Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama galatasaray üniversitesi ilk 100'deki öğrencileri topluyor öyle birşey okumuştum bir yerde.
    Kardeş sen yinede net bir bilgi istiyorsan rehberlikçiye falan ulaş .

İşi bilen birine sor

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      say2....366,113

Maalesef tutmadı. Boğaziçi Endüstri Müh. istiyordum.
      Bilgisayar mühendisliğini de düşünmeni öneririm.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeş sen yinede net bir bilgi istiyorsan rehberlikçiye falan ulaş .

İşi bilen birine sor
        Ok ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Yorum

Öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar . Herkes umduğunu bulmuştur inş .

Be ea cı olmama rağmen mat 2 yüzünden Sos2 ortak alana yönelmiştim ve Sos2 çözdüm .

Sos 2 puanım 321,117 sıralamam 0009079 .

Galiba istediğim oldu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ya da Türk Dili ve Edebiyatı .
          Halkla İlişkiler istiyorsan İstanbul'dan başka bir yer düşünme. İstediğin çalışma ortamını ve çevreyi hayatta yakalayamazsın..

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım hepiniz istediğiniz yerde istediğiniz bölümü okursunuz.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halkla İlişkiler istiyorsan İstanbul'dan başka bir yer düşünme. İstediğin çalışma ortamını ve çevreyi hayatta yakalayamazsın..

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım hepiniz istediğiniz yerde istediğiniz bölümü okursunuz.
            Hocam devlet üni. olarak Eskişehir'de ve Trabzon'da var sadece Halkla İlişkiler ve reklamcılık . Diğerleri özel üni .

Puan - sıralama olarakta KTÜ tutuyor gibi .

Olmazsa Türk Dili ve Edb. düşüneceğiz artık .

Her şeyin hayırlısı .

Yorum

• Seneye girecek kardeşlerime selam olsun eee ne yapalım olmadı , hayırlısı olsun. Sunu unutmayın bu hayattan su sınavdan daha önemli seylerde var. Hayat devam ediyor. kendinizi paralayacak kadar üzülmeyin derim

Yorum

Hocam devlet üni. olarak Eskişehir'de ve Trabzon'da var sadece Halkla İlişkiler ve reklamcılık . Diğerleri özel üni .

Puan - sıralama olarakta KTÜ tutuyor gibi .

Olmazsa Türk Dili ve Edb. düşüneceğiz artık .

Her şeyin hayırlısı .
                Salt Halkla İlişkiler bölümü olan üniversitelerin derslerinede bakmanı tavsiye ederim. Mesela bizim (ege) üniversitede, halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü var. buradaki dersler pr'ın yanı sıra dengeli bir şekilde reklamcılık ve pazarlama olarak ayrılıyor. yani zorunlu derslerin yanına seçmelileri yöneleceğin dala göre seçme şansın var. Sonuçta bir iletişim fakültesi altında okumak istiyorsan belli derslerizaten ortak alıyorsun. Üstelik bölüm olarak ne okuduğunun da önemi yok. Çıkışta İletişim Uzman'ı olarak gönderiyorlar seni.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• İlgilendiğin için teşekkürler abi , bakacağız bakalım önümüzde bir zaman dilimi var .

Yorum

• herkesi tebrik ederim arkadaşlar. inşaallah hepiniz istediğiniz üniversitelere girebilirsiniz

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burdayım yahu. Başarısı sıram -1772-. İstanbul üniversitesi dahil tüm türkiyede dil edebiyatlara gidebiliyorum. Öğretmenlik olarakta birçok yere gidebiliyorum. Beklediğimden çok daha iyi geldi.
                    erciyes üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatını tavsiye ederim kardeş. 4 yıllık okul zarfında formasyonu da alıyorsun sonradan tekrar beklemene gerek yok yani bölüm desen çok başarılı hocalar var. hele ki bir hocamız(bölüm başkanımız) var tipik trabzonsporlu ve erkeklerle çok iyi anlaşır ( sürekli halı saha maçı yapıp dururlar ) şaka bir yana gerçekten düşün derim yabancı hocalarımız da mevcuttur ama ALLAH onları bildiği gibi yapsın
                    Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• ben kafayı yıyecem benım puannım acıklanmamıs bana bi yardımcı olun
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben kafayı yıyecem benım puannım acıklanmamıs bana bi yardımcı olun
                        nasıl açıklanmamış

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nasıl açıklanmamış
                          giriyorum sadece bu cıkıyor ekrana bu geliyo ekrana
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bunu söylemek istemiyorum ama kaydırma yapmış olabilir misin?

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

bunu söylemek istemiyorum ama kaydırma yapmış olabilir misin?
                              yok ya bu zaman kadar cok girdim optik sınavlara hep girdim anlamadım gitti ben bu ısden bise

Yorum

bunu söylemek istemiyorum ama kaydırma yapmış olabilir misin?
                                Kaydırma olsa bile hesaplanmazmı?

"Sınavı geçerli sayılan adaylardan 1 milyon 294 bin 74'ünün ÖSS puanı hesaplanırken 29 bin 927 adayın ise ÖSS puanları hesaplanmadı."

Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X