Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkesi tebrik ederim arkadaşlar. inşaallah hepiniz istediğiniz üniversitelere girebilirsiniz

erciyes üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatını tavsiye ederim kardeş. 4 yıllık okul zarfında formasyonu da alıyorsun sonradan tekrar beklemene gerek yok yani bölüm desen çok başarılı hocalar var. hele ki bir hocamız(bölüm başkanımız) var tipik trabzonsporlu ve erkeklerle çok iyi anlaşır ( sürekli halı saha maçı yapıp dururlar ) şaka bir yana gerçekten düşün derim yabancı hocalarımız da mevcuttur ama ALLAH onları bildiği gibi yapsın
    Önerim için çok sağol. Elimde olmayan sebeplerden dolayı Mersin İngilizce Öğretmenliği okucam.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      say2....366,113

Maalesef tutmadı. Boğaziçi Endüstri Müh. istiyordum.
      Şimdi senin ağzını yüzünü kırmak lazım ama

Daha ne istiyorsun ula. Otur şükret. O puanı bulamayanlar var
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şuayip abi umudunu yitirme sistemde arıza olabilir.
        Çok geliyor öğrencilerin başına böyle şeyler..
        aynen gullum bende yarın osym basvuracam
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla kardeşim 366 puan süper bir puan.Belki belli olmaz orayıda alabilirsin.Ancak yeni sisteme hiç bulaşma.Üniversiteli olmanın yoluna bak.
          Geçen sene sonuncu 594. sıradan girmiş, benim sıram 1108. Zor yani oranın o kadar inmesi hatta imkansız.

İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          e odtü ye gel o zaman
          Gezide geldik bir kere oraya nefret ettim valla.

İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgisayar mühendisliğini de düşünmeni öneririm.
          Onun için pek para kazanılmıyor diyen çok kişi duydum ama tam bilgim yok. Bu yüzden aydınlatırsanız sevinirim. Sonuçta para da önemli

İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi senin ağzını yüzünü kırmak lazım ama

Daha ne istiyorsun ula. Otur şükret. O puanı bulamayanlar var
          Abi iyi de şimdi daha yüksek beklerken orayı almışım kötü oluyor. Mesela bizim bir arkadaş vardı Türkiye derecesi bekliyorduk 1500. falan olmuş. Oturup oo iyi aldım mı desin?

Bir de son olarak mühendis olanlar varsa aramızda uzun uzun iş imkanları, aylık gelir konularını detaylı şekilde açıklarlarsa seviniriz hep beraber.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi iyi de şimdi daha yüksek beklerken orayı almışım kötü oluyor. Mesela bizim bir arkadaş vardı Türkiye derecesi bekliyorduk 1500. falan olmuş. Oturup oo iyi aldım mı desin?
            Belli bir puanın üstünde aldığın zaman artık bir nevi hayatını garantiye aldın demektir. Rahat ol sen. Süper puan yapmışsın. Bir üniversite olmaz öbürü olur takma kafana

Sitede pek çok farklı mühendis var. Misal bizim Nihal bilgisayar mühendisi. Ondan bilgi alabilirsin
            - Eomer -

Yorum

• Kazandık kazandıkta aynı şehirde Lise gibi okuyacağız ya.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kazandık kazandıkta aynı şehirde Lise gibi okuyacağız ya.
                valla ben tam tersi kendi şehrimde okumayı çok istiyorum ama durumum kritik.Gerçi biraz lise gibi olacak ama,şehir dışına gidip yurt köşelerinde sefil olmak istemiyorum.Yoksa param bol olsa ben de isterim dışarıda okumayı,malum aile sıkıyor bi yaştan sonra,insan özgürleşmek istiyor...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Vallahi bu konuda tecrübeli biri sayılırım herhalde ve kesin kez kesin tavsiyem mümkünatı varsa yaşadığınız şehir dışında okuyun üniversiteyi.

Sınırlarınızı zorlayın gerekirse.

Çok önemli bir tecrübe olduğunu düşünüyorum
                  - Eomer -

Yorum

• Benimde ailem şehir dışına çıkmamı istemiyor. Aynı sorun var. Bende zaten maddi olarak yük olmak istemiyorum rahatım Mersin'de.

Yorum

• Ben daha lisede şehir dışına çıktım... Gerçekten çok güzel oluyor..
                      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benimde ailem şehir dışına çıkmamı istemiyor. Aynı sorun var. Bende zaten maddi olarak yük olmak istemiyorum rahatım Mersin'de.
                        aynen bizimkiler de dışarıda okumama sıcak bakmıyorlar keza ben de onlara fazladan bir maddi yük çıkarmak istemiyorum,ama keşke imkanım olsaydı da şehir dışında okuyabilseydim.Ben de oyle bi yazdım ki sanırsın derece yapmışım .Hele burayı bi tutturam da...
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bütün kardeşlerimize hayırlu uğurlu olur inşAllah sonuçlar.. Gerçekten çok stresli bir dönem, ben de o günleri çok zor bir şekilde geçirdim..

Üniversiteye giremeyen kardeşlerimiz, eğer kafalarında varsa, düşünüyorlarsa, Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarına girmelerini de tavsiye ederim..

Bu arada benim kardeşim de, Yabancı Dil'de sıralamada 7 bin civarındaymış, puanı ise 308.. Bir tahmin yapabilecek olan var mı acaba kardeşimin durumu hakkında?

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen bizimkiler de dışarıda okumama sıcak bakmıyorlar keza ben de onlara fazladan bir maddi yük çıkarmak istemiyorum,ama keşke imkanım olsaydı da şehir dışında okuyabilseydim.Ben de oyle bi yazdım ki sanırsın derece yapmışım .Hele burayı bi tutturam da...

Abi demin yemek yerken konuşuyoduk ailecek tıp kontejanları 1200 kişi faln artacakmış hadi hayırlısı...
                            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• @DKARADUMAN

bilgisayar mühendisleri para kazandırmıyor deme lütfen benim tanıdığım bir abi var bilgisayar mühendisi ( program yazıyor ) bir şirket aylık 10 milyar maaş teklif etti kabul etmedi.
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @DKARADUMAN

bilgisayar mühendisleri para kazandırmıyor deme lütfen benim tanıdığım bir abi var bilgisayar mühendisi ( program yazıyor ) bir şirket aylık 10 milyar maaş teklif etti kabul etmedi.
                                Ula adama 10 az geliyordur belki. Kime göre neye göre? Karıştırma sen para işini
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X