Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yıldız Teknik düşünenler özelden yazsınlar.Bende size bir tavsiye,mühendislik okuyacaksanız teknik üniversite okuyun.Puan sıralaması iyi olan en iyi değildir.bunu anladığınızda geç olabilir.Mühendislik= kesinlikle teknik üniversite.
    evet bu yoruma katılıyorum
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..

Ben lisede 150 kişilk mezun listesinden 140. bitirdim okulu, berbat bir lise dönemim vardı,basketbol takım kaptanı olduğum için hatır şikesiyle geçtiği dersler oldu

çalışmadım adam gibi öss ye, beklediğimden de düşük aldım,Hitit Makina Mühendisliği kazandım,Çoruma gittim.İlk senemi orda okudum,ama çalışmak gerektiğini anladım.Ve her gün düzenli olarak çalıştım.Ama hergün.bir gün eksiltmedim. bir gün boş geçirmedim.Sene sonunda Yıldız Makinaya geçtim,son sınıftayım şimdi.Çorumdaki sistem alışkanlık yaptı bana, alttan dersim yok.

Kısa kısa yazdım,isteyene özelden daha detaylı anlatabilirim.

Şunu söyleyeyim,yatay geçişe kastığım kadar öss ye kassaydım boğaziçi makina kazanırdım. Yatay geçiş niyetiyle gider her öğrenci okula, ama herkes yapamaz.kafa olarak hazır gitmeniz lazım.muhteşem bir düzen kurmanız lazım.

mezun olduğum liseme gidince,beni öğrencilerle görüştürmüyor hocalar, çünkü kötü örneğim diye ciddiyim görüştürmüyorlar 140. olarak lise bitir, ortalaman rezalet olsun,devamsızlıkların hep tolere edilsin, sonra kötü bir puan al, millet 2-3 sene kassın girsin,sen bir sene kas gir. şansımda yardım etti Allahıma çok şükür.

diyorum yatay geçiş risktir.kesin olsun istiyorsanız da makina mühendisliği için söylüyorum en az 3.60.

şunuda not düşeyim,üni değil,meslek seçin. meslek herşeyden önemli gardaşlar.
      Entropi İyidir.

Yorum

• Ankara üni. ege üni. istanbul üni. gazi üni. bilgisayar mühendisliği bölümlerine puanım yetiyor anladığım. Üniversiteler hakkında bilgi verebilecek var mı?

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kötü demesek. İçlerinden bir o tutuyor.
          Ben aksini düşünüyorum o bölümde okumadım yani kendi bölümüm diye savunmuyorum sadece yandal yaptım gayet de iyiydi bence. Belki de iktisattaki işletme çok iyidir, bilemiyorum. Ama hele ingilizce işletme puan tutuyorsa gayet de güzel olur.

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ankara üni. ege üni. istanbul üni. gazi üni. bilgisayar mühendisliği bölümlerine puanım yetiyor anladığım. Üniversiteler hakkında bilgi verebilecek var mı?

üniversite hakkındaki bilgi değil de, üniversitenin o bölümü hakkında bilgi topla.üni nin her bölümü aynı kalitede değildir.mühendislik fakültesinin her bölümüde aynı kalitede değidlir,kadrolar,hocalar falan... bunlar önemli.

orada okuyan bilinçli öğrenciler bulmaya çalış bence renktaş.bence bu asenin için daha yararlı olur.
            Entropi İyidir.

Yorum

üniversite hakkındaki bilgi değil de, üniversitenin o bölümü hakkında bilgi topla.üni nin her bölümü aynı kalitede değildir.mühendislik fakültesinin her bölümüde aynı kalitede değidlir,kadrolar,hocalar falan... bunlar önemli.

orada okuyan bilinçli öğrenciler bulmaya çalış bence renktaş.bence bu asenin için daha yararlı olur.
              çok doğru söylüyorsun. Ama bölümden adam bulmam zor olur burada. üniversiteden vardır herhalde

Yorum

• Barış Burak mesaj kutuna bak.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok doğru söylüyorsun. Ama bölümden adam bulmam zor olur burada. üniversiteden vardır herhalde
                  istanbul bilgisayarda okuyan bir arkadaşla iletişime geçmeni sağlayabilirim, diğerlerini bilemiyorum, o okulların forumlarında dolaş biraz
                  Entropi İyidir.

Yorum

istanbul bilgisayarda okuyan bir arkadaşla iletişime geçmeni sağlayabilirim, diğerlerini bilemiyorum, o okulların forumlarında dolaş biraz
                    müthiş olur bakalım denk gelir biri belki. bilgi alabilirim burdan

Yorum

• Ankara Üniversitesi - Radyo Televizyon Sinema'yı düşünüyorum.
                      Ama 1 yılık hazırlık sınıfı kafamı kurcalıyor.İngilizce ile aram iyi değildir.
                      Hazırlık sınıfında başarısız olursam okulla bağım mı kesiliyor,bir 2. sene mi var yoksa 1. sınıftan başlayıp okul bitene kadar vermem mi gerekiyor?
                      Şimdiden cevap verecek olan olursa teşekkür ederim.

Yorum

• Puanı iyi olan her üniversitenin eğitimi de kaliteli olacak diye birşey yok.

Siz siz olun bölümü de ünivesiteyi de okuyanlar ve mezun olanlardan iyice araştırın

Her okuyanında sözüne inanmayın adam ders çalışmaz geçemez.

Sonra bölüme , okula , şehre gıcık kapar sizi yanlış yönledirir.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• dış ticaret bölümü hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
                          GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE

Yorum

• İstanbul Üni. Bilgisayar Müh' de okuyorum yardımcı olabilirim.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Tm1-23, Tm2-21, Tm3-19 binlerde sıralamam ancak Tm1 ve Tm3'ten girmeyi düşünmüyorum. Tm2'den hangi bölümlere girmek ileride iş alanında bana geniş imkânlar sunar? Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, sağolun.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tm1-23, Tm2-21, Tm3-19 binlerde sıralamam ancak Tm1 ve Tm3'ten girmeyi düşünmüyorum. Tm2'den hangi bölümlere girmek ileride iş alanında bana geniş imkânlar sunar? Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, sağolun.
                                İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler veya Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İÖ) nasıl olur veyahut tam burslu özel üniversitelerde uluslararası ilişkiler? Hukuk %50 pek tutacak gibi gözükmüyor varsa bilgisi veya öngörüsü olan görüşlerini paylaşsın lütfen.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X