Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Klasik Shyamalan filmlerinin (Köy, İşaretler, Sudaki Kız gibi) özellikle hastası değilsen uzak durmanı tavsiye ederim

Kısaca "Doğa' nın İnsanlardan İntikamı" olarak özetlenebilecek kıvamda, dağda kırda bayırda birkaç tutam ot ve ağaç dalı uçuşturarak kotarılmış ucuz bir film hali hazırda..

Filmin içerisindeki onlarca mantık hatasını, son derece sığ konusunu, filmin sonunun asla bağlanamamasını ve her zamanki klişe ile sözümona izleyiciye bırakılması geyiğini görmezden gelebilirsen izlemeye değebilir belki
    Ben en iyisi uzak durayım.
    Özkan SÜMER

Yorum

• "Fight Club"un niye bence Oscar ödülü alamadığını da belirteyim : Açıkca emperyalizmi yerin dibine soktuğu için..."V for Vendetta" nın hiç aday bile gösterilmemesi tesadüf mü sizce?..

Ya 2002 yılında nasıl oldu da en önemli ödülleri üç siyahi ,Sidney Poitier,Halle Berry ve Denzel Washington kazandı?..Sakın 11 Eylül sonrası siyahilere karşı artan ırkçı davranışların bir özrü olmasın.Nitekim aynı yıl siyahi olan Will Smith de pekala Oscar'ı alabilirdi ama adam Vietnam'a gitmeyi reddeden Muhammed Ali'nin hayatını oynayarak mı alacaktı bu ödülü akademiden?..Güldürmeyin adamı..

Neticede Titanic'in 11,Lords of The Rings-The Two Towers'ın ise 2 tane alabildiği bir ödül bu,tamam zevk meselesi de nereye kadar?.. 2 tane yine iyi, "The Fifth element" ise hiç alamamış.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        The Happening(Mistik Olay) filmini izleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz.
        Güzel bir film. Biraz acımasız ama güzel.

Tevâfuk işte; bugün The Happening'de başrol oynayan Zooey Deschanel'ın Jim Carrey ile birlikte oynadığı 'Yes Man'e gittim. Son zamanlarda gittiğim Türk filmlerinden sonra ilaç gibi geldi bu film. Tavsiye ederim.

Yorum

• Ben The Happening'i beğenmemiştim ama bazı sahneleri ve görüntüleri çok etkileyici ve güzeldi.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Yahu tabii ki Akademi Ödülleri birilerine dağıtılırken bir takım hassasiyetler ve çekincelerin etkili olduğu gerçeğini kimse görmezden gelmiyor..

Benim özellikle dikkat çektiğim nokta, sağda solda sıkça duyduğum ve asla prim vermediğim "Oscar almış film asla izlenmez" tadındaki klişelerin içlerinin boş oluşunadır sadece..

Bir film öyle ya da böyle bir şekilde Oscar Ödülü' nü kazanabilmişse o film en azından teknik olarak belli bir kaliteye zaten sahiptir..

Ayrıca bu ödüller sadece emperyal ya da küresel güçlere şakşakçılık yapan zihniyete de verilmiyor. Ancak, aksini yapana da verilmiyor gayet tabii ki

Mesela Hollywood' un en sıkı Amerikan karşıtı aktörlerinden olan, Irak' a Amerikan emperyalizmini protesto etmek adına canlı kalkan olan Sean Penn oscar sahibiyken, her fırsatta Bush' un arkasını yalayan ve "Bana tüfek verin Irak' a gideyim" şeklinde yağmasa da gürleyen Bruce Willis "Rol yaparken yanlışlıkla sırıtmama oscarı" na bile sahip değil

Yani demem o ki, olur böyle şeyler
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Oscar almış film izlenmez olur mu hiç,bunu söyleyebilmek için en basitinden cahil olmak gerekir.Oscar aldıysa boş değildir mutlaka ama,ödül dağıtım işinde kesinlikle adaletin olduğunu düşünmüyorum,hele hele son yıllarda...Ennio Morricone örneği ise son yıllarda değil son 40 yılda süregelen bir rezalet.Efsane olan film müziklerinin nerdeyse tamamı bu adama aitken!..Bir Zamanlar Amerika,Dokunulmazlar,İyi-Kötü-Çirkin,Days of Heaven,The Mission,Profesyoneller,Malena,...Saymakla bitmez,bu adama niye Onur Ödülü verdiniz bir de dalga geçer gibi 40 sene sonra?...
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• V For Vendetta süper bir film..Filmin içinde geçen sözler tam msnlik
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dün yaklaşık 10 yıl önce gösterime giren Yeşil Yol'u (The Green Mile) izledim. Herkese öneriyorum. (Tabi hâla izlemeyen varsa )

Sinemayı ne kadar yakından takip ettiğimi buradan anlayabilirsiniz.

Yorum

• Süleyman anlaşıldı. Bence sen de benim gibi başlığı "göz ucuyla" takip etmelisin. Hatta sen ağacın arkasına saklan kimse görmesin
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süleyman anlaşıldı. Bence sen de benim gibi başlığı "göz ucuyla" takip etmelisin. Hatta sen ağacın arkasına saklan kimse görmesin
                      Erdal abi, bazı gerçeklerle yüzleşmemin vakti geldi artık.

Yorum

• Dün Brad Pitt'in başrolünde oynadığı Benjamin Button adlı filmi izledim.. Filmin uzunluğundan kaynaklanan biraz sıkıcılığı olsa da genel itibariyle ağır bir o kadar da güzel bir film.. Filmin konusu yeni doğan çocuğun(Benjamin) vücudunun yaşlılıktan yıllar geçtikçe gençleşmesini anlatıyor.. İlginç bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.. Film 6 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek..
                        Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün yaklaşık 10 yıl önce gösterime giren Yeşil Yol'u (The Green Mile) izledim. Herkese öneriyorum. (Tabi hâla izlemeyen varsa )

Sinemayı ne kadar yakından takip ettiğimi buradan anlayabilirsiniz.
                          Aynı şekilde ben de Esaretin Bedelini tavsiye ederim.

Keşke hiç bitmese dedim içimden.Özellikle son 20 dk. o filmi film olmaktan çıkarmış film ötesi bir hale getirmiş.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün Brad Pitt'in başrolünde oynadığı Benjamin Button adlı filmi izledim.. Filmin uzunluğundan kaynaklanan biraz sıkıcılığı olsa da genel itibariyle ağır bir o kadar da güzel bir film.. Filmin konusu yeni doğan çocuğun(Benjamin) vücudunun yaşlılıktan yıllar geçtikçe gençleşmesini anlatıyor.. İlginç bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.. Film 6 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek..

Konuya bak ya. Kesin izlemeliyim.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün Brad Pitt'in başrolünde oynadığı Benjamin Button adlı filmi izledim.. Filmin uzunluğundan kaynaklanan biraz sıkıcılığı olsa da genel itibariyle ağır bir o kadar da güzel bir film.. Filmin konusu yeni doğan çocuğun(Benjamin) vücudunun yaşlılıktan yıllar geçtikçe gençleşmesini anlatıyor.. İlginç bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.. Film 6 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek..
                              1 haftadır o filmi indirmeye çalışıyorum.Sürekli ya linlkler bozuktu ya da download yarıda kaldı.Bu akşam indirme tamamlandı.Az sonra izlemeyi düşünüyorum.

Saat 04.00 gibi yorumları yaparım.
                              En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 00:58.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• ben leon filmini öneririm....mükemmel bir film eskidi biraz ama müthiş film.izleyin pişman olmazsınız....basrolde jean reno var....tam bir tetikçi...
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X