millet bu aday şifresi nedir bilen varmı kardeşimin sonuçlarına bakacağım ama şifrede şifre diye tutturdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet bu aday şifresi nedir bilen varmı kardeşimin sonuçlarına bakacağım ama şifrede şifre diye tutturdu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadayın şifresi.kardeşine sorman gerek şifresini sadece o bilebilirOfli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum diyor bana şifremi unuttum yaptım ozamanda gizli soru istedi nekadar önemli bu sonuçlar ki bukadar şifrelemişler
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bilmiyosa okula gidersiniz.ordan şifreyi kırabiliyolar idareciler...Ofli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum diyor bana şifremi unuttum yaptım ozamanda gizli soru istedi nekadar önemli bu sonuçlar ki bukadar şifrelemişler
- Alıntı
Yorum
-
.....
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledile kolay önümde 62 küsür bin kişi var. Off be baya çokmuş. Eee ne olur buna. TM'yim hee.
Sınıf öğretmenliği falan gelmiyor sanırım. Ne olmayacağını biliyorum da Abdulkadir ne olacağını tahmin edemiyorum.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
Yorum