Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alduk oni geriden ççç

coğrafya kolaydı dil anlatım sorularınıda tıkır tıkır yaptık ama edebiyatta bocaladım, zaten adam gibi çalışmamıştım yazar eserlere.. kıyıdan köşeden sormuşlar, inek gibi çalışan arkadaşlarım ağlıyorlar sora sora bunları mı sordunuz diye işin ilginç yanı edebiyattan salladığım birkaç soruya baktım hepsi doğru çıktı )))) şanslı günümdeymişim.

neyse artık kuş tüyü gibi hafifledim, ohh be.........
    Alduk oni geriden he.çççç
    Kuzenim edebiyatın zor olduğunu söyledi,dediki bir tek beni sormamışlar ne kadar tanınmamış adamlar varsa sormuşlar.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alduk oni geriden he.çççç
      Kuzenim edebiyatın zor olduğunu söyledi,dediki bir tek beni sormamışlar ne kadar tanınmamış adamlar varsa sormuşlar.

evet uşak haklı, gerçekten o yazar eserler sağdan soldan indirdi tokadı hiç adını duymadığım bir sürü yazar sordular

ama benim işime geldi, ben memnunum edebiyatta başarı oranı düşük olur, yazar eser vs.. bunlara hiç çalışmadan girdim sınava ve öyle kötüde geçmedi yani, ygs den sonra hayata küsmüştüm resmen Ts şampiyonluğu kaybetti hepten bıraktım hiç çalışmadım çok saldım ama şu sınavlardan sonra mutluyum, bakalım gazetecilik için kapağı biryerlere atabilecez mi..
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet uşak haklı, gerçekten o yazar eserler sağdan soldan indirdi tokadı hiç adını duymadığım bir sürü yazar sordular

ama benim işime geldi, ben memnunum edebiyatta başarı oranı düşük olur, yazar eser vs.. bunlara hiç çalışmadan girdim sınava ve öyle kötüde geçmedi yani, ygs den sonra hayata küsmüştüm resmen Ts şampiyonluğu kaybetti hepten bıraktım hiç çalışmadım çok saldım ama şu sınavlardan sonra mutluyum, bakalım gazetecilik için kapağı biryerlere atabilecez mi..
        Eşit ağırlık bizim eleman ne olursa olsun girecem diyor Ktü.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yarın sınava gireceklere allah kolaylık versin...
          biz atlattık sıra sizde.
          Amin Esra amin ...
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben de inek gibi yazarlara çalışmıştım ama beklediğim gibi çıkmadı pek.Ama genel olarak iyi geçti.
            Bir de coğrafyada eşşek gibi paragraf sormanın anlamı nedir arkadaş.
            Neyse hayırlısıyla atlattık artık.Yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar.
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• Arkadaş geçen sene girseymişiz belki de daha iyiymiş bu nedir ? Edeb. da Coğ. da bitirdi.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Bitti kurtuldum. Benim için bu sınavın anlamı buydu.

Yorum

• Edebiyat ve Coğrafya hakkında genel izlenimler nedir, kaç net civarıdır?
                  Benim duyduklarım genelde 44 civarı Edebiyat, kendi netlerim ise 34-36 / 16-18
                  Hedef ilk 15.000 di, bu sınava kadar...
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Benim kuzen 30-33 edebiyat 12-15 nette coğrafyadan yapmış ama çok yüksek bi hedefi yok.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim kuzen 30-33 edebiyat 12-15 nette coğrafyadan yapmış ama çok yüksek bi hedefi yok.
                      20 falan da Matematik 15 20 Geometri yaptıysa Sınıf öğretmenliği denk gelebilir.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Herkes için hayırlısı olsun.

Yorum

• Yarın sınava giricek arkadaşlara başarılar...

Bugünkü sınav istediği gibi geçmeyenler fazla kafanıza takmayın,belki de puanınızın yettiği bölüm sizin için en iyisi olur..

Zira Ben sınavın bitimine son yarım saat kala sınavı terketmeyi düşünmeme rağmen şimdi istemeden geldiğim bölümde çok mutluyum

Yorum

• Bitti
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Geçmiş olsun Canberk ve sınava giren herkes
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• LYS fen sınavı fizik bölümü benim canımı, hayallerimi mahvetmiştir. Neyse hayırlısı olsun diyelim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X