Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ikimizde kazanırsak Gazi yi, orası harbiden karışır hemşerim
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

zamanımız azalıyo yahu
      .....................................

Yorum

Gerçekten çok az vakit kaldı. Sanki günler iki iki atıyor. Ygs tamam da LYS sıkıntılı biraz.

Yorum

Yaw bugün Ygs denemesi olduk Türkçemi geliştirmişim 40 soruda 37 net Ama Mat kötü napıcam ben bu sayısalla pff
          FIRTINA

Yorum

İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaw bugün Ygs denemesi olduk Türkçemi geliştirmişim 40 soruda 37 net Ama Mat kötü napıcam ben bu sayısalla pff
            oha naptın ya 40 soruda 37 netmi
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Matematik ne kadar?

Yorum

Türkçede 33ü geçemedim hala netlerde sayısal zaten yapamıyorum biraz daha Türkçe yapsam iyiydi yaa.
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

okul sınavları + ygs çalışmaları + yabancı dil sınavı çalışmaları .... bitmiyor arkadaş bit-mi-yor !!!!!
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

ea cı mısın ? bende denemelerde hep 32-33-34... o civarda, 30 aşağısına hiç düşmedim ama lanet olsun 35 in yukarsınada çıkaramıyorum, kaldım ortalarda o civarlarda dolanıyorum son denemedede 33 net çıkardım.

sosyaldede aynı durum var, ygs de türkçe+sosyalde sorunum yok gibi(sözelciyim bu arada) ama mat yapamıyorum 2-3 net ortalamam sezon başından beri 5 neti geçemedim, fendende fantazi yapıyorum işte ondanda biyoloji felan yapabiliyorum durum bu bende

ama lys sınavlarında resmen dökülüyorum o edebiyat yok mu o edebiyat, lys de bi ondan korkuyorum, yememiş içmemiş eser yazmışlar batı edebiyatı var akıllara zarar akımdı servetti finnundu kopuzdu aşk şarap kadın vsv.vs..v.s... çıldırtacak la beni bu ders !!! ygs yi bi halledelim sıra onada gelecek ama önce ygs.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkçede 33ü geçemedim hala netlerde sayısal zaten yapamıyorum biraz daha Türkçe yapsam iyiydi yaa.
                      Canberk sana türkçe ne lazım sen sayısalcısın mat.-fen çalış
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        okul sınavları + ygs çalışmaları + yabancı dil sınavı çalışmaları .... bitmiyor arkadaş bit-mi-yor !!!!!
                        aynısı olmasada bende yoğunum
                        okul + ygs çalısması + staj+ (geçici bir süreliğine staj dosyası doldurma)
                        çok ama çok yoğunum

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Son sınavda Türkçe 35,25 , Sosyal 33, Matematik 25,75 , Fen 2

Yorum

İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son sınavda Türkçe 35,25 , Sosyal 33, Matematik 25,75 , Fen 2

maşallah, istediğin yere rahat rahat girersin sen

Yorum

Gençler, rahat olun. YGS ne zaman ?
                              Sınavdan sonra size bir sır vercem. Sınavdan önce verirsem, şımarırsınız
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maşallah, istediğin yere rahat rahat girersin sen
                                Keşke ama LYS kötü. Ona da sıra gelince bakarım diyorum ama az vakit kaldı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X