İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ayni düşüncedeyim.Belki okuması biraz zahmetli olacak ama,belki sabahlamam gereken zamanlar olacak bunları biliyorum ama,düşünsenize bir hastalığı olan insanın o rahatsızlığını gidermesine sebep olmak kadar güzel bir duygu olabilir mi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrafik polisi olursan araçta trabzonsporla ilgili flama,yazı falan görürsen ceza yazmazsın herhaldeBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=AdemS;2449865]Soruma cevap verebilecek birisi var mı?[/QUOT
geçen yılın puanlarını tam olarak bilmiyorum o yüzden doğru bir yorum yapamayacağım ama ben zamanında tüm türkiyedeki dil kontenjanlarını hesaplamıştım sonra da sıralamama bakıp içim rahatlamıştıbu iyi bi fikir değil tabi ki fakat ingilizce olmazsa da başka bir dil tercih yapabilir sanırım onların puanları daha düşük oluyor genelde. kolay gelsin.
Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yılın puanlarını tam olarak bilmiyorum o yüzden doğru bir yorum yapamayacağım ama ben zamanında tüm türkiyedeki dil kontenjanlarını hesaplamıştım sonra da sıralamama bakıp içim rahatlamıştıbu iyi bi fikir değil tabi ki fakat ingilizce olmazsa da başka bir dil tercih yapabilir sanırım onların puanları daha düşük oluyor genelde. kolay gelsin.
En son AdemS tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 23:54.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir. O hastalığı geçirecek olan makinelerin tasarlanması."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@DKARADUMAN
bilgisayar mühendisleri para kazandırmıyor deme lütfen benim tanıdığım bir abi var bilgisayar mühendisi ( program yazıyor ) bir şirket aylık 10 milyar maaş teklif etti kabul etmedi.
Bir de hangi üniversiteden mezun olmuş?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ayni düşüncedeyim.Belki okuması biraz zahmetli olacak ama,belki sabahlamam gereken zamanlar olacak bunları biliyorum ama,düşünsenize bir hastalığı olan insanın o rahatsızlığını gidermesine sebep olmak kadar güzel bir duygu olabilir miSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuçta o makineleri kullanacak olan da doktor olacak yani
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma o makineler olmasa o doktor o hastaya hiçbir şey yapamaz.
Dünyada insan oldukça doktor da olacak merak etmeyinSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam arkadaşlar tıp yazmıyorum üstüme gelmeyinGörev tamamlanmıştır. Bizim sınıftaki birçok arkadaşı ikna etmiştim yazmayın diye.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörev tamamlanmıştır. Bizim sınıftaki birçok arkadaşı ikna etmiştim yazmayın diye.
)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yazacaksın galiba tıbbı. Rakipleri ekarte ediyor)
- Alıntı
Yorum
Yorum