Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman yolun açık olsun kardeşim. Ülkenin böyle senin gibi mesleğini severek yapan gençlere, doktorlara ihtiyacı var.

Eğer mesleği seviyorsan tıptan alacağın tatmini hiçbir meslekten alamazsın. "Hayat kurtarıyorsun." Bu öyle basit birşey değil

İnşallah tutar puanın da aramıza katılırsın
    Ben de ayni düşüncedeyim.Belki okuması biraz zahmetli olacak ama,belki sabahlamam gereken zamanlar olacak bunları biliyorum ama,düşünsenize bir hastalığı olan insanın o rahatsızlığını gidermesine sebep olmak kadar güzel bir duygu olabilir mi
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de ayni düşüncedeyim.Belki okuması biraz zahmetli olacak ama,belki sabahlamam gereken zamanlar olacak bunları biliyorum ama,düşünsenize bir hastalığı olan insanın o rahatsızlığını gidermesine sebep olmak kadar güzel bir duygu olabilir mi
      Olabilir. O hastalığı geçirecek olan makinelerin tasarlanması.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trafik polisi olursan araçta trabzonsporla ilgili flama,yazı falan görürsen ceza yazmazsın herhalde
        Yazman bile hata
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• [QUOTE=AdemS;2449865]Soruma cevap verebilecek birisi var mı?[/QUOT

geçen yılın puanlarını tam olarak bilmiyorum o yüzden doğru bir yorum yapamayacağım ama ben zamanında tüm türkiyedeki dil kontenjanlarını hesaplamıştım sonra da sıralamama bakıp içim rahatlamıştı bu iyi bi fikir değil tabi ki fakat ingilizce olmazsa da başka bir dil tercih yapabilir sanırım onların puanları daha düşük oluyor genelde. kolay gelsin.
          Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen yılın puanlarını tam olarak bilmiyorum o yüzden doğru bir yorum yapamayacağım ama ben zamanında tüm türkiyedeki dil kontenjanlarını hesaplamıştım sonra da sıralamama bakıp içim rahatlamıştı bu iyi bi fikir değil tabi ki fakat ingilizce olmazsa da başka bir dil tercih yapabilir sanırım onların puanları daha düşük oluyor genelde. kolay gelsin.
            Teşekkür ederim cevabınız için sağolun.. Hayırlısı olsun inşAllah..
            En son AdemS tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 23:54.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olabilir. O hastalığı geçirecek olan makinelerin tasarlanması.
              sonuçta o makineleri kullanacak olan da doktor olacak yani

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @DKARADUMAN

bilgisayar mühendisleri para kazandırmıyor deme lütfen benim tanıdığım bir abi var bilgisayar mühendisi ( program yazıyor ) bir şirket aylık 10 milyar maaş teklif etti kabul etmedi.
                Abi o abiden Bilg. Müh. ile alakalı kapsamlı bir yazı istesen mümkün müdür acaba?

Bir de hangi üniversiteden mezun olmuş?

Yorum

Yok ben okumasından bahsetmiyorum. Mesleğin kendisi zor. Okul biter bir şekilde ama mesleğin hiç bitmeyecek
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

sonuçta o makineleri kullanacak olan da doktor olacak yani
                    Ama o makineler olmasa o doktor o hastaya hiçbir şey yapamaz.

Yorum

Ama o makineler olmasa o doktor o hastaya hiçbir şey yapamaz.
                      Neden yapamasın yahu? Tabi ki özellikle radyoloji ile olmak üzere makine kullanımı tıpta çığır açmıştır ama tıp hiçbir zaman makineye bağımlı olmadı, olmaz da.

Dünyada insan oldukça doktor da olacak merak etmeyin
                      - Eomer -

Yorum

• tamam arkadaşlar tıp yazmıyorum üstüme gelmeyin

Yorum

tamam arkadaşlar tıp yazmıyorum üstüme gelmeyin
                          Görev tamamlanmıştır. Bizim sınıftaki birçok arkadaşı ikna etmiştim yazmayın diye.

Yorum

Görev tamamlanmıştır. Bizim sınıftaki birçok arkadaşı ikna etmiştim yazmayın diye.
                            Sen yazacaksın galiba tıbbı. Rakipleri ekarte ediyor)
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen yazacaksın galiba tıbbı. Rakipleri ekarte ediyor)
                              Valla işte bu keşke aklıma önceden gelseydi. Benim de aklıma 2 ay önce falan vurdu. Milleti kendi istediğim bölüme çekmeye çalışıyordum.

Yorum

• dkaraduman o kadar uğraştım,senin 2 lafınla vazgeçeceğimi mi sandın yoksa

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X