Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte benim merak ettiğim de bu. Acaba oyun nereye kadar gidiyor. Ve bu kullanıcı en sonunda ölecek değil mi ççç
    Bi arkadaşım tatile bırakmış aylar yıllar geçmiş geçmiş 80 yaşına geldiğinde bir haber gelmiş trafik kazası sonucu hayatını kaybettiniz gibi fm 2006da olmuştu bu dediğim.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi arkadaşım tatile bırakmış aylar yıllar geçmiş geçmiş 80 yaşına geldiğinde bir haber gelmiş trafik kazası sonucu hayatını kaybettiniz gibi fm 2006da olmuştu bu dediğim.
      Hadi ya ççççççççç
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk sezon yerli transferine yoğunlaşsan iyi olur.Kiralık ve transfer listesindeki oyunculara göz gezdir.Premier Lig'den bir takım ile pilot kulüp anlaşması yap..
        Dün akşam aklımdaydı sonra ne olduysa unuttum acaba Arsenale istek göndersek kabul görürmü bakalım hele bi eve gidelim deneriz..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi ya ççççççççç
          Valla öle bizde çok gülmüştük

Aslında doğum tarihini 1920 gibi yapıp bir takımın başına geçersen en fazla 3-5 sezon oynarsın zaten tahminim denemek lazım
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu sürekli alınan Marquinhos hangi takımda tam adı ne ?
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sürekli alınan Marquinhos hangi takımda tam adı ne ?
              palmeiras klübünde.. birde onun kankaları var diego buonanotte ile keirrison..
              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Çok saçma birşey oldu galiba Ülke Puanımız battı, Şampiyon oldum ama 2 tane ön eleme oynuyorum Ş.L için
                ilkinde bir bulgar takımını çok kolay farklı eledik.
                Bu sefer Roma geldi. Çok korkuyorduk ama ilk maçı kazandık deplasmanda beraberlik veye 1-0 lık yenilgi yetecek.

Ve Birde Transferde 20 milyon euro kar ettiğim ayda 1 milyon euro zarar ettik aylık olarak hiç anlayamadım. Klübün 77m euro olan mali durumu 60m euro ya geriledi.
                55 milyon euro transfer bütçemiz var. 11 yabancım var ve 2 hafta kaldı transfer döneminin sonuna.
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 15:01.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu tür skorlarda genelde 3-0 4-0 5-0 gibi skorlarla tur atlıyor rakipler. Bence oyunun saçmalıklarından birisi de bu. 3-1 skor sana yetmeyebilir.

1 gol atmışlar deplasmanda üstelik. 2-0 gibi bir skorla elenebilirsin

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    palmeiras klübünde.. birde onun kankaları var diego buonanotte ile keirrison..
                    amca cocukları daniel aquino ve axel witsell ile teyze oğlu seleznyov var bide.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu tür skorlarda genelde 3-0 4-0 5-0 gibi skorlarla tur atlıyor rakipler. Bence oyunun saçmalıklarından birisi de bu. 3-1 skor sana yetmeyebilir.

1 gol atmışlar deplasmanda üstelik. 2-0 gibi bir skorla elenebilirsin
                      Yeni transfer Seleznyov'a güveniyorum 1 gol atars 3 gol yemeyiz defansımız sağlam tek sorun kontejan sorunu yüzünden kalede Logan Bailly'i değil Jefferson'u oynatıyorum.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Belçika liginde yabancı sınırı var mı? Varsa kaç yabancı sınırı var?

Edit:Cevabını buldum arkadaşlar yabancı sınırlaması yokmuş
                        En son Muhammed tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 15:57.

Yorum

• Super Kupa'da Konyayı penaltılarla yendik ligin ilk maçında yedek kadroyla belediyeyi zar zor 1-0 yendik. Ve deplamanda Roma Olimpiyat stadındayız.
                          4-5-1 olarak diziliyoruz bu kritik maçta
                          ------------Jefferson------------
                          İsmail---Eric--Emre Güngör--Pedro
                          -----Hawsawi-Axel--B.Özbek-----
                          Yaser---------------------C.Erkin
                          ------------Seleznyov-----------

Daha 5.dk da Hawsawi sakatladı. Hay ...
                          Yerine Selçuk İnan giriyor.
                          Dk 9 Roma atağında top üst direkten döndü.
                          Bu arada Roma da Tolga Çakmak diye bir Türk var profilini paylaşcam Nenem la ilahe illallah bu nedur ne biçim özelliklerdir bu !
                          Dk 30 0-0
                          İlk yarı 0-0 sona erdi.
                          Dk 61 Emre Güngör Sarı gördü.
                          Dk 70 Özgür Çek oyunda Barış Özbek'in yerine.
                          Dk 75 en kral defansım Eric sakatladı.
                          Bir Roma'yı elicez diye Hawsawi ve Eric gibi iki önemli adamı yitirdim ya. Çok saçma bir oyun bu.
                          Dk 85 Bianchi Roma 1 - 0
                          Hakem maçı bir türlü bitirmiyor.Israrlı.
                          90+6 oldu devam ediyoruz.
                          90+7 de penaltı kazandık ve Axel Witsel 1-1 yaptı.
                          90+9 da geçiyor ve maç bitti.
                          Gruplardayız. Nihayet.

Maç sonu sevindirici olan, Hawsawi nin 2 , Eric'in 1 hafta sahalardan uzak kalacağı oldu. Allahtan 1 kaç aylık sakatlık değil.
                          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 16:32.
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• türkiye kupası çeyrek final ilk karşılaşmada gb 4-1 ts sonucu çıktı
                            kendi evimde yemeden 3 tane atmalıyım
                            atabilirmiyim atarım çünkü ilk maçta alex,ramires,marquinhos yoktu (milli takımdalardı)
                            bu gençlerbirliğine ne oluyorsa artık çok iyi oynamaya başladı
                            bakıyorsun takıma ahım şahım bir futbolcusu yok
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• 9.0.3 ile yeni kariyer açan arkadaşlar; satın Umut'u 4-5'e; alın 2'ye Kikin Fonseca'yı. Adam manyak; 34 maçta 26 gol 14 asist. Yıl sonunda da 10'a sattım; yaş 29 oldu elimde kalmadan para kazanalım dedik

Yorum

• benim kadrom :
                                ...........................................asenjo. .........................................
                                le van.....................leo..................zapat a...................kolarov .....
                                ....................................adrien .................................................. .
                                ............................amrane................ ..moutinho ..........................
                                axel witsel............................................ .......................marquinhos
                                ....................................lewandowski(ke irrison)...........................

Takım:Man City
                                Yıl: 2013
                                Transfer bütçesi:203M
                                En son Ömer1967 tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 16:31.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X