Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün daha bi şey yapamazsın da yarın bence ösym yi arasın ilk başta ne gibi durumlarda puan hesaplanmaz diye bir sor. daha sonra da kendi sıkıntını anlat ALLAH yardımcın olsun ne diyeyim ben olsam kafayı yemiştim şimdi ama sıkma canını yarın her şey hallolur kitapçık türünü işaretlemedin desem öyle de bir ihtimal yok çünkü sınav görevlileri paraf ediyorlar. ne bileyim yaa başka ne olabilir ki? vallahi aklıma bi şey gelmiyor
    Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaydırma olsa bile hesaplanmazmı?

"Sınavı geçerli sayılan adaylardan 1 milyon 294 bin 74'ünün ÖSS puanı hesaplanırken 29 bin 927 adayın ise ÖSS puanları hesaplanmadı."

http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2009/07/12
      kaydırmayı fazla yaptıysa eğer sıfırlanır diye düşünmüştüm o yüzden kaydırma yapmış olabilir misin dedim. kaydırma yapsa da tabiki puan hesaplanır fakat niçin hesaplanmamış onu anlayamıyorum işte

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaydırmayı fazla yaptıysa eğer sıfırlanır diye düşünmüştüm o yüzden kaydırma yapmış olabilir misin dedim. kaydırma yapsa da tabiki puan hesaplanır fakat niçin hesaplanmamış onu anlayamıyorum işte
        bende eminim kaydırma yapmadıgıma hatta gorevli bile kontrol etti oyle cıktım kafayı yıyecem osym aradım mesgul
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• sakin ol yaa diyorum yaa yarın tekrar dene mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sakin ol yaa diyorum yaa yarın tekrar dene mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır
            aynen tek sanslı yanım meslek lisesi mezunu olmam olmadı dikey gecisis hakkımı kullanacam
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynen tek sanslı yanım meslek lisesi mezunu olmam olmadı dikey gecisis hakkımı kullanacam
              Şuayip abi umudunu yitirme sistemde arıza olabilir.
              Çok geliyor öğrencilerin başına böyle şeyler..

Yorum

• Polis olacam
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Herkesin gönlünce olsun . . .

Yorum

• gençlerimiz için hayırlısı olsun
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ya arkadaşlar ben say2 de 8017.ci olmuşum.Acaba gecen yıl 7700.cüyü alan bir tıp fakültesine girebilir miyim?Malum kontenjanlar arttı ondan soruyorum...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Polis olacam
                        Trafik polisi olursan araçta trabzonsporla ilgili flama,yazı falan görürsen ceza yazmazsın herhalde

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya arkadaşlar ben say2 de 8017.ci olmuşum.Acaba gecen yıl 7700.cüyü alan bir tıp fakültesine girebilir miyim?Malum kontenjanlar arttı ondan soruyorum...
                          Yaz abi yaz tutar inşallah..
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaz abi yaz tutar inşallah..
                            valla galiba KTU TIP da tutuyor,şöyle gelip Trabzonsporun maçlarını canlı canlı izlemek var ama,iste ekonomi pek iyi değil,o yüzden olursa kendi ilimde olmazsa çevre illeri yazacam...

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla galiba KTU TIP da tutuyor,şöyle gelip Trabzonsporun maçlarını canlı canlı izlemek var ama,iste ekonomi pek iyi değil,o yüzden olursa kendi ilimde olmazsa çevre illeri yazacam...
                              Nerede oturuyorsunuz??
                              farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nerede oturuyorsunuz??
                                Diyarbakır

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X