Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tv8 de yayınlanan Tolga Çevik ve Salih kalyonun oynadığı '' Komedi Dükkanı' nı herkese tavsiye ederim.Gidin canlı izleyin
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Charlie Wilson's War filmine gittim bugün.Öncelikle ilk söyleyeceğim boşuna para vermeyin.Kendimi sinemada değil de televizyonda sinema kuşağında film izlermiş gibi hissetim.Bilindik Amerikan propagandası yapan kötü bir film.
      En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 22:57.
      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Charlie Wilson's War filmine gittim bugün.Öncelikle ilk söyleyeceğim boşuna para vermeyin.Kendimi sinemada değil de televizyonda sinema kuşağında filmi izlermiş gibi hissetim.Bilindik Amerikan propagandası yapan kötü bir film.
        Tom Hanks'i değerlendirirsen yorumun ne olur Osman?
        Açıkçası ben sadece onun için gitmeyi düşünüyorum.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tom Hanks'i değerlendirirsen yorumun ne olur Osman?
          Açıkçası ben sadece onun için gitmeyi düşünüyorum.
          Bence vasat bir oyunculuk sergiledi.En çok öne çıkan kişi Tom Hanks'ın danışmanı olan kız diyeyim.
          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence vasat bir oyunculuk sergiledi.En çok öne çıkan kişi Tom Hanks'ın danışmanı olan kız diyeyim.
            Kız Banu Güven'e mi benziyordu yoksa??
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kız Banu Güven'e mi benziyordu yoksa??
              Alakası bile yok.

Amy Adams.

keyif adamı ..

Yorum

• Yargısız İnfaz...

İzlenmesi gereken bir film,tavsiye ederim..Zaman kavramı güzel işlenmiş ..Eleştirilerin bir çoğuda doğru yerlere gitmiş.Hakkını yememek lazım..
                Fakat ne yalan söylim ilk defa "hakikaten adamlar bu sefer kendilerini tam manada sorgulamayı başarmışlar ,helal olsun" diyeceğim ki.. pat diye yine içlerinden bir kahraman yaratmadan duramamışlar
                El insaf yahu..Siz doğru yolu bulana kadar kaç tane daha can gidecek yada kaç insan "hayvan "muamelesi görecek !
                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 13.02.2008, 02:11.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fakat ne yalan söylim ilk defa "hakikaten adamlar bu sefer kendilerini tam manada sorgulamayı başarmışlar ,helal olsun" diyeceğim ki.. pat diye yine içlerinden bir kahraman yaratmadan duramamışlar
                  Sen kahraman mı görmek istiyorsun? Kingdom' u izle o zaman

Biri kadın, diğeri ihtiyar 4 tane FBI ajanı Arabistan' ın derin devletini çökertiyor resmen..

Fantastik 4 lü halt etmiş bunların yanında
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen kahraman mı görmek istiyorsun? Kingdom' u izle o zaman

Biri kadın, diğeri ihtiyar 4 tane FBI ajanı Arabistan' ın derin devletini çökertiyor resmen..

Fantastik 4 lü halt etmiş bunların yanında
                    Krallık'ı izledim
                    Hatta izleyenlerinde düşüncelerini merak etmiştim
                    Her ne kadar filmde bir müslüman rolünde olan Faris'e güzel daha doğrusu "doğru" bir misyon yüklemeye çalışmışlarsa da filmin diğer 4 tane dünyayı kurtaran(!) ajanının misyonlarının yanında devede kulak değil kıl kalır
                    Bakalım nereye kadar Kendilerini "sütten çıkmış ak kaşık olarak" göstermeye devam edecekler

Yorum

• En son Ulakı izledim sinemada,

Çağan Irmak yine yapmış yapacağını final kısımlarını becerebilse bu adam müthiş işler başarır...
                      Efektler inanılmaz güzel idi zaten tel başına çetin tekindoru izlemek bile müthiş kyifli idi...
                      filmde ferat karakterini oynayan çoçuk ise hırçın karadeniz insanının başkaldırışını temsil ediyordu...

Dediğim gibi finali dışında çok başarılı bir film olduğunu düşünüyorum, sonu bağlanmamış bir şekli duruyor öyle oracıkta...
                      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• bu arada komedi dükkanı altı ay sonrasına bilet veriyor...
                        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak sungu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En son Ulakı izledim sinemada,

Çağan Irmak yine yapmış yapacağını final kısımlarını becerebilse bu adam müthiş işler başarır...
                          Efektler inanılmaz güzel idi zaten tel başına çetin tekindoru izlemek bile müthiş kyifli idi...
                          filmde ferat karakterini oynayan çoçuk ise hırçın karadeniz insanının başkaldırışını temsil ediyordu...

Dediğim gibi finali dışında çok başarılı bir film olduğunu düşünüyorum, sonu bağlanmamış bir şekli duruyor öyle oracıkta...

Aynı filmle ilgili ben de yorum yapmıştım arka sayfalarda Demiştim ki,her izleyişte çok farklı tatlar bulunabilecek bir film,çok farklı "dokundurmalar...". Yanılıyor muyum bilmiyorum fakat,sonunun açık olması bana göre bilinçli yapılmış bir durum.Çünkü hikayeye başlarken Zekeriya (Çetin Tekindor,yok böyle bir oyunculuk) Ulak karakterini kafalarında boş bırakmalarını istemişti çocuklardan.Ulak kendileri olmalıydı çünkü ilerde bi zamanda.Belki şimdi,belki sonrra Ve sonu zaten,bir çocuğun rivayetine göre bitiyor,yani sonu açık bir durum.Bilip de susmayanların aydınlığa çıkmaları,diğerlerinin o berbat köyde durmaları dışında...
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Testere serisinin yönetmeni James Wan' den tabanca gibi bir film..

Dead Sentence..

Başrolde Kevin Bacon gibi bir usta var..

Çocuğunu o an denk gelmiş oldukları bir market soygunu esnasında pisipisine kaybeden mazbut bir aile babasının nasıl da piskopata bağladığını anlatan çarpıcı bir yapım..

Dün izledim.. Tavsiye ederim
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Gecen Gün izlediğim fiLm olan 28 Hafta sonra ..

Tamamen öLümcül deneyin aynı mantığa sahip bir fiLm tek fark ölümcül deneydekiler zombi 28 haftadan sonradikiler Biraz daha hızlı haraket edebiliyor..

Bugun ve yarın izleyeceğim filmler

İlk olarak ; XXX Yani State Of The Union 2 . filmi. İlk fiLmde Van Diesel oynamıştı çok beğenmiştim. Bu fiLmde ilk filme benzer aksiyon dolu bir fiLm . Bir diğer artı yanı Geniş ekran.

ikinci olarak ; We Are Marshall yani Zafer Bizimdir . LOST Dizisinde oynayan Jack ve Matthew :Mcconaughey oynadığı fiLm bakaLım nasıL .

İzledikten sonra yorumları tekrar yapacağım
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ölümcül Deney (Resident Evil) bu kadar rezalet bir filmken nasıl oluyor da zombi filmlerinde referans noktası olarak kabul ediliyor anlamıyorum..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X