Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akıl Oyunları'nı ilk kez dün izlemek gibi bir ayıba imza attım
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akıl Oyunları'nı ilk kez dün izlemek gibi bir ayıba imza attım
      Neyse ki Prof.John Nash hala hayattayken izleyebilmişsin
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyse ki Prof.John Nash hala hayattayken izleyebilmişsin
        O stres altında gayet uzun yaşamış...
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Daha iyisinin yapılacağına asla ve asla inanmadığım, gülmekten bende kalp hastalığı oluşturabileceğine inandığım SEINFELD dizisini izlemeyen varsa bulsun izlesin. Her bölümünü, yıllardır defalarca izledim,izliyorum,izleyeceğim.
          kitap oku ve yorumla! ve unutma;
          evladına bırakacağın en değerli miras,
          ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Letefet'i izledim geçen hafta. Erkek ve kadın arasındaki ilişkiyi irdeleyen ve dersler çıkartan bir oyundu. Müzikleri ve oyunculuk gerçekten güzeldi. Oyunun yazarı Soner Olgun, oyunu biraz daha geliştirebilir diye düşünüyorum.

Oyundan sonra Danyal'ın yanına giderek selamımızı ve kitabımızı götürdüm. Çok mutlu oldu, teşekkür etti. Kendisini sürekli takip ettiğimizi ve her fırsatta Trabzonspor sevgisini dile getirdiği için ayrıca teşekkür ettiğimizi belirttim. İşlerinin bu ara çok yoğun olduğunu fazla Trabzonspor'a fazla bir vakit ayıramadığını belirtti. Biraz kitabımızdan bahsettim ve ikinci kitabımız için bir yazı yazmasını rica ettim. Memnuniyetle karşıladı. Kitabın yazılacağı zaman irtibata geçeriz diyerek ayrıldım yanından çünkü yaklaşık 15 dk sonra oyunun ikinci gösterimi yapılacaktı.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Nuri Bilge Ceylan' ın son zamanlarda sıkça konuşulan filmi "3 Maymun" u uzun zaman sonra yeni izleme fırsatı buldum ve beklediğimden daha başarılı buldum diyebilirim yani..

Stanley Kubrickvari ters ışık çekimlerinden tut, ilginç kamera açılarına kadar ilgi çekici bir film. Ama birçok sahneyi adeta zihnine kazımak istercesine gereksiz yere uzatması ve kameramanın kamerayı oracıkta unutup gitmiş gibi çekilen bazı sahneler insanın sabrını da zorlamıyor değil. Hatta bir ara izlerken film hiç bitmeyecek gibi geldi bana..

Hele ki başroldeki kadının kocasının patronu karşısında otururken çalan telefonunu kendi çantası içerisinde adeta tombala çekercesine dakikalarca araması beni sinir etti resmen..

Ayrıca filmin en güzel yanlarından biri de izlerken yapmış olduğunuz tahminlerde zaman zaman yanılgıya düşmenizi sağlayan enteresanlıklar. İzlememiş olanlar için daha fazla detaya girmeden burada keseyim bari
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Passengers
                Doğmamış (The Unborn)
                How to Lose Friends & Alienate People

Çok kötü,tavsiye etmem.
                keyif adamı ..

Yorum

• Vali'nin güzel bir film olduğunu düşünmüyorum. Konu itibariyle milyon seyirciyi rahat bulacaktır ama genelde ülkemizde yapılan bu tür güncel kahramanlık öykülerinin kötü bir senaryosu oluyor bence.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bir Woody Allen filmi olan Barcelona Barcelona aşka sıradışı bir noktadan bakıyor. Film için iyi ya da kötü diyemeyeceğim sadece sıradışı, evet oldukça sıradışı...
                    Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Vali filminin senaryosunun iyi veya kötü olması bence hiç önemli değil...
                      Ben cevremdeki bütün tanıdıklarıma bu filme gitmelerini tavsiye ediyorum...
                      Sonuç olarak Trabzon'un yetiştirmiş olduğu nadide insanlardan biridir Merhum Yazıcıoğlu...
                      Onun için,onun hayatından esinlenerek yapılan bir filme sahip çıkmak gerekir...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben maçı anlatan mahkumların (ikisi de Bob idi sanırım) diyaloglarında kopmuştum :

-Ve Trojan,Mardsen'den zekice bir hareketle kurtulmayı başardı...
                        -Keşke bunu yakalandığı gece de yapabilseydi...

(Top gardiyanlardan birinin hayalarına çok sert çarptığı zaman) :

-Bay Ratchet için hiç de iyi değil...
                        -Bayan Ratchet için de değil...
                        Abi hatırlatma ççç

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vali filminin senaryosunun iyi veya kötü olması bence hiç önemli değil...
                          Ben cevremdeki bütün tanıdıklarıma bu filme gitmelerini tavsiye ediyorum...
                          Sonuç olarak Trabzon'un yetiştirmiş olduğu nadide insanlardan biridir Merhum Yazıcıoğlu...
                          Onun için,onun hayatından esinlenerek yapılan bir filme sahip çıkmak gerekir...
                          benim de cevrmdeki cogu kişi bu filme gitmeyi dusunuyor..herkes cok iyi olcagını soyluyor

bu flimde anlatılan vali trabzonlu mu??

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi hatırlatma ççç
                            O muhabbetler hangi filmde geçiyor ya.

Merak ettim şimdi.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• The Last Trapper Türkçe haliyle Son Avcı;

Belki yeni bir film değil ama sinemalarda pek yankı bulmayan fakat benim gözümde yılın en güzel filmlerinden biridir.Macera,doğa,heyecan ve belgesel sevenler bu filmi arşivine eklesin derim.

Filmden Birkaç Sahne

En son Mehdi tarafından düzenlendi; 13.01.2009, 21:46.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• en son aroga gittim. ama gora kadar güzel değildi. recep ivedik 2 yi bekliyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X