oluyorsa hemen kurarim ama baska program lazimmi ? simdiden merakla cevaplari bekliyorum...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet internet üzerinden oynanıyor.Gerisini zaten anlamışsın, aynen öyle oluyor.
Oynamak istersen özelden bana yaz irtibata geçeriz.
- Alıntı
Yorum
-
FMyi çok sevmeme rağmen hiç çakmam
Bi ara Araklıspor'u oynuyordum.
Sonra Juventus'la yeniden başladım.
Trezeguet'i satıp, Fatih Tekke'yi aldım
4. hafta gol kralı Fatih
O gün bugündür oynamıyorumDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
- Alıntı
Yorum
Yorum