personel arama işinde yardımcı olabilir misiniz? genelde iyi personeller çalışır şekilde oluyorlar ve kontrat feshederek gelmek istemiyorlar.
ne yapmak gerek çözemedim...
ne yapmak gerek çözemedim...
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 0997

29 yaşında ama çok iyi bir profile sahip bir oyuncu tam Kaptan yapılacak adam. Trabzonspor'a gelir sorun olmaz. Anderlecht'li Roland Juhasz'da çok sağlam bir stoper. 1 Milyon Euro tutar bedeli ama paranın hakkını fazlası ile verir. Yedek oturt 10 hafta hiç sesini çıkarmaz.
Ön Libero için Serigne Kara adında genç bir çocuk var Trömsö'den. 2 ye alırsın 6-7 ye satarsın öyle bi çocuk. Stoper ve Defansif orta saha da oynayabiliyor 1,92 boyu var. Orta sahanın ortası için Dinamo Zagrep'ten Milan Badelj'i alıp, Colman ve Selçuk'u gözün kapalı satabilirsin. Bu adam için geç kalmışda olabilirsin ama. Türkiye liginde her takımda liderlik rolünü üstlenecek yetenekte. Sol ve Sağ kanat için Sao Paulo'dan Lucas'ı alabilirsin ama bu adamın uyum sorunu oluyor genelde. Ben hangi takıma alsam patlama yapamadı ama profili harika. Real Betis'den Achille Emana çok çalışkan ve golcü/asistçi bir oyuncu. Eşşek rolü vereceksin abi bu adama ileri geri koşacak 90 dakika.
Yine ön libero için Cruzeiro'dan Henrique'yi mutlaka almanı tavsiye ederim Tam bir görev adamı içkisi falan yoktur.
Çok çalışkan yedek falan oturur hiç sesini çıkarmaz. Aynı şekilde Gremio'dan Adilson. Bu adamda Brezilyalı. Hertha BSC'yi 1 lige çıkarıp 4 sene içinde şampiyon yapmamda Henrique-Adilson ikilisinin payı çok büyük. Palmeiras'dan Edinho'yu da alabilirsin. Yaşı 30 ama katkısı tartışılmaz.

bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum