Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇingeneler bir yana; Koreliler bu işi çözmüşler abi.
Sympathy for Mr Vengeance (2002) - Hakli Intikam
Sympathy for Lady Vengeance (2005) - İntikam Meleği
filmlerini baya beğendim, bunlar Oldboy'un da içinde bulunduğu İntikam Üçlemesinin ilki ve sonuncusu.İzlemeyenlere tavsiyedir bu üçleme, şaşırtıcı olaylar fazlasıyla mevcut.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
-
Inglourious Basterds
Tarantino yorumuyla 2. Dünya Savaşı. Harika olmuş.
Ama en baştan şunu belirteyim. Tarantino senaryoyu yazarken Kurtlar Vadisi Irak'tan esinlenmiş benceNasıl Polat gidip Irak'ın altını üstüne getiriyorsa, burda da Brad Pitt gidip Fransa'nın altını üstüne getiriyor. Polat Türkiye'nin intikamını alıyor, Brad Pitt Yahudilerin. Dikkatli izleyenler müthiş benzerlikler bulacak senaryoda
Bu ilginç benzerliğe rağmen çok güzel bir film. Pulp Fiction'la veya Kill Bill'le kıyaslanamaz belki ama Tarantino'nun en iyi 4. işi diyebilirim.
Oldukça kanlı sahneler olmasına rağmen zaman zaman gülme krizlerine sokuyor. Özellikle Brad Pitt harika bir iş çıkarmış. Öne çıkardığı çenesiyle özellikle İtalyanca konuşmaya çalıştığı sahnede ürkütücü şekilde Marlon Brando'yu hatırlatıyor
Ve sırf imza olsun diye senaryoya eklenmiş olan ayak sahnesi ve filmin başında tıpkı Pulp Fiction'da olduğu gibi anlamsız bir diyalog da ayrı birer Tarantino klasiğiydi, güzeldi.
Film izenmeyi sonuna kadar hak ediyor. Koca Führer'e "sakızın var mı?" dedirtenTarantino'ya teşekkürler =)En son Mayls tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 15:26.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInglourious Basterds
Tarantino yorumuyla 2. Dünya Savaşı. Harika olmuş.
Ama en baştan şunu belirteyim. Tarantino senaryoyu yazarken Kurtlar Vadisi Irak'tan esinlenmiş benceNasıl Polat gidip Irak'ın altını üstüne getiriyorsa, burda da Brad Pitt gidip Fransa'nın altını üstüne getiriyor. Polat Türkiye'nin intikamını alıyor, Brad Pitt Yahudilerin. Dikkatli izleyenler müthiş benzerlikler bulacak senaryoda
Bu ilginç benzerliğe rağmen çok güzel bir film. Pulp Fiction'la veya Kill Bill'le kıyaslanamaz belki ama Tarantino'nun en iyi 4. işi diyebilirim.
Oldukça kanlı sahneler olmasına rağmen zaman zaman gülme krizlerine sokuyor. Özellikle Brad Pitt harika bir iş çıkarmış. Öne çıkardığı çenesiyle özellikle İtalyanca konuşmaya çalıştığı sahnede ürkütücü şekilde Marlon Brando'yu hatırlatıyor
Ve sırf imza olsun diye senaryoya eklenmiş olan ayak sahnesi ve filmin başında tıpkı Pulp Fiction'da olduğu gibi anlamsız bir diyalog da ayrı birer Tarantino klasiğiydi, güzeldi.
Film izenmeyi sonuna kadar hak ediyor. Koca Führer'e "sakızın var mı?" dedirtenTarantino'ya teşekkürler =)
Tarantino filmlerinden hoşlananlar için çok güzel bir örnek daha oldu. Sanırım Brad Pitt aktörlüğü bıraktı bu filmden sonra. Her haliyle sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
Orphan-Evdeki Düşman, saçma sapan korku filmlerine göre değerlendirirsek gayet güzel bir film. Esther rolündeki Isabelle Fuhrman müthişti. Daha 12 yaşında. O kadar iyi oynadı ki film boyunca yüzüne şöyle Osmanlı tokadı atmak istedimFilmde Max diye minik bir kız var inanılmaz tatlıydı, korku filminin atmosferini bozacak kadar tatlıydı ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Hunting Party
Mükemmel bir filmdi..
Normalde kendiyle dalga geçip,Kendini suçlayıp ama sonunda gene haklı çıkaran Hollywood filmlerinden çok farklı olarak abd'yi,terim yerindeyse aşağılayan bir yapıttı..
Abd,Nato ve Birleşmiş Milletler'e mükemmel laflar sokmuş..
He bu ayrıntı yüzünden konusunu söylemedim..Bosna'da savaş suçlularını arayan iki gazetecinin en büyük savaş suçlusu Tilkiyi ararkenki olaylarını anlatıyor..
Kesinlikle izleyin..Gerçi ben izlemekte geç kaldım,çoğunuz izlemişsinizdir
Bu arada Richard Gene döktürmüş.En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 01:25.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer, konusunda az bahseder misin, adı ilgimi çekti
Aldatılmak ama aynı zamanda aşık olmak ve bunlara karar verme süreci ile devam ediyor..
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum