Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• millet bu aday şifresi nedir bilen varmı kardeşimin sonuçlarına bakacağım ama şifrede şifre diye tutturdu
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Sonuçlar açıklanmış. İstediğiniz gibi olur inş ben de seneye girecem sınava

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        millet bu aday şifresi nedir bilen varmı kardeşimin sonuçlarına bakacağım ama şifrede şifre diye tutturdu
        adayın şifresi.kardeşine sorman gerek şifresini sadece o bilebilir

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adayın şifresi.kardeşine sorman gerek şifresini sadece o bilebilir
          bilmiyorum diyor bana şifremi unuttum yaptım ozamanda gizli soru istedi nekadar önemli bu sonuçlar ki bukadar şifrelemişler
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Çalışmadık.. İstediğim yere yerleşemem bu puanla 1 sene daha boşa gitti :/
            FIRTINA

Yorum

bilmiyorum diyor bana şifremi unuttum yaptım ozamanda gizli soru istedi nekadar önemli bu sonuçlar ki bukadar şifrelemişler
              eğer bilmiyosa okula gidersiniz.ordan şifreyi kırabiliyolar idareciler...

Yorum

• Durumlar nasıl arkadaşlar ?

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eğer bilmiyosa okula gidersiniz.ordan şifreyi kırabiliyolar idareciler...
                  en son ihtimal o olacak zaten adamlar kardeşime sormadan gizli sorusunu ayarlamışlar
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

zamanın da okula ygs veya lys ye başvurdu. okul ona kağıt verdi. resmi belge. başvuru yaptığına dair. bunun en altında şifre var. uzun bir şey. onunla girebilirsin. ygs ve lys kağıtlarına bi göz at derim. A4 Kağıdı büyüklüğünde bir şey.
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• bu arada İtü tercihini düşünenlerin sorularını cevaplayabilirim.
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• dile kolay önümde 62 küsür bin kişi var. Off be baya çokmuş. Eee ne olur buna. TM'yim hee.

Yorum

• LYS'de en başarılı ve en başarız iller

LYS'de en başarılı ve başarısız olan iller belli oldu.

LYS'de en başarılı olan iller Kilis, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Niğde, Bitlis, Bartın ve Aydın, en az başarılı iller ile Tunceli, Hakkari, Ağrı, Şırnak, Ardahan ve Artvin olarak sıralandı.

AA

Yorum

• y-dİl-1 326,559
                            y-dİl-2 347,553
                            y-dİl-3 387,297
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• ahmet abicim noldun sennin sonuçlar ???
                              nasıl sonuçlarınız arkadaşlar?????
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dile kolay önümde 62 küsür bin kişi var. Off be baya çokmuş. Eee ne olur buna. TM'yim hee.
                                Geçen sene Y-tm3 408 puanla 56bin sıralamam vardı.
                                Sınıf öğretmenliği falan gelmiyor sanırım. Ne olmayacağını biliyorum da Abdulkadir ne olacağını tahmin edemiyorum.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X