Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• personel arama işinde yardımcı olabilir misiniz? genelde iyi personeller çalışır şekilde oluyorlar ve kontrat feshederek gelmek istemiyorlar.
    ne yapmak gerek çözemedim...

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      personel arama işinde yardımcı olabilir misiniz? genelde iyi personeller çalışır şekilde oluyorlar ve kontrat feshederek gelmek istemiyorlar.
      ne yapmak gerek çözemedim...

itibarı küçük takımlara itibari düşük antrenör..büyük takımlarda sözleşme sıkıntısı hiç yaşamadım
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 2 milyona Samaras'ı alın, dağıtıyor ortalığı
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salomon Kalou transferini bonservissiz halletmeye çalışıyorum ve oyuncunun tüm şartlarını kabul ediyorum.
          O da transferi kabul ediyor ve sonra transfer iptal oluyor. Gerekçe olarak şu yazıyor. Para mara herşeyim var 35m euro transfer bütçem var haftalık 70.000 veriyorum gerekçe şu bu nedir açıklar mısınız ?

Het bestuur van Trabzonspor heeft de transfer van Salomon Kalou geannuleerd omdat de speler niet door de medische keuring heenkwam. ,

Diğer transferlerde de aynı sorunla karşılarsam bilmek istiyorum. Sadece Salomon Kalou transferinde oldu. Ondan önce ve sonra hiç bir sorun yok. Saviola vb transferlerde de.

Google translate böyle çevirdi bu ne demek. Sakat oyuncu alamaz mıyım demek. Oyuncu sakat şu anda.

Oyuncu muayene yoluyla gelmez, çünkü Trabzonspor, Salomon Kalou ve transfer kurulu iptal etti. ,
          Hayırdır hocam FM'i Hollandaca mı kullanıyorsun?

Biraz geç oldu ama oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için yönetim Kalou'yu almana izin vermedi. Uzun süreli sakatlığı olabilir. Sakatlığı geçtikten sonra alabilirsin.

Yorum

• Trabzonspor kariyerimden sonra MLS'e geçiyorum. Bakalım Amerika'da futbol nasılmış. Baya zor kuralları var ama deneyelim, görelim.

Yorum

• Bende Kore Ligine geçebilirim.

Yada Kore Milli takımının başına.

Yeni Şenol Güneş olacağım.

Yorum

• Kuralları çok zor Amerika liginin ama şimdilik bir sorun yok. Orta sahamızı David Beckham, Landon Donovan ve Yıldıray Baştürk gibi usta isimlere emanet ettik. Önlerinde de ilk hazırlık maçımızda üç gol atan Juan Pablo Angel var. Bakalım ilk sezonumuz nasıl geçecek. İlk draftı bekliyoruz artık.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi ben sana şöyle özet geçeyim inceden.

Kaleci almazsın.

Stoper'e Gladbach'dan Dante'yi mutlaka ama mutlaka al. Çok sağlam, adam markajlamada çok iyi, ve hava toplarında etkili bir stoper. Sende en fazla alırsan 1, bilemedin 2 senesi var. Hemen parayı basıp alırlar senden ama seninde alman için önemli miktarı gözden çıkarman lazım.

Dante'nin dışında Rafael Toloi var abi genç Brezilya'lı stoper. İlk başlarda kaparsan kaparsın bu adamı yoksa Ruslar genelde atlıyorlar hemen. Stuttgart'ta Boulhaoruz var adını doğru yazmamış olabilirim abi tanıyorsundur bu adamı. 29 yaşında ama çok iyi bir profile sahip bir oyuncu tam Kaptan yapılacak adam. Trabzonspor'a gelir sorun olmaz. Anderlecht'li Roland Juhasz'da çok sağlam bir stoper. 1 Milyon Euro tutar bedeli ama paranın hakkını fazlası ile verir. Yedek oturt 10 hafta hiç sesini çıkarmaz.

Sol bek için Spartak Moskova'dan Makeev ve Dimitry Kombarov'u öneririm abi. Genç ve çok yetenekli isimler sol tarafta ileri geri her yerde oynayabiliyorlar. Aynı şekilde ileri geri oynayabilen Güney Afrika'lı Masilela var her türlü ihtiyacını karşılar bu adam. 250 Bin dolar'a alırsın. Yanlız elini çabuk tutman lazım. Birde Atilla Turan adında genç geleceği çok parlak bir sol bek var abi. Bu adamı al 1 sene kirala ardından Cale'ye yol verebilirsin. Atilla'da yüzünü kara çıkarmaz.Gerçekte'de gündemimizde olan Oscar Wendt'te çok iyi bir bek. Hem ucuz hem kaliteli bir bek oyuncusu. 1,5 Milyon Euro'ya işi bitir.

Sağ bek için yerlilere bak abi. Serkan'ı satma. Ben pek sağ bek transferi yapmadığım için kariyerlerimde pek bilgim yok. Ama param çoksa Andreas Beck'i Hoffenheim'den alırım garanti.

Sol kanat için Getafe'den Juan Angel Albin çok iyi bir adam. Top tekniği, ortaları, driblingleri falan çok üst düzey. Haziran 2011 de bitiyor sözleşmesi bedava kapma şansın var bu adamı, eğer kaparsan öp başına koy o derece abi. Ön Libero için Serigne Kara adında genç bir çocuk var Trömsö'den. 2 ye alırsın 6-7 ye satarsın öyle bi çocuk. Stoper ve Defansif orta saha da oynayabiliyor 1,92 boyu var. Orta sahanın ortası için Dinamo Zagrep'ten Milan Badelj'i alıp, Colman ve Selçuk'u gözün kapalı satabilirsin. Bu adam için geç kalmışda olabilirsin ama. Türkiye liginde her takımda liderlik rolünü üstlenecek yetenekte. Sol ve Sağ kanat için Sao Paulo'dan Lucas'ı alabilirsin ama bu adamın uyum sorunu oluyor genelde. Ben hangi takıma alsam patlama yapamadı ama profili harika. Real Betis'den Achille Emana çok çalışkan ve golcü/asistçi bir oyuncu. Eşşek rolü vereceksin abi bu adama ileri geri koşacak 90 dakika. Yine ön libero için Cruzeiro'dan Henrique'yi mutlaka almanı tavsiye ederim Tam bir görev adamı içkisi falan yoktur. Çok çalışkan yedek falan oturur hiç sesini çıkarmaz. Aynı şekilde Gremio'dan Adilson. Bu adamda Brezilyalı. Hertha BSC'yi 1 lige çıkarıp 4 sene içinde şampiyon yapmamda Henrique-Adilson ikilisinin payı çok büyük. Palmeiras'dan Edinho'yu da alabilirsin. Yaşı 30 ama katkısı tartışılmaz.

Sağ açıkda git D'Alessandro'yu al diyeceğim ama pahalı gelir. Genelde ortada oynar ama Kanatlarda çok verimli olur.

Abi diğer mevkiilere yarın devam edeceğiz affet.
                  Arka sayfalarda ki önerdiğim isimler burada.

Yorum

• Ah Birtan keşke önerdiğin isimleri alabilsem.

L.A. Galaxy kariyerime güzel bir başlangıç yaptım. İlk iki maçımızı kazandık ve batı konferansının lideriyiz şu an.

Waiver Draft'a katılmadık. Burada eski takımı tarafından 26 kişilik kadroya alınmayan oyuncular bulunuyor. Yani Avrupa liglerinde olduğu gibi oyuncuları kadro dışı bırakamıyorsun. Bıraktığın an takımdan ayrılıyorlar. Bu oyuncuları scoutlar tarafından izletemiyorsun. Yani öylesine almış oluyorsun, ne çıkarsa bahtına misali. Bir başka kural da o 26 kişilik kadronun toplam maaşı 38.000 euro'yu geçmemesi. Tabi bu kurala Designated Players (özel oyuncular) dahil değil. David Beckham'ın (DP) maaşı takımın toplam maaşının neredeyse iki katı. Takımda sadece üç tane D.P. bulundurabiliyorsun. Benimkiler Donovan, Beckham ve Angel.

Şimdilik çok eğlenceli görünüyor bu Amerika ligi.
                    En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 19:17.

Yorum

• Fm 2011'i internetten mi indirsem ( ki güvenemiyorum çalışıp çalışmadığına ) yoksa, gidip cd'sini mi alsam ?

Ayrıca Türkçe yama ne kadar Türkçe
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• Şimdi fiyatı ne kadar bilmiyorum ama pahalıysa indirmeni tavsiye ederim. Ben de indirdim hiçbir sorun yaşamıyorum, 100% çalışıyor.

En iyi Türkçe yama oyunun 50%'sini kaplıyordu yanılmıyorsam. Daha iyisi çıkmadıysa.

Yorum

• İndirmeyi düşünüyorsan eğer:

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Arka sayfalara yazmıştım.

Yorum

• MLS karma karışıkmış gerçekten.

Seattle takımında olması lazım Fredy Montero diye bi forvet var onu ne yap et al.

Yorum

• Arkadaşlar ben fm2011'i yeni yükledim ama Editör yok niye ki transfer güncellemesi yapamıyorum olmadığı için bir yardımcı olabilir misiniz?
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Kore milli takımının başındayım.

47 gün sonra Nijerya ile hazırlık maçına çıkacağız. Biraz genç ağırlıklı bir kadro deneyeceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim