Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uzun zamandır uğramıyordum buraya.hikayelerimi anlatıyım.ilk sezonumda ligi 6. bitirdim ve turkiye kupasındada gruplardan elendik.kısaca çok kötü bir sezondu.ikinci sezonda ise yaptığım transferlerler ile 25 senelik şampiyonluk hasreti bitti.bu şampiyonlukta selezynov'un katkısı büyüktü.şimdi 3.sezonundayım ve 6.haftadayım ligde 5 galibiyet 1 beraberlikle averajla 2.sıradayım.şampiyonlar liginde de s.lizbon fiorentina ve barcelona ile aynı gruptayım.ilk macta deplasmanda fiorentina deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldık. veee ikinci maçımızda avni akerde barçayı parçaladık.3-1 yendim barçayı.bir sonraki maçın sporting lizbon ile.ayrıca kamerunuda çalıştırıyorum.
    birde arkadaşlar elde ettiğim başarıları buradada paylaşmak istiyorum.buraya nasıl resim koyuyoruz?
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• bir takıma hazırlık maçı teklifi nasıl yapabilirim
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uzun zamandır uğramıyordum buraya.hikayelerimi anlatıyım.ilk sezonumda ligi 6. bitirdim ve turkiye kupasındada gruplardan elendik.kısaca çok kötü bir sezondu.ikinci sezonda ise yaptığım transferlerler ile 25 senelik şampiyonluk hasreti bitti.bu şampiyonlukta selezynov'un katkısı büyüktü.şimdi 3.sezonundayım ve 6.haftadayım ligde 5 galibiyet 1 beraberlikle averajla 2.sıradayım.şampiyonlar liginde de s.lizbon fiorentina ve barcelona ile aynı gruptayım.ilk macta deplasmanda fiorentina deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldık. veee ikinci maçımızda avni akerde barçayı parçaladık.3-1 yendim barçayı.bir sonraki maçın sporting lizbon ile.ayrıca kamerunuda çalıştırıyorum.
        birde arkadaşlar elde ettiğim başarıları buradada paylaşmak istiyorum.buraya nasıl resim koyuyoruz?
        http://imageshack.us/ sitesine gir.Browse'den yükleyeceğin resmi seç, Start Upload'a tıkla, resmin yüklenmesini bekle.Sonra karşına çıkan ekrandan 'Hotlink for..' yazan yanındaki linki kopyalayıp aynen yapıştır foruma..

İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir takıma hazırlık maçı teklifi nasıl yapabilirim
        Fikstür bölümüne gel.Orada 'Dostluk Maçı Ayarla' seçeneği var ona tıkla.Uygun olduğun tarihlerden birine maçın yerini, zamanını ve statüsünü ayarlayıp yolla teklifi..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Sorunlu olan save'im bu. Şampiyonlar ligine kadro seçimimi yollayamıyorum. Şimdiden çok teşekkürler

not:Belgelerim\sports interactive\games klasörüne atacaksınız.

Yorum

• Evet doğru seçim yapamıyorsun, ama ben şimdi tatil'e çık dedim, çıktım ve 2 gün sonra geri döndüm benden seçim yapmamı istemedi. Büyük ihtimalle yardımcı seçimi tamamladı. Bakalım ilk şampiyonlar ligi maçı zamanına kadar tatile çıktım ne olacak.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İnidiriyorum.
              Més Que Un Club

Yorum

• UnlesheaD 2 günlük tatile çık. Ve geri döndüğünde tüm sorunlarını çözülmüş olarak bul. Senin save'inde şu anda Celtic ile deplasmanda maç yapıyorum. Yani sorun yok.
                İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UnlesheaD 2 günlük tatile çık. Ve geri döndüğünde tüm sorunlarını çözülmüş olarak bul. Senin save'inde şu anda Celtic ile deplasmanda maç yapıyorum. Yani sorun yok.

Mirac Arkadasin takimi Nasil
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Tamam çok saol Miraç abi. Bu arada takım kadrom çok iyi dimi

Yorum

• Güzel güzel. Tüm yetenekler toplanmış helal olsun
                      İşte BMN!*

Yorum

• Cok belesciyimya Beles mezar bulsam giricem

Unleshea Oyunun udevam edebilirmiyim?

Yorum

• oyunun ilk senesinde süper bir trabzon oluşturdum baya kişiyi yolladım daha ilk sene yapıyorum bunları manyak bir takım oldu.
                          çeşke yabancı sınırı olmasa herkesi alacam.
                          ile felan da yapmadım
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Türkiye, İlhan ismini istiyor!

Futbol Federasyonu, Türkiye milli takım teknik direktörü Fatih Terim adlı teknik adam yerine Jose İlhan ismini getirmek istiyor.

---

Kabul edeyim mi? Ne diyorsunuz?
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye, İlhan ismini istiyor!

Futbol Federasyonu, Türkiye milli takım teknik direktörü Fatih Terim adlı teknik adam yerine Jose İlhan ismini getirmek istiyor.

---

Kabul edeyim mi? Ne diyorsunuz?
                              Sen git Sunderland'a yenil sonra gel Türkiye Milli Takımı'nın menejerliğine soyun. Yok arkadaş, cılkı çıkmış bu oyunun daha da oynamam
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen git Sunderland'a yenil sonra gel Türkiye Milli Takımı'nın menejerliğine soyun. Yok arkadaş, cılkı çıkmış bu oyunun daha da oynamam
                                Hull city Stoke city Bunlar daha kötü

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X