Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlerken Tsubasa'yı hatırladım. Fantastik futbol ve komedi Tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İzlerken Tsubasa'yı hatırladım. Fantastik futbol ve komedi Tavsiye ederim.
      Stephen Chow'un senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı muhteşem komik film. Ama daha komiği, yine Stephen Chow'un yazıp oynadığı : Kung-Fu Hustle (Kung-Fu Sokağı)
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çingeneler bir yana; Koreliler bu işi çözmüşler abi.

Sympathy for Mr Vengeance (2002) - Hakli Intikam
        Sympathy for Lady Vengeance (2005) - İntikam Meleği

filmlerini baya beğendim, bunlar Oldboy'un da içinde bulunduğu İntikam Üçlemesinin ilki ve sonuncusu.İzlemeyenlere tavsiyedir bu üçleme, şaşırtıcı olaylar fazlasıyla mevcut.
        Niye daha önce haberimiz olmadı?.. Derhal izlenmeli
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İzlerken Tsubasa'yı hatırladım. Fantastik futbol ve komedi Tavsiye ederim.
          Gerçekten harika bir filmdi

Yorum

• Inglourious Basterds
            Tarantino yorumuyla 2. Dünya Savaşı. Harika olmuş.

Ama en baştan şunu belirteyim. Tarantino senaryoyu yazarken Kurtlar Vadisi Irak'tan esinlenmiş bence Nasıl Polat gidip Irak'ın altını üstüne getiriyorsa, burda da Brad Pitt gidip Fransa'nın altını üstüne getiriyor. Polat Türkiye'nin intikamını alıyor, Brad Pitt Yahudilerin. Dikkatli izleyenler müthiş benzerlikler bulacak senaryoda

Bu ilginç benzerliğe rağmen çok güzel bir film. Pulp Fiction'la veya Kill Bill'le kıyaslanamaz belki ama Tarantino'nun en iyi 4. işi diyebilirim.

Oldukça kanlı sahneler olmasına rağmen zaman zaman gülme krizlerine sokuyor. Özellikle Brad Pitt harika bir iş çıkarmış. Öne çıkardığı çenesiyle özellikle İtalyanca konuşmaya çalıştığı sahnede ürkütücü şekilde Marlon Brando'yu hatırlatıyor

Ve sırf imza olsun diye senaryoya eklenmiş olan ayak sahnesi ve filmin başında tıpkı Pulp Fiction'da olduğu gibi anlamsız bir diyalog da ayrı birer Tarantino klasiğiydi, güzeldi.

Film izenmeyi sonuna kadar hak ediyor. Koca Führer'e "sakızın var mı?" dedirtenTarantino'ya teşekkürler =)
            En son Mayls tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 15:26.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Little Miss Sunshine

Uzun bir aradan sonra,vakit genişliğinden yararlanıp bu yaz ilk filmimi izledim..

Muhteşem ötesiydi..Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum..Daha fazlası dersler çıkaracağınızıda düşünüyorum..

Tavsiyemdir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Juno

Başından itibaren ekrana kilitleyip,filmi sonuna kadar takip etmenizi sağlayan bir akışı ve konusu var..

Gayet hoş ve akıcı ama bir o kadar da bizim kültürümüze uzak bir film....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• National Treasure: Book of Secrets

Vaktimi öldürdüğü için teşekkürler..Hoş bir vakit geçirdim..Ötesi bildiğiniz define avı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Seven Pounds

Mükemmeldi..Senaryo süper..Will Smith'in en iyilerindendir hatta..

Gerçi filmde kıza karşı bildiğin odun,kozalak gibi davrandığından dolayı çok kızmıştım canlandırdığı karaktere ama sonu çok güzel cevap oldu bana..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Inglourious Basterds
                      Tarantino yorumuyla 2. Dünya Savaşı. Harika olmuş.

Ama en baştan şunu belirteyim. Tarantino senaryoyu yazarken Kurtlar Vadisi Irak'tan esinlenmiş bence Nasıl Polat gidip Irak'ın altını üstüne getiriyorsa, burda da Brad Pitt gidip Fransa'nın altını üstüne getiriyor. Polat Türkiye'nin intikamını alıyor, Brad Pitt Yahudilerin. Dikkatli izleyenler müthiş benzerlikler bulacak senaryoda

Bu ilginç benzerliğe rağmen çok güzel bir film. Pulp Fiction'la veya Kill Bill'le kıyaslanamaz belki ama Tarantino'nun en iyi 4. işi diyebilirim.

Oldukça kanlı sahneler olmasına rağmen zaman zaman gülme krizlerine sokuyor. Özellikle Brad Pitt harika bir iş çıkarmış. Öne çıkardığı çenesiyle özellikle İtalyanca konuşmaya çalıştığı sahnede ürkütücü şekilde Marlon Brando'yu hatırlatıyor

Ve sırf imza olsun diye senaryoya eklenmiş olan ayak sahnesi ve filmin başında tıpkı Pulp Fiction'da olduğu gibi anlamsız bir diyalog da ayrı birer Tarantino klasiğiydi, güzeldi.

Film izenmeyi sonuna kadar hak ediyor. Koca Führer'e "sakızın var mı?" dedirtenTarantino'ya teşekkürler =)

Tarantino filmlerinden hoşlananlar için çok güzel bir örnek daha oldu. Sanırım Brad Pitt aktörlüğü bıraktı bu filmden sonra. Her haliyle sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Orphan-Evdeki Düşman, saçma sapan korku filmlerine göre değerlendirirsek gayet güzel bir film. Esther rolündeki Isabelle Fuhrman müthişti. Daha 12 yaşında. O kadar iyi oynadı ki film boyunca yüzüne şöyle Osmanlı tokadı atmak istedim Filmde Max diye minik bir kız var inanılmaz tatlıydı, korku filminin atmosferini bozacak kadar tatlıydı ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Chaos Theory

Valla izledim ama standartların üstünde birşey beklemeyin..Ryan Reynolds var diye bir bakalım dedik,öle daldık gittik..Ayrıca film başından çok kopuk olmuş..Buda notum olsun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ömer, konusunda az bahseder misin, adı ilgimi çekti
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hunting Party

Mükemmel bir filmdi..

Normalde kendiyle dalga geçip,Kendini suçlayıp ama sonunda gene haklı çıkaran Hollywood filmlerinden çok farklı olarak abd'yi,terim yerindeyse aşağılayan bir yapıttı..

Abd,Nato ve Birleşmiş Milletler'e mükemmel laflar sokmuş..

He bu ayrıntı yüzünden konusunu söylemedim..Bosna'da savaş suçlularını arayan iki gazetecinin en büyük savaş suçlusu Tilkiyi ararkenki olaylarını anlatıyor..

Kesinlikle izleyin..Gerçi ben izlemekte geç kaldım,çoğunuz izlemişsinizdir

Bu arada Richard Gene döktürmüş.
                              En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 01:25.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömer, konusunda az bahseder misin, adı ilgimi çekti
                                Selim Ryan acayip programlı ve durmadan not alan birini canlandırıyor..Film kızıyla evlenecek çocuga tavsiyeler vermesi üzere geri gelerek başlıyor..

Aldatılmak ama aynı zamanda aşık olmak ve bunlara karar verme süreci ile devam ediyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X