Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne zamandan beri oynamıyorum ... bu başlığa ne zaman girsem canım oynamak istiyor ama oynamayacağım ...

çok vaktimi alıyor bir de kötü gitti mi takım deliriyorum bu yüzden oynamayacağım

Yorum

• Arsenal'da gerçekte olduğu gibi oyunda da müthiş bir potansiyel var.Her sezon rahatlıkla şampiyonluğa oynanır.Ayrıca altyapısı da çok iyi.4 sezon oynadıktan sonra bırakmıştım takımı
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Sİ'nin çıkarttığı son güncelleme paketi olan 8.0.2'de Barış Memiş,Kadir Keleş gibi genç bikaç oyuncuyu oyuna ekledim.Ama üzülerek belirteyim oyuncuların özelliklerinde çok fazla bir degişiklik yapılamadı.Sene sonunda Trabzonspor'u a'dan z'ye elden geçireceğim herhangi bir fikriniz belirtmek istediğiniz gözden kaçan bir ayrıntı olursa belirtirseniz sevinirim bizde insanız gözümüzden kaçan şeyler oluyor sonuçta...

Yorum

• Oyuna Trabzonspor ile başlayacak olanlar için ileriye yatırım bazı isimler:

Enyeama
          Mota
          Ninis
          Refaelov
          Lulinha
          Altidore
          Dica
          Radoi
          Niculae
          Stancu
          Prudnikov
          Alan Kardec
          Anton Putilo
          Eduardo(Bahia)
          Dzsudzsak
          Marko Marin
          Gabriel Torje
          Nand Dalei
          Mika Aaritalo
          Nordtveit...
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuna Trabzonspor ile başlayacak olanlar için ileriye yatırım bazı isimler:

Enyeama
            Mota
            Ninis
            Refaelov
            Lulinha
            Altidore
            Dica
            Radoi
            Niculae
            Stancu
            Prudnikov
            Alan Kardec
            Anton Putilo
            Eduardo(Bahia)
            Dzsudzsak
            Marko Marin
            Gabriel Torje
            Nand Dalei
            Mika Aaritalo
            Nordtveit...
            burada gerçekten iyi isimler var ....

özellikle ben torje ve lulinha yı almıştım ikiside muhteşem üztelik çok gençler ...

torjeyi aldığımda 16 yaşındaydı ...

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              17 yaşına kadar bekleyeceğim..sezon bitiminde büyük değişikler olabiliyor..2 sezon sonra özellikler oturuacktır..eger iyi birşey olursa kalır..en azından yedekte tutarım kıyak meselesi
              o cocuk benim 2007de degisilmez futbolcum sakin ama sakin satmayin iler cok amam cok iyi bir futbolcu oluyo yani kak gibi bir futbolcu oluyo birde ufuk bayraktar turkiyenin en iyi sol ayagi
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Fenin
                Veloso
                Steven Defour
                Thiago
                Eden Hazard
                Toni Kroos
                Noble
                Yessu Cabrera
                Marinkovic
                Atanas Kurdov
                Antunes
                Anton Sosnin
                Esau
                Bosancic
                Nazarith
                Falcao
                Yegor Filipenko
                Ochirosii
                Chygrynskyi
                Bunderla
                Ever Banega

Bunlar da iyidir
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nazarith

Bunlar da iyidir
                  Bu Nazarith harbiden manyak biri. Sezon başında 'İmza Attır' diyorsun, bir sene sonra 120K'ya geliyor(18 yaşaltı olduğu için ilk sene gelemiyor).

1-2 sezon banko oynatın, 5 M'dan daha fazla fiyata satarsınız(Trabzonspor için).

Yorum

• Bakın ne buldum. Buradan çok uğraşmadan genç yeteneklere ulaşabilirsiniz

Yorum

• Oyuncu tavsiye ederken oyunun yılını ve versiyonunu belirtirseniz kolaylık olur arkadaşlar.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Benimki fm-2008 baz versiyon büyük veribankası. İlk başladığınızda bulabilirsiniz ama sanırım scoutlarla gidip araştırıp keşfetmeniz lazım. Pek anlamıyorum

Yorum

• walla ben 2015 deyım ahmet deveci diye bi adam cıktı 10a aldım 38 euroya madrıde sattım.sonra deportıvodan bı adam aldım 8 mılyon euroya 44 mılyon euroya barçaya sattım su anda kadromda ii adamlr cok war hepsını bedavaya aldım ama takım cok kotu durumda ama ekonomım cok yuske amacım en zengın kulup olmak su anda 185 mılyon euro kulubun degerı en cok barca 581..hadi hayrlısı..

Yorum

• inmek üzere birazdan kurup başlayacağım
                            atleticoyu yine başarıdan başarıya koşturmak hedefimiz ilk sezonda şampiyon olursak süper olur

Yorum

• Arkadaşlar, bir sorum olacak. Benim oyunda futbolcuların özelliklerini gösteren sayılar yerine çubuklar var.

Şöyle ki:

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yorum

• Baba hatırladığım kardar ile ya "wiews" butonundan ya da "preferences" ayarlarından yapılıyordu o
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X