Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu yorum için yorum sahibine teşekkür ediyorum. Bu başlığa girip bu filmi soracaktım nasıl diye. Filmin kapağına bir anlam veremediğim için "Filmin adı ile ne alakası var.." babında düşünüyordum. Neyse iyi bir referans oldu.
    Tekrar teşekkürler.

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün Doğmamış-The Unborn'a gittim. Hiç güzel değildi. Sözde korku filmi ama sonuna kadar korkmayı bekledim aniden çıkan insan kafasından başka bir şey yoktu. Ben de ona korkanlara güldüm en arkada oturunca herkesin tepkisini görebilmek çok güzel oluyor Başroldeki hanımefendi çok güzel bu arada ççç
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vali filmini herkese tavsiye ederim...
      Bugün izledim ve bu ülkede iyi insanların hiçbir zaman eceli ile ölmeyeceğini bir kez daha anladım...
      Merhum Recep Yazıcıoğlu'nun mevlam mekanını cennet eylesin...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vali filmini herkese tavsiye ederim...
        Bugün izledim ve bu ülkede iyi insanların hiçbir zaman eceli ile ölmeyeceğini bir kez daha anladım...
        Merhum Recep Yazıcıoğlu'nun mevlam mekanını cennet eylesin...
        az evvel Vali'den çıktım ben de... insan izlerken kötü oluyor... birileri bu vatan için ölümü de dahil her şeyi göze alıyor, ama yalnız kalıyor... kötüler kazanıyor... ben kendi adıma büyük utanç duydum olaylara "seyirci" kaldığım için...

böylesine değerli bir adamın hikayesini 1,5 saate sığdırmak mümkün omadığından filmde geçişler çok hızlı ve olaylar bir çırpıda bitiveriyor... keşke bu hikayeyi bir kaç filme bölselerdi... güzel film, tavsiye ederim...
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Issız Adam...

Bana göre bir film değil. Seveni mutlaka vardır ama benim açımdan 10 üzerinden 2...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forrest gump'ın kitabı daha bir güzeldir aslında.

ancak madem forrest gump'tan açtınız sözü,

the curious case of benjamin button'ı izleyin.forrest gump'ı beğenenler hiç şüphe etmeden izlesinler.

Kore filmi furyasından sonra ilaç gibi geldi bana.

İnsanın gelişim sürecini tersten kademe kademe anlatmış film.
            Ruhun bedenle çatışması...Hani dedelerimiz der ya "bedenim yetmiş yaşında ama ruhum onsekizlik delikanlı" diye. Filmin çıkış noktası işte...
            Brad Pitt'de oyunculuğunu konuşturmuş.Hikayesiyle,işlenişiyle uzun süresine rağmen gayet güzel bir film olmuş.
            TSira- Şükran
            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Ben geçen yaz şevket çoruh ve yetkin dikiciler'in başrolde oynadığı Usta diye bir filmde figüranlık yaptım. Ocak ayında çıkacağı söyleniyordu, ses yok seda yok.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• herkese leon filmini tavsiye ederim eski filmdir ama cok güzel gercekten.basrol jean reno.....
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forrest gump'ın kitabı daha bir güzeldir aslında.

ancak madem forrest gump'tan açtınız sözü,

the curious case of benjamin button'ı izleyin.forrest gump'ı beğenenler hiç şüphe etmeden izlesinler.
                  İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kore filmi furyasından sonra ilaç gibi geldi bana.

İnsanın gelişim sürecini tersten kademe kademe anlatmış film.
                  Ruhun bedenle çatışması...Hani dedelerimiz der ya "bedenim yetmiş yaşında ama ruhum onsekizlik delikanlı" diye. Filmin çıkış noktası işte...
                  Brad Pitt'de oyunculuğunu konuşturmuş.Hikayesiyle,işlenişiyle uzun süresine rağmen gayet güzel bir film olmuş.
                  Forumlarda baya övülmüş bu film.
                  Yaklaşık 3 saat sürüyor.Listeye kaydettim.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonbahar filmimiz Imdb'den 8.5 almış yahu, sevindim.

O kadar da ödül aldı. Unutmuş bir konuyu vurgulamaya çalıştı gizliden gizliye, bunu da takdir etmiştim.
                    imdb den 8.5 alma diye birşey sozkonusudeğil insanlar puan veriyorlar sonucta ileyenlerin begenisine gore zamanla 7yede dusebilir 9ada cıkabilir.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• aamir adlı filmi izledim gecenlerde. Filmde verilmek istenen mesaj iyi anlatılmıs. başarılı diyebilirim
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        imdb den 8.5 alma diye birşey sozkonusudeğil insanlar puan veriyorlar sonucta ileyenlerin begenisine gore zamanla 7yede dusebilir 9ada cıkabilir.
                        Biliyorum.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Vali

Süper Vali olarak tanınan ve herkesin sevgisini kazanmış Vali Recep Yazıcıoğlu'nun son dönemlerini konulan Vali filmi aslında Recep Yazıcıoğlu'nu anlatan son halka olarak sinema severlerin karşısına geliyor.

Sıradışı kişiliği, halka yakınlığı ve görev yaptığı yerlerdeki yönetim biçimi ile adı dillerde dolaşa Vali Recep Yazıcıoğlu ilk olarak Ayşe Kulin'in Köprü adlı romanından esinlenerek çekilen Köprü dizi ile izleyici karşısına çıktı. Şimdi ise Köprü filminin devamı sayılacabilecek Vali filmi ile karşımıza geliyor.

Vali filminin konusu Vali Recep Yazıcıoğlu'nun son görev yeni Denizli'de başından geçen olayları konu alıyor. Savaşlara neden olan enerji kaynaklarını konu alan film, Vali Recep Yazıcıoğlu'nun bu yüzden başına gelen, uluslararası gizli servislere kadar uzanan esrarengiz olayları anlatıyor.

Dik duruşu ve yaptığı işler ile birçok örgütün hedefi haline gelen ve bu yüzden Eskişehir-Ankara yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası ile hayatının kaybetmesi bile komple teorileri ile ifade edilen ve günümüze kadar gizemini koruyan ve sürekli tartışma konusu olmayı başarmıştır.

Vali filminin yönetmenliğini Köprü dizisinin de yönetmeni olan Çağatay Tosun yapıyor. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu , Uğur Polat , İsmail Hacıoğlu , Şebnem Dönmez , Hakan Boyav gibi güçlü oyuncuları barındıran film daha vizyona girmeden adından söz ettirmeye başladı.

Herkesin merak ile beklediği Vali filmi devletin içinde yaşanan gizemi ile adından uzun süre söz ettirecek gibi görünüyor. İyi Seyirler

ne AROG ne MURO ne ISSIZ ADA
                          VALİ yi izlemenizi tavsiye ederim,emin olun diğer filmlere fark atar,ve verdiğinb iz paraya değer,Rahmetli Recep Yazıcıoğlu'nun hayatını anlatan mükemmel bir film ,ülkemizde neler dönüyor hangi şartlarda ihaleler alınıyor,devletin ülkemizi nasıl sattığını ve bir valinin bunu önlemek için inanılmaz bir yaşam mücadelesi sadece bunu söylim
                          En son Mehdi tarafından düzenlendi; 12.01.2009, 11:21.
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Mean Machine ayrı bir şey ya Özellikle Vinnie Jones'un söylediği ''Neden bırakmıyorlarda sadece oyunumu oynamıyorum?'' sorusu çok manidar...

Ayrıca Jason Statham'a bu kadar güldüğüm başka film yok herhalde..

Ayrıca şu zenci çok iyi oynuyor yaTam bize göre bir solaçık..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Vali filmine kesinlikle gitmek istiyorum.

Çok güzele benziyor.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mean Machine ayrı bir şey ya Özellikle Vinnie Jones'un söylediği ''Neden bırakmıyorlarda sadece oyunumu oynamıyorum?'' sorusu çok manidar...

Ayrıca Jason Statham'a bu kadar güldüğüm başka film yok herhalde..

Ayrıca şu zenci çok iyi oynuyor yaTam bize göre bir solaçık..

Ben maçı anlatan mahkumların (ikisi de Bob idi sanırım) diyaloglarında kopmuştum :

-Ve Trojan,Mardsen'den zekice bir hareketle kurtulmayı başardı...
                                -Keşke bunu yakalandığı gece de yapabilseydi...

(Top gardiyanlardan birinin hayalarına çok sert çarptığı zaman) :

-Bay Ratchet için hiç de iyi değil...
                                -Bayan Ratchet için de değil...
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X