Dur msne bakayım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw benim oyle hayat kurtarma gibi mevzuularda isim yok.Esasen hayat kurtarma lafına karşıyım,sadece hayatta kalmasına yardımcı olmak olabilir.Abi ağız kokusu diyorsun da normal doktorun da ondan aşağı kalır yanı var mi ki.Onlar da vücudun pis pis taraflarıyla
içli dışlı oluyorlar kanımca.Bu arada internetten araştırmalara başladım.Doktorlar resmen ağlıyorlar 2bin lira dan fazla maaş alıyorum diyene rastlamadım forumlarda(bu 2 bin döner sermayeli hali bi de).Yani 10 sene okuyup 1,5-2 bin için mi hayatımı tüketeceğim.Tamam insanlara yardımcı olmak çok güzel ama,ekonomik rahatlık da benim için bir o kafadar önemli sayılır.Yani hep fakir mi kalacam ben
TUS'u kazanırsan -Türkiye'deki kazanması en zor sınavdır belki de- 4 bin lira civarına çıkar maaş, özel hastanelerde ise oldukça yüksek ücretli çalışma imkanı mümkün. Mesela bir yenidoğancı çocuk doktoru özelde 30 bin liraya rahat iş bulur.
O yüzden o TUS belası çok ciddi bir sıkıntı işte)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakana teşekkür ederim ahmet
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ummufarah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralaması 700o civarındaysa Eğitim fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümlerine girmesi çok çok zor bence.Tam bilemiyorum ama açıköğretim ingilizce Öğretmenliği bile gelmez herhalde.Fen -edebiyat ingiliz Dili ve Edebiyatları gelebilir ancak.
En azından son üç senedir
- Alıntı
Yorum
-
Bu sene Sabancı üniversitesine yaptığımız gezide orda bize üniversiteyi tanıtan görevlilerden(hocalardan) biri Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'nin mezun olunca kolay iş bulabildiğini ve geleceğinin olduğunu söylemişti.
Bu bölüm hakkında bilgisi olan veya bu bölümde okuyan biri bu mühendislik hakkında beni aydınlatırsa sevinirim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTUS'u kazanamadığın takdirde alacağın maaş 1.8 bin lira
TUS'u kazanırsan -Türkiye'deki kazanması en zor sınavdır belki de- 4 bin lira civarına çıkar maaş, özel hastanelerde ise oldukça yüksek ücretli çalışma imkanı mümkün. Mesela bir yenidoğancı çocuk doktoru özelde 30 bin liraya rahat iş bulur.
O yüzden o TUS belası çok ciddi bir sıkıntı işte)
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiliz Dili ve edebiyatlarına girmesinin imkanı yok bu sıralamayla.
En azından son üç senedir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ummufarah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Muhammed,ben ve sizden,üçümüzden biri işi bilmiyor..Ben 2004'te girmiştim..Son değişiklikler hakkında bilgim yok.Dediğiniz doğrudur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 2006, Muhammed de 2009'da girdiğine göre en iyi Muhammed bilir diyelim öyleyse.
Bu arada mahsuru yoksa siz hangi üniversitedesiniz.Yoksa seneye meslektaş mıyız?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gören bütün mühendis arkadaşlardan uzun uzun açıklamalar bekliyorum.
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkalarda kalmasın. Lütfen, yardım bekliyorum.En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 23:16.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
Yorum