Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O herkesin merakla beklediği Türkçe yama tam olarak ne zaman çıkacak.Bilgisi olan var mı ?
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi yaptığım ara transfer güncellemesi umarım beğenirsiniz. Yasak değildir umarım.

http://soccercenter.net/forum/k/scn-...llemesi_159437
      kullanıcı adı felan istiyor bu indirebilmek icin
      TRABZONSPOR
      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kullanıcı adı felan istiyor bu indirebilmek icin
        Direk linkini verim o zaman, iyi oyunlar.

Rar Şifresi: soccercenter.net
        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O herkesin merakla beklediği Türkçe yama tam olarak ne zaman çıkacak.Bilgisi olan var mı ?
          Valla çıkacağına bile inanmamaya başladım...

Yapanların sınavları felan bitmiş Şubat sonu biter ümidiyle bekliyorum ben...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla çıkacağına bile inanmamaya başladım...

Yapanların sınavları felan bitmiş Şubat sonu biter ümidiyle bekliyorum ben...
            Türkçe yamayı bekleyeceğinize, 5 ayda İngilizceyi öğrenirdiniz
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Şubat sonu çıkar.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• FM 2011 indiriyorum en son menejer oyununu Fifa Manager 2009'da bırakmıştım.
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• RAEC Mons!..

Belçika Süper Lig'ine yeni çıkan bir takımdı.. Uzun süredir kulüp arıyordum ve bu takımın teklifine sıcak baktım. Kadromuz çok ama çok zayıftı -ki bu benim istediğim birşey- transferler yaptık.

Erman Kılıç, Özden Öngün, Hakan Albayrak, Bilal Kısa, Mehmet Kıskaç ve Hasan Kabze'yi aldık TÜRK oyunculardan.. Sokolowski, Golanski, Jordo ,Robert Zwinkels ve Mahatma Otoo transferleriyle sezon öncesi transfer dönemini tamamladık...

Stadımız; Stade Charles Tondreu

...Ligde iyi futbol oynamaya çalışıyorduk.. Zaman zaman ağır mağlubiyetler alsak da oynadığımız iyi futbolun meyvesini almaya başladık.. Ligin ilk devresini 9. bitirdik.. İkinci devre herşey daha güzel başladı.. İlk 4 maçımızı kazandık ki bu maçların arasında Anderlecht galibiyeti de vardı.

Tino Costa, Anas Sharbini, Gaby Mudingayi, Tiago Bezerra, Anthony Vandenborre transferleriyle daha da güçlendik.
                  Ligi ilk 6 içinde bitirerek Şampiyonlar Ligi Play Off'larına katılmayı başardık.. Play Off grubunda Şampiyonlar Ligi değil de Avrupa Ligi'ne gitmeyi hedefledik.. Şuan ligi ilk 5 içinde bitirmeyi amaçlıyoruz.. Eğer avrupaya gidemezsem istifamı vereceğim..

Yorum

• Kırşehirspor emin ellerde!..

RAEC Mons'la ligi 6. sırada bitirdim ve avrupa kupalarına gidemedim.
                    Yönetim kuruluna istifamı verdim..

*

Geçen sezon STSL'den düşen fakat Bank Asya 1.Lig'de sergilediği mükemmel performansla yeniden Süper Lig'e yükselme hakkı kazanan KIRŞEHİRSPOR'dayım.

Kadroda tanıdık isimler var fakat süper lig için yeterli değiller.. Eski takımım RAEC Mons'tan kaleci Zwinkels, Hasan Kabze ve Tino Costa'yı Kırşehir'e getirmeyi düşünüyorum ve çalışmalara şimdiden başladım.

Bunun dışında henüz transfer edeceğim oyunculara karar vermedim ama taş gibi bir takım kuracağım önümüzdeki sene ligde Fırtına gibi eseceğim..

*
                    Şunu da belirteyim sezonu Galatasaray 29 puanla düşme potasının 1 puan üstünde bitirdi.. Önümüzdeki sene kendi başarımızın yanı sıra eziklerden birini de ligden düşürmek için çalışacağız..

Yorum

• FM başlığında FM mi CM mi desem ? fm 2008 i denemiştim beğenmedim cm 01/02 den beri cm oynarım fm 11 nasıl
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sene Sonu Sözleşmesi Bitecek Oyunculardan Anlaştıklarım;

- Mehmet Çakır
                        - Musa Nizam
                        - Mehmet Güven
                        - Michael Eneramo
                        - Aykut Erçetin
                        - Landry N'Guemo

N'Guemo

Eneramo

...

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM başlığında FM mi CM mi desem ? fm 2008 i denemiştim beğenmedim cm 01/02 den beri cm oynarım fm 11 nasıl

Fm 2011 berbat ötesi...

Bende upuzun bir aradan sonra fm2010'a başladım...Seçtim Trabzonspor'u Süper Kupa'yı kaybettik...İlk hafta gassaraya yenildik...İnşallah toparlarız...
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sene Sonu Sözleşmesi Bitecek Oyunculardan Anlaştıklarım;

- Mehmet Çakır
                            - Musa Nizam
                            - Mehmet Güven
                            - Michael Eneramo
                            - Aykut Erçetin
                            - Landry N'Guemo

N'Guemo

Eneramo

...

...

Onur Recep Kıvrak Samsunspor'dan,
                            Selçuk İnan Gaziantepspor'dan,
                            Onur Bayramoğlu Ankaragücü'nden,
                            Rodney Sneijder Zaragoza'dan,
                            Giray Kaçar Auxerre'den

transfer edilmiştir.. Kırşehirsporumuza hayırlı olsun..
                            En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 17:27.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FM başlığında FM mi CM mi desem ? fm 2008 i denemiştim beğenmedim cm 01/02 den beri cm oynarım fm 11 nasıl
                              cm 01-02

Bu konuda tek değilsin halen daha bıkmadan sıkılmadan oynuyorum
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• CM 01/02 efsanedir ya.
                                Hala oynuyorum sıkılmadan
                                2010 futbolcuları ekleniyormuş öyle bir şey duydum ama orjinalini bozmak istemedim.
                                FM 11 çok ağır geldi bana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim