İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet devlet üniversitelerinde 980 kişilik bir artış var.Çok degil yaw bu 980 nin yarısı hatta 300-350 si benim önümdeki fakultelerde olsa galiba benim için yeterli olur...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
- Alıntı
Yorum
-
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar,hakkınızda hayırlısı.
Tercih yaparken puanınızdan daha çok kendi sıralamanızı ve tercih yapacağınız bölüme geçen yıl yerleşenlerin sıralamasını kıstas alırsanız daha doğru olur kanımca.
Son olarak seçeceğiniz bölümün ileride iyi gelir getirmesi,saygın olması,rahat olması, popüler olması vs. elbette üzerinde düşünülmesi gereken ayrıntılar. Ancak eğer gerçekten hayatınızın geri kalan kısmında " sevdiğim işi yapmak istiyorum" diyorsanız bu ayrıntılardan önce gönlüzün sesinide ( her ne kadar bu sistem gönlümüzün sesini kıssada ) bir dinleyin derim.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinize geçmiş olsun arkadaşlar,hakkınızda hayırlısı.
Tercih yaparken puanınızdan daha çok kendi sıralamanızı ve tercih yapacağınız bölüme geçen yıl yerleşenlerin sıralamasını kıstas alırsanız daha doğru olur kanımca.
Son olarak seçeceğiniz bölümün ileride iyi gelir getirmesi,saygın olması,rahat olması, popüler olması vs. elbette üzerinde düşünülmesi gereken ayrıntılar. Ancak eğer gerçekten hayatınızın geri kalan kısmında " sevdiğim işi yapmak istiyorum" diyorsanız bu ayrıntılardan önce gönlüzün sesinide ( her ne kadar bu sistem gönlümüzün sesini kıssada ) bir dinleyin derim.geçen yılın sıralaması da para etmeyecek bu sene. Çünkü bir sürü yeni kontenjan açıldı.
Bu sene zor bir tercih dönemi olacak.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnş. tıp tan başka bir bölüm düşünmüyor msunuz??"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmadı en kötü ihtimal dis hekimliği olabilir.Sağlık sektöründe çalışmak istiyorum.
Yol yakınken dön. Yoksa haftada 2-3 gün nöbet, hayat boyu ders çalışma zorunluluğu, zorunlu hizmet belası ve 2. bir Öss sayılabilecek olan TUS sınavı seni bekliyor olacak)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
- Alıntı
Yorum
-
valla abiler ne derseniz deyin,beni yolumdan biraz zor çevirirsiniz.3 senedir bekliyorum tıp okumayı.3 senedir anam agladi desem yeridir.Lise de dersleri sallamanın bedelini fazladan 2 yıl sarfederek ödedim zaten.Sırf idealimi gerçekleştirebilmek için..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla abiler ne derseniz deyin,beni yolumdan biraz zor çevirirsiniz.3 senedir bekliyorum tıp okumayı.3 senedir anam agladi desem yeridir.Lise de dersleri sallamanın bedelini fazladan 2 yıl sarfederek ödedim zaten.Sırf idealimi gerçekleştirebilmek için...
Eğer mesleği seviyorsan tıptan alacağın tatmini hiçbir meslekten alamazsın. "Hayat kurtarıyorsun." Bu öyle basit birşey değil
İnşallah tutar puanın da aramıza katılırsınSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gören bütün mühendis arkadaşlardan uzun uzun açıklamalar bekliyorum.
Açtırma kutuyuTSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün kardeşlerimize hayırlu uğurlu olur inşAllah sonuçlar.. Gerçekten çok stresli bir dönem, ben de o günleri çok zor bir şekilde geçirdim..
Üniversiteye giremeyen kardeşlerimiz, eğer kafalarında varsa, düşünüyorlarsa, Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarına girmelerini de tavsiye ederim..
Bu arada benim kardeşim de, Yabancı Dil'de sıralamada 7 bin civarındaymış, puanı ise 308.. Bir tahmin yapabilecek olan var mı acaba kardeşimin durumu hakkında?
- Alıntı
Yorum
Yorum