Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Filme gelecek olursak, The Batman Begins ile başlayan serinin ikinci filmi. Son olur sanırsam.
    Yanlışım yoksa 2011'de çekilecek üçüncü bir film var. Adı henüz belli değil.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 3 yıl arayla Batman filmleri vizyona girecek daha önce açıklandığı gibi..Batman Begins'i izledikten sonra 3 yıl nasıl sabredeceğiz diyordum ama The Dark Knight'ı izlediğim zaman o kadar etkilenmiştimki Sinemada ayağa kalkıp Jokeri alkışlayacaktım az daha Heath Ledger'in ölümü kötü oldu tabiki..Onunda zirvesi olacaktı bu film ama maalesef göremedi..Onun oynadığı Joker karakteri bence tüm Joker'ler arasında en iyisi..Jack Nicholson kızmasında
      En son Manu61 tarafından düzenlendi; 09.01.2009, 22:40. Sebep: ..............
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Jack Nicholson'dan daha iyi kaptı o işi Heath Legder, kesin bu.

3. filmde Batman karakterleri mı olacak yoksa Ducard gibi sonradan ekleme karakterler mi olacak merak konusu. Ne bileyim, penguen, kedi kadın falan olabilir.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• 3.Filmde Angelina Julie,Eddie Murphy gibi isimler kadroya dahil olacak...The Riddler ( Bulmacacı ) Eddie Murphy olacak gibi Kedi kadın Angelina Julie yada Rachel Wiesz olacak tabi kesin değil ama büyük bir ihtimalle..
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3.Filmde Angelina Julie,Eddie Murphy gibi isimler kadroya dahil olacak...The Riddler ( Bulmacacı ) Eddie Murphy olacak gibi Kedi kadın Angelina Julie yada Rachel Wiesz olacak tabi kesin değil ama büyük bir ihtimalle..
            Hım. Kedi kadın olmak yakışır gibi Jolie'ye. Riddler da Eddie Murphy'ye iyi gider ama en az Joker kadar başarılı olmalılar yoksa gölgesinde kalabilirler.

Yazarların ve yönetmenin de bu yeni karakterleri iyi yorumlayacaklarından eminim. Zira Two Face ve Joker karakterlerinin başarısında oyuncular kadar onlara yön veren, karakterleri çizgi roman ürünü olmaktan çıkarıp ciddiyet kazandıran yönetmen ve yazarlar da katkıya sahip.

Yorum

• Amores Perros'u izledim bugün. Kurgusu çok başarılı olmuş, yayında yapımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.İzlemekten en çok keyif aldığım film tarzı bu.

Ayrıca dün gece Blood in Blood Out'u tekrar izledim.The Crow'a selam olsun.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Anıl Caner, bu yorumunla izlerim ben de artık Ameros Perros'u. Ne zamandır duruyor bende, izlesem mi izlemesem mi bilemiyordum.

Neyse,

The International

Bu da yeni çıkacak olan bir film. Başrollerde Clive Owen ve Naomi Watts var. Interpol ajanı bir adamımız var, bir bankanın uluslararası bir suç örgütündeki rolü üstüne başladığı araştırmasında Avrupa'yı dolanıyor falan. En sonunda İstanbul'a düşüyor yolu, zaten filmin düğümü de İstanbul'da çözülüyormuş. İstanbul sahnelerinde Haluk Bilginer de oynuyormuş.

Yorum

• O. Çocukları filmine bu ismi vererek resmen harcamışlar.Daha ciddi bir isim olabilirdi.

Demet Akbağ oyunculuğunu konuşturmuş yine.
                  Tavsiye ederim.Konusu çok sağlam.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O. Çocukları filmine bu ismi vererek resmen harcamışlar.Daha ciddi bir isim olabilirdi.

Demet Akbağ oyunculuğunu konuşturmuş yine.
                    Tavsiye ederim.Konusu çok sağlam.
                    değindiği konu olarak diyorsan bilemem ama senaryo pek gerçekçi gelmemişti bana..

hele o çocukların havaalanında araya karışması..

Demet Akbağ'ın oyunculuğu konusunda hemfikiriz.
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Filmi pek beğenmesem de Demet Akbağ'ın inanılmaz oyunculuğu için tekrar izlenebilir bir film o.çocukları.

Dvd'sinde 1-2 sahnenin çekimi yer alıyor.orada demet akbağ'ı bir kez daha takdir ettim.

yönetmen ya işte yaparsınız havasında ama o ısrarla o duyguyu nasıl vermem lazım diye üsteliyor.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        değindiği konu olarak diyorsan bilemem ama senaryo pek gerçekçi gelmemişti bana..

hele o çocukların havaalanında araya karışması..

Demet Akbağ'ın oyunculuğu konusunda hemfikiriz.
                        O konuda haklısın tam göstermediler zaten orayı.

Ama tekrarlıyorum filmin ismi daha düzgün bişe olsaydı baya tutardı bu film.
                        Şahsen isminden ötürü pek ciddiye almamıştım.

(Kıraç'ın şarkısı da iyi gitmiş.)
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Şimdi bitti film...Güzel kurgu Güzel film...Jason Statham hastalarına özellikle söylenir...

Her ne kadar kurgusu biraz saçmalıklarla dolu olsada...(Özellikle şu mahkumların ölüm sahnelerinin yayınlanma işi)

Güzel

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hayırdır Ömerim kendini iyice verdin sinema sektörüne.Ne bu hız.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• deat race sdece yarisina baktimda biraz sacma gibi geldi bana
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırdır Ömerim kendini iyice verdin sinema sektörüne.Ne bu hız.
                                Kanka elimde 80 Gb'lık bir disk var...

İzlememek bu adamlara nankörlük olur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X