Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 haftadır o filmi indirmeye çalışıyorum.Sürekli ya linlkler bozuktu ya da download yarıda kaldı.Bu akşam indirme tamamlandı.Az sonra izlemeyi düşünüyorum.

Saat 04.00 gibi yorumları yaparım.
    Ben burdayım sabaha kadar. Bekliyorum.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• torrent sitelerinden rarbg.com dan indirebilirsin
      ancak uzun metrajlı olduğundan internet hızına bağşı.diğer torrent sitelerinden de indirebilirsin ancak seed ve üyelik problemi ile karşılaşmassan.ama buna değer arşivlik bir film
      ......mutedil dalgalı..
      fırtına ihtilal efsane

Yorum

1 haftadır o filmi indirmeye çalışıyorum.Sürekli ya linlkler bozuktu ya da download yarıda kaldı.Bu akşam indirme tamamlandı.Az sonra izlemeyi düşünüyorum.

Saat 04.00 gibi yorumları yaparım.
        Yaklaşık 24 saat önce izledim.. 2 saat 30 dakikayı gözden çıkar.. Sonu keşke Issız Adam gibi olsaydı güzel olurdu ya neyse gece uzun iyi seyirler..
        Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• son izlediğim Rock n Rolla..
          atrakşın bir film.Alpacino haricinde mafya tadında bir film izlemeyeli çok olmuştu.Rus karakter Archi bana Abramoviçi hatırlattı doğrusu.konu basit mafya alacak verecek mevzusu ancak senaryo ve kurgu gayet iyi.
          imdb den iyi not on üzernden 7.9 idi en son
          ......mutedil dalgalı..
          fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Peki, Necip Fazıl Kısakürek'in yazdığı "Bir Adam Yaratmak" adlı oyunu izleyen var mıdır? Yorumları merak ediyorum da.
            En son Muhammet tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 02:20.

Yorum

• Yüksek Tansiyon

Sonunu iyi bağlayamamışlar,vasat.

3:10 to Yuma

Süper değildi ama güzeldi yine de.
              keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben burdayım sabaha kadar. Bekliyorum.
                Geldim geldim az önce bitirdim.

Abartılacak derecede olmasa da güzel bir film diyebilirim.Sıradışı olmuş.Başlarda baya kafa karıştırıcı.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Hım..

Bana çok ilginç geldi konusu. Zamanı gelince gözümde büyütmeden izleyeyim o zaman.

Teşekkürler.

Yorum

• uçakla 9.30 saatlik yolculuğumun son bir buçuk saatinde city of ember adlı filmi açtım,ama adi pilot iniş yaparken kapadı önümdeki ekranı
                    .

Yorum

Geldim geldim az önce bitirdim.

Abartılacak derecede olmasa da güzel bir film diyebilirim.Sıradışı olmuş.Başlarda baya kafa karıştırıcı.
                      Saatin geri geri döndüğü görünce anladım bişeylerin ters gideceğini.. 7 kez yıldırım üzerine düşen adamın düşen 3 yıldırımın görüntülerini göstermesi diğer 4'ünü merak etmeme yol açtı..
                      Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Tekrar izledim Fight Club'ı. Ve yeni yeni şeyler fark ettim. Film aslında ipuçlarıyla dolu ama bunu ilk izleyişimde fark edememiştim.

Bir de fark ettiğim başka bir konu; İki ana karakter tanışmadan önce Brad Pitt iddialara göre 4 ayrı sahnede bir kaç kareliğine belirip, kayboluyor. Ben iki defa şahit oldum buna Diğer cisim diyeyim ( ) filmin sonunda rahatlıkla fark edilebilecek şekilde geliyor ekrana ama ondan önce de bir defa belirdi, gördüm

Ve...

Death Race
                        Statham yine oyunculuğunu konuşturmuş, hayran kaldım Konu baştan sona aynı heyecanda devam ediyor. Kesinlikle izlenmeli. Hiçbir şey için izlenmiyorsa Jason Statham'in aksanı için izlenmeli
                        En son Mayls tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 20:17.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Babylon AD
                          Beklentilerimi karşılamadı. Vin Diesel'in sakin ve spontan tavırlarını izlemek hoştu ama genel olarak beklediğim düzeyde bir aksiyon filmi değildi.
                          En başta mantık hataları kurcaladı kafamı. İnsanlar Rusya'da, Moğolistan'da ve Kazakistan'da neden İngilizce konuşur? Bir çok gereksiz ayrıntı da eklenmiş filme, ki bunlar kafalara çeşitli sorular sokuyor fakat bu soruların hiçbiri cevaplanmıyor. Kazakistan'da pazarda İsa putları satılması da fazlasıyla anlamsız. Ayrıca 2020'lerde geçen filmde hala günümüz Range Rover'ları ve Hummer'ları kullanılıyor
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bugun avustralya yı izledim. oscar almazsa 2 günde 1 film izleyen ben anlamıyorum bu işten ayrıca Nuri Bilge Ceylan'ımızın 3 Maymunuda oscarda en iyi yabancı dalı aday adaylığında son 65ten son 19a kalmayı başarmıs ve son 5e kalmak için bir adım daha atmış. 3 maymun yönetmenlik şaheseriydi ve ödülü hakediyor.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Esaretin bedelinden önce çekilmiş Blood in Blood Out filmini 4. kez yazıyorum . İzleyin yahu.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Blood in Blood Out

Ula ne var bu filmde herkes izle diyor..Hala izlemedim

Ayrıca Selim Babylon hakkındaki fikirlerine katılıyorum...Vin diesel'in dadılı bir filmi vardır..O bile daha heyecanlıydı deyim yerindeyse..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X