Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hepsi regen.
    Özellikle onları koydum; yıl 2014 olsun o kadar

Yorum

• Artık 2010'u Bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artık 2010'u Bekliyorum.
        Son 19 gün..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Oyununda 9.3 Yaması Bulunan Bir Arkadaş Özel Mesaj Yolu İle Yardımcı Olabilir mi ?

Yorum

• 2010 demo yayınlandı.İndirebilirsiniz.
            Més Que Un Club

Yorum

• 2010 gayet güzel olmuş. Turksportal elektronik imza kampanyası düzenledi oyun Türkçe de olsun diye bakalım ne sonuç çıkacak. Türkçe çıkarsa kesinlikle orjinal oyun alaacağım. Çıkmasa da almayı düşünüyorum gerçi.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Başlangıçta Enyeama, Mascio, Gladkiy, Demidov, Daniel Opare, Palmiteri, Beevers, Lewandowski gibi ucuz yetenekleri alabilirsiniz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• FOOTBALL MANAGER™ 2010’UN ÇIKIŞ TARİHİ 30 EKİM

Sports Interactive serinin en iyi Football Manager oyununu yaratmak için oyuncuların isteklerini dinliyor.
                  LONDRA (12 Ağustos 2009) – Sports Interactive & SEGA® Europe Ltd. bugün PC ve Apple Macintosh için Football Manager™ 2010 ve Sony PSP için Football Manager™ Handheld 2010’un 30 Ekim’de piyasada olacağını duyurdu.

Football Manager 2009 şimdiye kadar yapılmış en başarılı Football Manager oyunu; İngiltere listelerinde 22 hafta boyunca zirvede kalan oyun dünya çapında 1 milyonun üzerine satmanın yanı sıra, yakın zamanda gerçekleştirilen Radio 1 anketinde de tüm zamanların en iyi 2. video oyunu seçilmiştir.

Football Manager 2009’dan toplanan veriler ışığında oyunu oynayan oyuncular ortalama 240 saat vakit harcıyorlar. Geliştirici Sports Interactive son yılı oyuncularla ve Football Manager camiasıyla yakından çalışarak oyunun önemli özelliklerini geliştirmeye yoğunlaşmıştı. Football Manager 2010 yeni araç ve değişikliklerin yanı sıra, kullanım ve dolaşım kolaylığı, yeni maç taktiği sistemi, yeni Maç Analizi aracı, tamamen elden geçirilmiş görünüm ve kullanıcı arayüzü seçenekleri de içeriyor.

“Football Manager camiasıyla birlikte oyunun yalnızca üzerinde çalışılması gereken yerlerini tespit etmekle kalmadık, varolan özelliklerini de nasıl geliştirebileceğimizi tartıştık. Ayrıca oldukça geniş kapsamlı kullanılabilirlik çalışmaları yaparak oyunun genel sunumu üzerinde de değişimler yapmamız gerektiğini fark ettik,” diyor Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson. “Oyunun varolan alanları üzerinde bir çok değişiklik yaptık ve oyuncuların raporları doğrultusunda hareket ettik. Bu sayede Ekim ayında şimdiye kadar yapılmış en iyi Football Manager oyununu sunacağımıza güvenimiz tam.”

Taktik Yaratıcı sayesinde takımı menajerin istediği şekilde yönlendirmek daha kolay bir hal alacak, ayrıca maç sırasındaki hızlı taktik değişiklikler ile takımınızın oyun tarzını anında değiştirebileceksiniz. Bir çok antrenörün yanı sıra Football Manager camiasının saygı duyulan bağımsız taktisyenleri ile birlikte çalışılarak oyuncuların futbolcularının takım içindeki rollerini önceden belirlemeleri (“top kapmaya çalışan orta saha oyuncusu” veya “geride bekleyen oyun kurucu” gibi) sağlanırken, eski “kaydırma çubuğu” kontrolleri de yerlerini koruyor.

Maçlardan alınan bilgiler de geliştirilerek oyuncuların takımlarındaki doğru ve yanlışları daha net biçimde görmesi sağlanıyor. Yeni Maç Analizi aracı ile sahadaki her bir oyuncunun şut, pas, orta, kafa, çalım, faul ve top kesme istatistiklerini görebileceksiniz. Menajerler bu analizi hem maç sırasında, hem de maçtan sonra inceleyebilecek ve her iki takımın da güçlü ve zayıf olduğu yerleri görerek taktiklerini buna göre şekillendirebilecekler.

Football Manager 2010 yeni canlı görünümün bir parçası olarak aydınlık ve karanlık temalar seçmenizi sağlayan yepyeni bir Kullanıcı Arayüzü içeriyor. Geçmiş yıllarda kullanılan yan çubuk yerini ekranın üst kısmındaki yeni sekme sistemine bırakarak Football Manager’in ünlü “derin sistemini” daha rahat gezilebilir ve yeni oyuncular tarafından ulaşılabilir hale getiriyor.

Yeni Veri Editörü sayesinde varolan liglere yeni kümeler eklemek ve yeni ligler baştan yaratmanın yanı sıra, oyunu sürekli güncel halde tutmak oldukça kolaylaşıyor. Menajerin alacağı bilgilerin sunumu da elden geçirildi, oyuncular Haber Merkezi sayesinde abone olacakları gazete sayesinde futbol dünyasında olan bitenleri takip edebilecek, gerek duymadıkları haberleri filtreleyerek ihtiyacı olan bilgilere doğrudan ulaşabilecekler.

Football Manager 2009’daki 3D maç ekranının takipçisinde geliştirilmiş yapay zeka, 3D saha görünümü için 100’den fazla yeni animasyon, yeni stadyumlar, taraftarlar, gerçekçi saha aşınması, daha iyi ışıklandırma gibi özellikler ile maç deneyimi çok daha gerçekçi bir hal alıyor.

Oyunun 30 Ekim’deki çıkış tarihi yaklaştıkça diğer yeni özellikler de blog serileri şeklinde duyurulmaya devam edecek.

Football Manager Handheld 2010 da yepyeni görünümü ve geliştirilmiş maç motoru yapay zekası gibi bir çok yeni özellik ve geliştirme içeriyor.

Aral
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• off ya kayıtlı oyunu açmıyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı. kariyer boşa gitti. ne yapsam yeni kariyere mi başlasam yoksa 2010 u mu beklesem acaba
                    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Fm 2010 heyecanla bekliyorum ama türkçe olmaması kötü artık yama yapılmasını beklicez napalım..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fm 2010 heyecanla bekliyorum ama türkçe olmaması kötü artık yama yapılmasını beklicez napalım..
                        cm türkçe yapmış fm neden yapmıyor ? ayrıca yamalarda çeviride başarı oranı % kaç ?
                        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                        #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cm türkçe yapmış fm neden yapmıyor ? ayrıca yamalarda çeviride başarı oranı % kaç ?
                          Zaman geçtikçe daha iyi yamalar yapılır ama ilk yapılan yamalar %55 veya 60'ı geçmez..

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            off ya kayıtlı oyunu açmıyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı. kariyer boşa gitti. ne yapsam yeni kariyere mi başlasam yoksa 2010 u mu beklesem acaba
                            Abi Aynı Dert Bende'de Var. Bende Yeni Oyun Açıp Açmamakta Kararsızım.

Beklesek mi Ne Etsek ?

Yorum

• Vallahi sınavlar yaklaşmadan oyuna fırsat buldukça yükleniyorum.. 2018-2019 senesinin 2. yarısındayım.. Bugüne kadar Ligde ve kupada yeteri kadar başarılı olmama rağmen Avrupa kupalarında herhangi bir varlık gösteremedim. Kadromda bu seneye kadar Vukcevic, Henri Saivet, Van der Vaart, Felliani gibi yıldızlar yer aldı. Bunların arasından sene başında Van der Vaart 36 yaşında emekli oldu, Vukcevic 18 milyon euroya 2 sene önce, Henri Saivet 32 milyon euroya bu sene, Felliani ise 9 milyon euroya devre arasında satıldı. Bunlardan Vukcevic ve Felliani mutsuz olduğu için, Henri Saivet ise benden habersiz yönetim tarafından satıldı gelen yüksek teklif karşısında.. Bende bunca isimden sonra Pato ile ilgilenmeye başladım ciddi ciddi. İlgim 3.5 sene sürdü ama, paramın olmasıyla birlikte ilk ciddi teklifimi sene başında sundum ve olmadı. Devre arasında 14 milyon euroluk teklifime kulübü 39 milyon euroluk bir teklifle geri döndü, bende paramın da olmasını fırsat bilerek öneriyi kabul ettim. Bunun sonucunda Pato'ya teklifimi ilettim, iletirken gelmeyi düşünmediğini söylüyordu ki herhalde 3.5 senedir peşinde olmam onu da etkilemiş olacak ki teklifimi kabul etti.

Kadromda şu anda olan yabancılar, David Villa (36 yaşında), Pato, Danny ( Portekizli ), Banega, Anton Ferdinand, Renan, Murphy isimli bir Amerikalı ve Barcelona'dan Rappa isimli bir genç bulunuyor..

Yerli isimlerden ise, Gökhan Gönül, Cenk Gönen, Orham Şam, Mesut Özil, Sercan Yıldırım, Selçuk İnan, Eren Güngör, Muhammet Demir, Barış Memiş önemli isimler. Bunların yanısıra 3 4 tane de genç ve yetenekli isim mevcut kadromda.

Ligde herşey mükemmel ama Avrupa'da pek bir başarım yok.. Şu anda Arsenal'in ardından gruptan 2. olarak çıktım.. Sonrasında ise oyunun yeni gözdesi M.City ile eşleştim.. İlk maçı Trabzonspor Stadyumunda 3-2 kazandım ve rövanşı bekliyorum.. Stat yenilendi ve ismi Trabzonspor Stadyumu olarak değiştirildi ve emin olmamakla birlikte kapasitesi 44.000 civarında.. 43.000 küsür ile seyirci rekorunu kırmıştım M.City maçında..

Ayrıca Fatih Tekke şu anda takımımda ve Youth Coach olarak görev almakta. İyi özelliklere sahip..

Ayrıca Portekiz Milli takımınında başındayım ve 2020 Avrupa Şampiyonasına katılmak için gruplarda mücadele ediyorum..
                              En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 22:47.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi Aynı Dert Bende'de Var. Bende Yeni Oyun Açıp Açmamakta Kararsızım.

Beklesek mi Ne Etsek ?

2010 u edinmem biraz zaman alabilir o yüzden yeni kariyere başladım ama avrupa kupaları yok bişe yok zevksiz biraz sanki.
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X