Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar burda kariyerlermizi tartısıyoruz sımdıde Keşfettiğiniz genç yıldız adaylarını yazalım ne dersiniz?
    yıldız adayı kesfetmekten bahsedersen
    herkes once keirrison der...
    ufak butceyle..
    willians santana..keirrision..guilherme....mata(bazen transfer listesinde oluyor)
    orta butceyle
    veloso...moutinho..simon vukcevic

eger gol sıkıntısı yaşıyosanız onerim internacionaldeki alex
    5 milyon euro verdim aldım..25 milyona sattımm..

ve oyunun en buyuk açıgı paranız yoksa futbolcu bonservisi için 50 mactan sonra 40 milyon 50 golden sonra 40 milyon onerin,peşin para onermeyin..bu şekilde aldıgınız oyuncuyu 6 ay yada 1 yıl sonra cok yuksek fiyata satabilirsiniz ben baya para kazandım(ramires 26m-nuri sahin 19m-palacio 26.5m-auruco 16m....vb vb.)
    suan fifa top rich listte dunyanın en zengin kulubu olarak gosteriliyorum..
    bence fm tarihinin en buyuk acıgı budur

takımım trabzonspor

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ufak butceyle..
      willians santana..keirrision..guilherme....mata(bazen transfer listesinde oluyor)
      orta butceyle

ve oyunun en buyuk açıgı paranız yoksa futbolcu bonservisi için 50 mactan sonra 40 milyon 50 golden sonra 40 milyon onerin,peşin para onermeyin..bu şekilde aldıgınız oyuncuyu 6 ay yada 1 yıl sonra cok yuksek fiyata satabilirsiniz ben baya para kazandım(ramires 26m-nuri sahin 19m-palacio 26.5m-auruco 16m....vb vb.)

takımım trabzonspor

Gerçekten ilginçmiş...Peki o teklifi yapabilmek için o kadar transfer bütçen olması gerekmiyor mu?..
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçekten ilginçmiş...Peki o teklifi yapabilmek için o kadar transfer bütçen olması gerekmiyor mu?..
        Onu bilmem de mesela 5 milyonun varsa, 10 milyonluk bir oyuncuyu 24 ay taksitle alabiliyorsun. Yani, taksitle bütçenin iki katı bir adamı alabilirsin.

Yorum

• oyunu ara tatilde bolca oynamayı planlıyordum bu başlıkta yazılanları okuyunca gözüm korktu

Yılların fm oyuncusuyum, umarım anlatıldığı kadar kötü değildir ya da benim şansıma daha düzgün bi şekli çıkar..
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Udinese ile oynuyorum . Ligin 2. maçında Fiorentina karşısında ilk 30 dakikada 4-5 gol pozisyonunda Frey gole izin vermedi ama bizim kaleye gelen ilk top gol oldu . Bir anda oyundan soğudum .

Yorum

• arkadaşalr alanzinyo nasıl fm 2009 da

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşalr alanzinyo nasıl fm 2009 da

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  butceye falan gerek yok isterse klubun batıyo olsun istedigin oyuncuyu alabiliyosun..
                  ben 375k butceyle 6 7 tane bu sekilde oyuncu aldım..ama buyuk oyuncular(palacio,vukcevic) istiyosan maas butcen geniş olcak

Yorum

• Inanilmaz bir sey gercekten.
                    Trabzonspor'da 8 sezon gecirdim ve toplam 1 veya 2 penalti kacirmisimdir, penaltiya uzayan maclar da dahil.
                    Bu sezon Liverpool'a gectim.
                    Liverpool'da penalti cekmesi 20 olan adamim 2 penalti ard arda kacirdiktan sonra degistim 19 olan adam cekiyor.
                    O da iki tane kacirdi.
                    Bir sezonda 6 penalti kacirdim, rekora gidiyorum resmen.
                    Ingilterenin havasindan midir nedir anlamadim.
                    -------------------
                    Ayrica önemli bir sey, tüm orta saha oyuncularina ve forvetlere bol bol uzaktan sut cekmelerini söyleyin, ise yariyor.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• herkes takımına kattıgı en iyi regenlerin resmini ekleyebilir mi??

-ben bir kac gun sonra resimleri ekleyip regen show yapıcam-

Yorum

takımım trabzonspor
                        Bunu denedim, genelde kabul etmiyorlar ama Manu'da finansal kriz vardi ve yönetime devlet el koydu, tüm oyunclara belli bir meblag karsiliginda kontrat önerebliyorduk.
                        Ben de 400bin gibi komik bir rakam arti 50 lig macindan sonra 37.5 milyon euro teklif ederek Ronaldo, Tevez ve gelecegi cok parlak genc yetenek aldim Manu'dan.
                        Sömürdüm resmen takimi.
                        Ronaldo haric digerlerini 50 mac yapmadan yollamayi düsünüyorum.
                        Ileri hat mükemmel oldu simdi.
                        Solda Babel, sagda Ronaldo, ileride Torres ve Tevez.
                        Kimse durduramaz beni bu sezon.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

butceye falan gerek yok isterse klubun batıyo olsun istedigin oyuncuyu alabiliyosun..
                          ben 375k butceyle 6 7 tane bu sekilde oyuncu aldım..ama buyuk oyuncular(palacio,vukcevic) istiyosan maas butcen geniş olcak
                          bu tür teklifleri kimse kabul etmiyor dostum.

Yorum

ufak butceyle..
                            orta butceyle

takımım trabzonspor
                            küçük bütçeyle dedigin adamların birini bile trabzonspora alamazsın oyunun başındaki transfer bütçemizden dolayı! örnegin keirrison en az 9milyon euro ya gelir.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hmm fena degilmiş ligi rahat götürür alanzinho. database boyutum büyük ancak yine cıkmamıs bende norvec ligini secersem anca.

Yorum

• İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu tür teklifleri kimse kabul etmiyor dostum.
                                herkes kabul ediyor sen galiba dedigimi anlamadın..ben bu tur tekliflerle trabzonspor vukcevici ramiresi palacioyu nuri sahini gokhan gonulu aldımm..
                                İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                küçük bütçeyle dedigin adamların birini bile trabzonspora alamazsın oyunun başındaki transfer bütçemizden dolayı! örnegin keirrison en az 9milyon euro ya gelir.
                                keirrison 9 milyon euro degil oyunun basında ne zaman 3 milyon euro teklif etsem geliyor...oyunun basında param yok diyosan tolga zengini 6 7 milyon euro ya cok rahat satarsın..hasan erdinc jabi vs. vs. satılacak oyuncu cok..gelen parala yazdıklarım oyuncuların hepsi alınır..bedavaya da eduardo costayı aldın mı şampiyon olmaman için neden yok..
                                keirrison 3 milyona mata 3.5 milyona santanayı da o civarlara aldım..guilherme biraz pahalı olabilir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X