Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rica ederim.
    Aslında bu bölümlerin hepsi iktisat fakültesine bağlı olduğu için aynı sayılır. Genelde sayısalı sevenler işletmeyi, iktisatı ve maliyeyi tercih ediyor. Benim gibi sözeli sevenler Kamu Yönetimini tercih ediyor Kamu yönetimi mezunu bildiğim kadarıyla adında da anlaşılacağı gibi müdür, yönetici, kaymakam, vali, müfettiş gibi görevlerde bulunabiliyor. Tabi bu işler Türkiye de biraz da torpile bakıyor orası ayrı Ben Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde Sağlık Teknisyeniyim. Güya müdür, yönetici falan olmak istiyordum ama çalıştığım kurumda bu tür yükseltme sınavı pek yapılmadığı için olamadım. Başka bir devlet kurumunda rahatlıkla müdür, yönetici olabilirdim. Bu sene ÖSS'ye tekrar girdim. 2 yıllık Açık Öğretim Laborantlık ve veterinerlik bölümünü okuyacam. Bu sayede tekniker kadrosu alacam inşallah

Yorum

• İskender abim yapar valla
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rica ederim.
        Aslında bu bölümlerin hepsi iktisat fakültesine bağlı olduğu için aynı sayılır. Genelde sayısalı sevenler işletmeyi, iktisatı ve maliyeyi tercih ediyor. Benim gibi sözeli sevenler Kamu Yönetimini tercih ediyor Kamu yönetimi mezunu bildiğim kadarıyla adında da anlaşılacağı gibi müdür, yönetici, kaymakam, vali, müfettiş gibi görevlerde bulunabiliyor. Tabi bu işler Türkiye de biraz da torpile bakıyor orası ayrı Ben Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde Sağlık Teknisyeniyim. Güya müdür, yönetici falan olmak istiyordum ama çalıştığım kurumda bu tür yükseltme sınavı pek yapılmadığı için olamadım. Başka bir devlet kurumunda rahatlıkla müdür, yönetici olabilirdim. Bu sene ÖSS'ye tekrar girdim. 2 yıllık Açık Öğretim Laborantlık ve veterinerlik bölümünü okuyacam. Bu sayede tekniker kadrosu alacam inşallah
        Kazanırsın inşallah abi.

Çok yardımcı oldun vallahi. Kamu yönetimi ve işletme arasında gidip geliyordum. Çok teşekkür ederim tekrar.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İskender abim yapar valla
          Eyvallah Ahmet kardeşim sağolasın
          2000 yılında memur olduk. Önce liseyi dışardan bitirdim. Sonra Össye girdim ve 4 yıllık kamu yönetimi bitirdim. Şimdi gene össye girdim. 2 yıllık laborantlık bölümünü okuyacam. Son 9 yılım okumakla geçti. 25 yaşından sonra kafamız dank etti. Zamanında okumadık. Neyse. Okumanın yaşı yok. Okumak güzel şey yahu

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazanırsın inşallah abi.

Çok yardımcı oldun vallahi. Kamu yönetimi ve işletme arasında gidip geliyordum. Çok teşekkür ederim tekrar.
            Rica ederim Ömer kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Yorum

Kamu yönetimi, İşletme, Maliye, Çalışma iktisadı.

Bu bölümlerin hangisinin geleceği daha parlaktır? KPSS'ye girmeden iş olanağı hangisinde daha fazladır? Hangisini seçmeliyiz?

Var mı bir bilen?
              Abi sen doktor degil miydin ya?yoksa başkası için mi soruyorsun?
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Başkası için soruyorum worldmaster

Kendim içinse ayrı olarak yine açıköğretim 4 yıllık işletme okumayı düşünüyorum vallahi. Başhekim olmak için gerekiyormuş sanırım.

Ayıca adını öğrensek de sürekli worldmaster demeyi bıraksak
                - Eomer -

Yorum

• Abi adım Cihan.Rahatsızlık vermezsem bir şeyler danışmak istiyorum.Tıp ile dış hekimliği arasında gidip geliyorum.Öncelikle dis hekimliğinde TUS var mi .nasil uzmanlasıyorlar vs.Bilginiz varsa tıp ile dis hekimliği konusunda detaylı bir açıklama okumak isterim sizden...

Yorum

• Diş hekimliği hakkında yüzde yüz bir bilgim yok açıkçası. Ama bildiğim kadarıyla direk uzman diş hekimi olarak mezun oluyorlar, parası iyi, tus mus yok. Ama meslek pis be hacı. Elin ağzıyla sabah akşam. Iyy leş leş

Dediğim gibi eğer her gün sabah 8 akşam 5 ağız kokusu kaldırabileceksen diş hekimliği iyi bir alternatif bence. Ama senin şu hayat kurtarma işi pek yok
                    - Eomer -

Yorum

Diş hekimliği hakkında yüzde yüz bir bilgim yok açıkçası. Ama bildiğim kadarıyla direk uzman diş hekimi olarak mezun oluyorlar, parası iyi, tus mus yok. Ama meslek pis be hacı. Elin ağzıyla sabah akşam. Iyy leş leş

Dediğim gibi eğer her gün sabah 8 akşam 5 ağız kokusu kaldırabileceksen diş hekimliği iyi bir alternatif bence. Ama senin şu hayat kurtarma işi pek yok
                      yaw benim oyle hayat kurtarma gibi mevzuularda isim yok.Esasen hayat kurtarma lafına karşıyım,sadece hayatta kalmasına yardımcı olmak olabilir.Abi ağız kokusu diyorsun da normal doktorun da ondan aşağı kalır yanı var mi ki.Onlar da vücudun pis pis taraflarıyla içli dışlı oluyorlar kanımca.Bu arada internetten araştırmalara başladım.Doktorlar resmen ağlıyorlar 2bin lira dan fazla maaş alıyorum diyene rastlamadım forumlarda(bu 2 bin döner sermayeli hali bi de).Yani 10 sene okuyup 1,5-2 bin için mi hayatımı tüketeceğim.Tamam insanlara yardımcı olmak çok güzel ama,ekonomik rahatlık da benim için bir o kafadar önemli sayılır.Yani hep fakir mi kalacam ben

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaw benim oyle hayat kurtarma gibi mevzuularda isim yok.Esasen hayat kurtarma lafına karşıyım,sadece hayatta kalmasına yardımcı olmak olabilir.Abi ağız kokusu diyorsun da normal doktorun da ondan aşağı kalır yanı var mi ki.Onlar da vücudun pis pis taraflarıyla içli dışlı oluyorlar kanımca.Bu arada internetten araştırmalara başladım.Doktorlar resmen ağlıyorlar 2bin lira dan fazla maaş alıyorum diyene rastlamadım forumlarda(bu 2 bin döner sermayeli hali bi de).Yani 10 sene okuyup 1,5-2 bin için mi hayatımı tüketeceğim.Tamam insanlara yardımcı olmak çok güzel ama,ekonomik rahatlık da benim için bir o kafadar önemli sayılır.Yani hep fakir mi kalacam ben
                        Yalan yalan onlar....DUBLEKS EV VE JİPİ OLMAYANI GÖRMEDİM...Helal olsun can kurtarıyolar.
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalan yalan onlar....DUBLEKS EV VE JİPİ OLMAYANI GÖRMEDİM...Helal olsun can kurtarıyolar.
                          valla şu memurlar.net i okuyorum.ben bile hüzünlendim yahu.geçim derdine düşmüşler.Şimdi bunları okuyunca o kadar haylini kurduğum tıp fakültesinden bir anda soğudum valla.Ne olacak benim halim.Öss ye girmek dert,sonrası ondan daha dert...

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonda yaşayıp bu sınava giren kimse varmı bizde?

Yorum

• DKARADUMAN VAR benim bildiğim abi hayırdır?
                              Twitter Adresim

Yorum

• Gazeteden arayıp sınavın nasıl geçtiğine dair bir ikli soru soracaklarda nasıl ulaşabilirizki bu çocuğa

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X