Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=bestrafer;1918650183]Bir dahaki seneki sistemde tercih yapan öğrencilerin dezavantajı devam etmeyecek mi? Hani bir efsane vardı, geçen sene tercih yapan öğrencilerin okuldan aldıkları puan %50 düşürülüyor gibisinden. O konuyu merak ettim. Ayrıca İnşallah hayırlısı olur.

eğer ösym yerleştirirde ben gitmezsen okuldan puan alamayacagım.
    yalnız gittim okulu dondurdum dondurdugum sene puanı yarısını alırım sonraki sene tamamını alırım . ben öyle biliyorum
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Bu yazıyı okudum kafam karıştı şu ingilizce mevzusuna biri açabilirmi konuyu ? KTÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / KAMU YÖNETİMİ Kabul ve Kayıt Şartlarında şöyle bir yazı var ; İngilizce eğitim için yeterli dil becerisine sahip olma (500 TOEFL / 6 IELTS puan almış olma) Nedir bu ya ?
      En son saffet61 tarafından düzenlendi; 05.08.2012, 17:48.
      Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        01. Tercih 104810759 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
        02. Tercih 104110412 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
        03. Tercih 105610501 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
        04. Tercih 107210332 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi
        05. Tercih 105630092 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ)
        06. Tercih 103110309 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Hukuk Fakültesi
        07. Tercih 101010255 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Hukuk Fakültesi
        08. Tercih 110010023 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
        09. Tercih 109710215 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Hukuk Fakültesi
        10. Tercih 107230027 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (İÖ)
        11. Tercih 108910401 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi
        12. Tercih 106910179 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
        13. Tercih 106210777 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Hukuk Fakültesi
        14. Tercih 100710145 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Hukuk Fakültesi
        15. Tercih 102910482 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA)/Hukuk Fakültesi
        16. Tercih 103510235 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Hukuk Fakültesi
        17. Tercih 108930211 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi (İÖ)
        18. Tercih 108210841 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN)/Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi
        19. Tercih 109910091 YALOVA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
        20. Tercih 104210456 GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
        21. Tercih 106630247 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ)
        22. Tercih 105310461 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Hukuk Fakültesi
        23. Tercih 101410206 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/Hukuk Fakültesi
        24. Tercih 108810774 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
        25. Tercih 108410266 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
        26. Tercih 101110748 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Siyasal Bilgiler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
        27. Tercih 104810326 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği
        28. Tercih 104110342 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Gazi Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

Benim büyük ihtimalle 10 ile 14 arası birşey gelecek tercihlerimden öyle bekliyorum
        Yeni bir hukukçu daha doğuyor demek

Hayırlısı olsun kardeşim.

Yorum

• Makine mühendisliğinde 1 erkeğe 250 gr kız,
          İnşaat mühendisliğinde 1 erkeğe 1 uzun saçlı erkek,
          Elektrik-Elektronik mühendisliğinde 1 erkeğe 3 erkek düşüyormuş.

Makine tercih ettim sizce nasıl karar?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Makine mühendisliğinde 1 erkeğe 250 gr kız,

Hemşirelik yazsaydın keşke.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Makine mühendisliğinde 1 erkeğe 250 gr kız,

üniversiteye manita yapmak amacıylan gidiyorsan sen baştan kaybettin abicim.gerçi seninde suçun yok artık üniler bilim yuvasından çıkıp aşk yuvasına dönüştü.bağını çözen üni okuyor yani okumayanı dövüyorlar.tercih konusuna gelince tercih ettiğin üç bölüm arasında en kolay bitirileni ve ilerde en fazla para ve iş imkanı olan inşaatdır.elektrik için sadece diğerlerinden puanı yüksek bu avantajı var TÜRKİYE şartlarında diğer(makina inşaata) göre iş sahası azdır.makina ise yatma yeri değil sürekli ve günlük disiplinle çalışılıp bitirlecek bir yerdir sınav haftası çalışmaylan okulu uzatacağına garanti verebilirim zorluk açısından kişiden kişiye değişmekle beraber genel olarak en zoru kabul edilir.gerçi bu üniden üniye değişir ama odtü,itü ,ktü,ytü en iyileridir.sonuçta geleceği parlak bir meslek ve iş alanıda geniştir.
              sonuçta tercih yaptın bu noktadan sonra yapacağın şey makina zordur 4 yılda bitmez diyenleri duymamak zor olabilir ama bitirenler vardır elbet.herşeyi ayarında yapmak ve başarılı olup ülkeye yaralı bir mühendis olmaktır abicim şimdiden başarılar diliyorum sana

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                üniversiteye manita yapmak amacıylan gidiyorsan sen baştan kaybettin abicim.gerçi seninde suçun yok artık üniler bilim yuvasından çıkıp aşk yuvasına dönüştü.bağını çözen üni okuyor yani okumayanı dövüyorlar.tercih konusuna gelince tercih ettiğin üç bölüm arasında en kolay bitirileni ve ilerde en fazla para ve iş imkanı olan inşaatdır.elektrik için sadece diğerlerinden puanı yüksek bu avantajı var TÜRKİYE şartlarında diğer(makina inşaata) göre iş sahası azdır.makina ise yatma yeri değil sürekli ve günlük disiplinle çalışılıp bitirlecek bir yerdir sınav haftası çalışmaylan okulu uzatacağına garanti verebilirim zorluk açısından kişiden kişiye değişmekle beraber genel olarak en zoru kabul edilir.gerçi bu üniden üniye değişir ama odtü,itü ,ktü,ytü en iyileridir.sonuçta geleceği parlak bir meslek ve iş alanıda geniştir.
                sonuçta tercih yaptın bu noktadan sonra yapacağın şey makina zordur 4 yılda bitmez diyenleri duymamak zor olabilir ama bitirenler vardır elbet.herşeyi ayarında yapmak ve başarılı olup ülkeye yaralı bir mühendis olmaktır abicim şimdiden başarılar diliyorum sana
                Bakalım ne olur. İnşaat ve makine uzun uzun araştırdım makinede karar kıldım. Eniştem de makine mühendisi onunla da konuştuk. Okumasının zor olduğunu biliyorum. Tanıdıklar ve arkadaşlar var gerçekten zormuş. Artık bir şekilde bakacağız çaresine
                Fikirleriniz için teşekkürler.

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hemşirelik yazsaydın keşke.
                Adem Abi işin muhabbeti Çok işim olmaz o işlerle halbuki
                Saygılar

Yorum

• Mustafa Makineci olursan saçlarına veda et.şakası bi yana,

2.sınıftaki termodinamik 1-2,dinamik,diferansiyel denklemler,Malzeme 1-2
                  3.sınıftaki akışkanlar mekaniği,ısı transferi,makine elemanları 1-2,otomatik kontrol,hidrolik makineler

derslerine çok dikkat et.Okulu uzatan dersler bunlardır.1.sınıfta lisenin tekrarı dersleri var.
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa Makineci olursan saçlarına veda et.şakası bi yana,

2.sınıftaki termodinamik 1-2,dinamik,diferansiyel denklemler,Malzeme 1-2
                    3.sınıftaki akışkanlar mekaniği,ısı transferi,makine elemanları 1-2,otomatik kontrol,hidrolik makineler

derslerine çok dikkat et.Okulu uzatan dersler bunlardır.1.sınıfta lisenin tekrarı dersleri var.
                    Teknik resim çok duydum Armağan Abi Ama çoğu hoca takıntısı yüzünden diyor Dif.Denk olarak da çok duydum bir de akışkanlar mekaniği

diğerlerini de öğrenmiş olduk sayende 1. sınıf benim için kabus olmaz inşallah tarih falan varsa sıkıntı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni bir hukukçu daha doğuyor demek

Hayırlısı olsun kardeşim.
                      Sağolasın
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yazıyı okudum kafam karıştı şu ingilizce mevzusuna biri açabilirmi konuyu ? KTÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / KAMU YÖNETİMİ Kabul ve Kayıt Şartlarında şöyle bir yazı var ; İngilizce eğitim için yeterli dil becerisine sahip olma (500 TOEFL / 6 IELTS puan almış olma) Nedir bu ya ?
                        Şudur 1 sene ingilizce hazırlık okuyacaksınız .

Kamu yönetiminde hazırlık yoktu yeni geldi heralde
                        En son bordo61 tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 14:35.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• MUK yakma olum kendini gel İnşaatcı ol
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MUK yakma olum kendini gel İnşaatcı ol
                            Sizin gibi mühendisler varken bişe olmaz bana

Yorum

• Hey gidi, ne güzel puanlar alıyor, ne güzel bölümler yazıyorsunuz.
                              İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                MUK yakma olum kendini gel İnşaatcı ol
                                Hayırdır birader, kendini yakma falan N'oluyoruz ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X