Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi bitti film...Güzel kurgu Güzel film...Jason Statham hastalarına özellikle söylenir...

Her ne kadar kurgusu biraz saçmalıklarla dolu olsada...(Özellikle şu mahkumların ölüm sahnelerinin yayınlanma işi)

Güzel
    Mesaj alınmıştır Şu an Fight Club'ı indiriyorum. Sanırım bu akşama kadar bitmiş olur. Death Race'in linklerini buldum, en kısa zamanda indireceğim
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Geçenlerde burada adı geçen There Will Be Blood'u izledim bugün. Uzun filmleri severim ama ilk defa sıkıldım. Filme kötü demek hakaret olur, hoşuma gitmedi diyeyim Beni aştı belki de. Daniel Day Lewis dehşetengiz bir performans göstermiş. Saygılarımı iletiyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesaj alınmıştır Şu an Fight Club'ı indiriyorum. Sanırım bu akşama kadar bitmiş olur. Death Race'in linklerini buldum, en kısa zamanda indireceğim
        Nokta atışı yapmışım ama Fight Club'u izledikten sonra ne kadar aklın Death Race'de kalır onu bilemem

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ocean's 11, Ocean's 12 ve Ocean's 13 filmlerini izledim.

Eğlenceli filmler, akılda kalmaz, derinden etkilemez ama güzel vakit geçirirsiniz. Oyuncu kadrosu çok iyi olduğundan sanırım bu da.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• dün descent bugün rec'i izledim. rec kendiniz izlettiriyor ve küçük bir not: tek kamerayla çekilmiş bir film.
            descent klasik senaryosu olan ama yönetmenini beğendiğim bir film
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• geçen hafta transporter 3 izledim...çok güzel bi film...jason gene döktürmüş.. biraz kolpa yapmışlar ama o kadar olur artık bu arada ukraynalı partneride fena değildi hani

Yorum

• Sonbahar filmimiz Imdb'den 8.5 almış yahu, sevindim.

O kadar da ödül aldı. Unutmuş bir konuyu vurgulamaya çalıştı gizliden gizliye, bunu da takdir etmiştim.
                En son Muhammet tarafından düzenlendi; 11.01.2009, 02:54.

Yorum

• Yok böyle bir film Haftaya bir daha izlemeyi düşünüyorum...

Filmde çok hoş süprizler var The king gibi mesela

Ayrıca Jim Morrison müzikleri ayrı bir hava katmış..

Nasıl izlemedik bu zamana kadar..

Ayrıca Tom Hanks resmen oyunculuk ağlatmış...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Forrest Gump bilinen bir film ya. Nasıl izlememişsin?

Gerçi sevmeyenleri de bol ama ben beğenmiştim. Tom Hanks da hakikaten büyük oyuncu.

Yorum

• Catch Me If You Can

Şimdi bitti. Güzel, eğlenceli bir film. Gerçek bir hayat hikayesi üzerine kurulu.

Tavsiye olunur.

Yorum

• Muhammet o zaman onuda sıraya ekleyeyim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok böyle bir film Haftaya bir daha izlemeyi düşünüyorum...

Filmde çok hoş süprizler var The king gibi mesela

Ayrıca Jim Morrison müzikleri ayrı bir hava katmış..

Nasıl izlemedik bu zamana kadar..

Ayrıca Tom Hanks resmen oyunculuk ağlatmış...
                          İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Catch Me If You Can

Şimdi bitti. Güzel, eğlenceli bir film. Gerçek bir hayat hikayesi üzerine kurulu.

Tavsiye olunur.
                          Tom Hanks varsa o filmin kötü olma ihtimali bence yüzde sıfır.Cast Away, Yeşil Yol, Da Vinci vs vs.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Catch Me If You Can

Tavsiye olunur.
                            Evet, hoş bir film Özellikle Amy Adams'in çocuksu karakteri çok başarılı bence.

Forrest Gump'ı çok uzun zaman önce izledim ve aklımda hiçbir şey kalmadı diyebilirim. Bir ara ona da tekrar bakmak lazım
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün Doğmamış-The Unborn'a gittim. Hiç güzel değildi. Sözde korku filmi ama sonuna kadar korkmayı bekledim aniden çıkan insan kafasından başka bir şey yoktu. Ben de ona korkanlara güldüm en arkada oturunca herkesin tepkisini görebilmek çok güzel oluyor Başroldeki hanımefendi çok güzel bu arada ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• forrest gump'ın kitabı daha bir güzeldir aslında.

ancak madem forrest gump'tan açtınız sözü,

the curious case of benjamin button'ı izleyin.forrest gump'ı beğenenler hiç şüphe etmeden izlesinler.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X