Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbul Üniversitesini kime sorabiliriz? İşletme bölümü nasıldır acaba? 60 bin civar sıralamam. Bu sıraya göre nerelere girebilir? Yardımcı olursanız sevinirim..
    Avcılar kampsündeki işletme bölümü ile ilgili bilgi verebilirim bir de Beyazıt'ta iktisat fakültesinde işletme var orayı bilemiyorum.
    Eğer ilk senelerde kulüplerde etkin olarak görev alabilirseniz, gerek staj gerek mezuniyet sonrası şansınız diğer öğrencilere göre daha fazla olacaktır. Yıl içinde gerek işletme kulübü gerekse kültür kulubü birçok faliyet düzenler, o yüzden fakülte içi genelde şenlik alanı gibidir
    Dersler öyle çok zor değil derslere katılım olduğu sürece sorun çıkmaz. Sadece ilk sene alışmakta biraz zorlanabilirsiniz. Sınıflar çok kalabalık olur. Hocaların takıntılısı da var normali de. Şimdilik bu kadar.
    Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin

Yorum

• İstanbul Üniversitesi mühendislik fakültesi hakkında sorun cevaplıyim.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

İstanbul Üniversitesini kime sorabiliriz? İşletme bölümü nasıldır acaba? 60 bin civar sıralamam. Bu sıraya göre nerelere girebilir? Yardımcı olursanız sevinirim..
        Abime sordum, İst Matematik mezunu. Yüzeysel cevap verdi. İstanbul Üni İşletme iyi ama Marmara'nın İşletmesi daha iyi diyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben sözelciyim.Bu bölüm seçmede çok teredütte kalıyorum.Tarih,coğrafta,edebiyat gibi bölümlerle iletişim fakültesi bölümleri(gazetecilik,radyo sinema vb) arasında kafam gidip geliyor.
          Sıralamam TS-1'de 17.504, TS-2'de 20.728
          Aslında gazetecilik okumak var kafamda ama internetten yaptığım araştırmalarda torpilin varsa bir işte çalışabilirsin türünden yorumlamalar vardı.Gazetecilikten mezun olan veya okuyan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi?
          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
          #Ziya Doğan

Yorum

• Metalurji ve malzeme mühendisliği'nden bahsedebilir misiniz biraz?
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bogazici universitesi veya elektrik-elektronik mudendisligiyle ilgili sorulari olanlara ben de yardimci olmaya calisirim...

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senin üniversitendeki mimarlık inşaat mühendisliği bölümleri nasıl ve puanları ?
                ben beykent üniversitesindeyim okuldan kısaca söz etmek gerekirse konumu şehire yakın ama bildiğin varoş

mimarlık tr'deki en iyi mimarlıklardan inşaat muh 1-2 sene oldu açılalı ama güzelmiş.

fiyat olarak tr'deki en uygun özel univ.

tavsiye ederim ama konumunu beğenmeyebilirsin.

Yorum

• TM1:405, 62800
                  TM2:403, 58500

Bu puan ve sıraya göre nerelere girebilirim? Lütfen yardımcı olun.

Yorum

TM1:405, 62800
                    TM2:403, 58500

Bu puan ve sıraya göre nerelere girebilirim? Lütfen yardımcı olun.
                    Şu site biraz yardımcı olur umarım.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Gecenlerde birileri Turkiyenin egitim sistemi berbat diye anlatti bana.. Dogrumu? Bana biraz bilgi verirmisiniz mi bu konu hakkinda? Universiteye giris nasil oluyor?
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben beykent üniversitesindeyim okuldan kısaca söz etmek gerekirse konumu şehire yakın ama bildiğin varoş

mimarlık tr'deki en iyi mimarlıklardan inşaat muh 1-2 sene oldu açılalı ama güzelmiş.

fiyat olarak tr'deki en uygun özel univ.

tavsiye ederim ama konumunu beğenmeyebilirsin.
                        Yeditepe'de okuyan var mı ?
                        Varsa torpille mimarlığa girilir mi ?

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Metalurji ve malzeme mühendisliği'nden bahsedebilir misiniz biraz?
                          bu sene nasipse dersleri almaya başlayacağım.
                          açıkçası ben bu bölümü seçtiğim için kafam rahat.
                          iş olanağı konusunda geniş bir yelpazesi var.
                          3. sene malzeme, metalurji yada seramik dalında ilerliyorsun.
                          tam dersleri almadığım için net yazamıyorum ama diğer mühendislikleri okuyan arkadaşlarım (daha iyi bölümde olanlar bile)(inşaat-makina) gıpta ile bakıyorlar.
                          bu durumu ben anlamadım ççç
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Tercih dönemi başladı olarak değişebilir başlık
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sene nasipse dersleri almaya başlayacağım.
                              açıkçası ben bu bölümü seçtiğim için kafam rahat.
                              iş olanağı konusunda geniş bir yelpazesi var.
                              3. sene malzeme, metalurji yada seramik dalında ilerliyorsun.
                              tam dersleri almadığım için net yazamıyorum ama diğer mühendislikleri okuyan arkadaşlarım (daha iyi bölümde olanlar bile)(inşaat-makina) gıpta ile bakıyorlar.
                              bu durumu ben anlamadım ççç
                              Ya şimdi şöyle birşey var.Sene başında İstanbul'u hedef koymuştum, olmazsa KTÜ'yü yazacaktım.Ama şuan puanım İTÜ, YTÜ'deki istediğim bölümlere(bilgisayar, elektronik) yetmiyor.Bu durumda geriye iki ihtimal kalıyor: ya ktü'de bilgisayar müh. okuyacağım yada sırf istanbul için ytü'de metalurji, malzeme. Ama bu bölüm daha önce aklımın ucundan bile geçmiyordu.YTÜ, şehir dışında üniversite okumak falan bunlar güzel şeyler tabiki ama hiç düşünmediğim bir bölüme girmek ne kadar mantıklı olur?

İstediğim bölümü KTÜ'de mi okumalıyım yoksa kafamda olmayan bir bölümü YTÜ'de mi?Bana 1.si daha mantıklı geliyor, sizce?
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• KTÜ Tıp Fakültesi Türkiye'deki diğer Tıp Fakülteleri arasında nasıl bir yerde,bilgisi olan var mı ?
                                "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                                "Şenol Güneş"
                                Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X