Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O muhabbetler hangi filmde geçiyor ya.

Merak ettim şimdi.
    Mean Machine..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mean Machine..
      Arşivlere göz atayım.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ben VALİ ye gittim beğendim filmi

Yorum

• Birileri bana Al Pacino filmi önerebilir mi, acil.

Acayip fırsat geçti elime, sömürmeliyim ama hangilerinini?

The Godfather, Scent Of A Woman, Dog Day Afternoon, 88 Minutes, Rigtheous Kill, Heat hariç.

Bir sürü saydın diyeceksiniz ama, artık.

Yorum

• the curios case of Benjamin button''
            eminim türünün ek örneği bir film.izlerken zamanın tersine işlediğine şahit olacaksınız.

ve ''vali''filmi izleyin izlettirin(bilhassa küçük kardeşlerimize)
            ......mutedil dalgalı..
            fırtına ihtilal efsane

Yorum

Birileri bana Al Pacino filmi önerebilir mi, acil.

The Godfather, Scent Of A Woman, Dog Day Afternoon, 88 Minutes, Rigtheous Kill, Heat hariç.

Venedik Tacir'i , al ve izle derim.
              Godfather'ın 1 ve 2 si efsanedir zaten.
              Scarface izlenebilir.
              Şeytanın Avukat'ını kaçırma.
              88 Dakika'yı Star ayda bir kez veriyor zaten
              Insider'ı(Köstebek) muhakkak izle.Ki Russell Crowe 'da çok harika bir oyunculuk örneği göstermiş.Şimdilik önerebileceklerim bunlar

Yorum

• İnsomnia
                Carlito's Way

Fena sayılmaz.
                Bordomavi.net

Yorum

Carlito's Way
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• chovy, Fatih Küçük, Terzioğlu61

Teşekkürler. Hepsi de var, hiç acımayacağım, indireceğim.

Yorum

• Geçen gece baştan sona okudum buraları. Sanırım kimse "Hatırla Sevgili" ve "Çemberimde Gül Oya" dizilerinden bahsetmedi.

Neyse, ben bahsedeyim o zaman.

Geçen gün Hatırla Sevgili'yi izleyeyim dedim, pişman oldum . Oyunculuklar kötü bir kere . Onun yanında, dönemin işlenişi de kötü. Beni çekmedi içine. Dizide elle tutulur tek şey Hüseyin Avni Danyal'ın Adnan Menderes karakterini oynaması ve rolün üstesinden gelmesiydi. 4 bölüm izleyebildim en fazla. Dizi ilerleyen bölümlerde coşabilirdi, ki hiç zannetmiyorum, fakat bana ilk 4 bölüm hiç çekici gelmedi.

Sonra Çemberimde Gül Oya'yı izlemeye karar verdim. Daha iyi işleniyor anlatılan dönem, daha inandırıcı, gerçekçi ve etkileyici şekilde. Oyuncuların performansı da üst seviyede. Ayrıca bir geçmiş zamanın bir de şimdiki zamanın anlatılması izleyicinin sürekli merak etmesini, kopmamasını sağlıyor . Ayrıca, yönetmen Çağan Irmak, izleyicisini etkilemeyi çok iyi biliyor.
                      En son Muhammet tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 10:03.

Yorum

ocean's thirteen'de niyedir bilmem çok samimi bulmuştum al pacino'nun oyunculuğunu.

bunların dışında al pacino'nun al pacino olduğu scarface filmi önerilebilir.Ben 3 gecede bitirebilmiştim filmi sıkıntıdan ama gene de seveni boldur.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ocean's thirteen'de niyedir bilmem çok samimi bulmuştum al pacino'nun oyunculuğunu.

bunların dışında al pacino'nun al pacino olduğu scarface filmi önerilebilir.Ben 3 gecede bitirebilmiştim filmi sıkıntıdan ama gene de seveni boldur.
                          Ocean's 13'ü ve Scarface'i izledim ben, belirtmeyi unutmuşum.

Ben de baya sıkıldım izlerken. Dönemin şartlarında iyi filmmiş demek ki. Ben beğenmedim o kadar.

Yorum

• Hüseyin Avni Danyal abimizin olduğu dizileri genelde takip ederim. Sanırım Çemberimde Gül Oya'da da oynadı. Ama o diziyi kaçırdım işte.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Oynadı mı?

Bilmiyorum ben. Neyse, izlemekteyim, oynadıysa görürüm ilerleyen bölümlerde.

Yorum

Ocean's 13'ü ve Scarface'i izledim ben, belirtmeyi unutmuşum.

Ben de baya sıkıldım izlerken. Dönemin şartlarında iyi filmmiş demek ki. Ben beğenmedim o kadar.
                                Gennellikle Scarface'in çok fazla abartıldığı yönünde böyle bir kanı var.
                                İnsanların Scarface'i değerlendirirken genellikle son sahneyi kafalarında canlandırdıklarını düşündüğümde pekte haksız olduklarını sanmıyorum.Yani çok abartı bir film değil , kabul ama Al Pacino'nun son vurulma sahnesine kadar olan filmin sonundaki o 15-20 dakikalık kesit harikaydı.Yani sırf bu bile değerlendirme yapılırken insanları yönlendirmeye yetiyor.O yüzden filmlerin sonları insanları genellikle cezbeder yada hayal kırıklığına uğratır.Ama Scarface uzun olmasına rağmen izlenebilir ve sonu çok harika olan bir film.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X