İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
-
İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 binden 12 bine düştüm ama emin olduğum cevaplarda çok aşırı fazla yanlışlar var .
Bugün dilekçe göndereceğim ama hiç ümidim yok Diş Hekimliği yazacam hayırlısı böyleymiş . Sağolasın abi ."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezor değildir. yalandır kardeş.#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yalan hiçmi geçen yok abi ya =)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEa-448 hukuk gelmez heralde
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Üniversitesini kime sorabiliriz? İşletme bölümü nasıldır acaba? 60 bin civar sıralamam. Bu sıraya göre nerelere girebilir? Yardımcı olursanız sevinirim..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel üniden özel üniye geçersin ama devlet'te hayal edersin#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel üniden özel üniye geçersin ama devlet'te hayal edersinOrtalamaya bakar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..
1. Sınıfta iyi bir ortalama getirirsen 2. sınıfın başında üniversite puanın not ortalaman ve gideceğin üniversitedeki kendi ünivesitendeki kredi uyumu olursa gayet normal geçebilirsin bir çok arkadaşım geçtiBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İnşaat Mühendisliği istiyorsanız.
Çekinmeden Ktü İnşaat yada İTÜ İnşaat yazın
Belki biraz fazla zorlanırsınız ama eğitimde alırsınız.
Şimdiden de söyleyim kimse okula gidip mühendis çıkmayı beklemesin , ne öğreniyorsanız dışarda çalışırken öğreniyorsunuz okul ön hazırlık ( Bence )Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecenlerde birileri Turkiyenin egitim sistemi berbat diye anlatti bana.. Dogrumu? Bana biraz bilgi verirmisiniz mi bu konu hakkinda? Universiteye giris nasil oluyor?
Bu arada, hepinize geçmiş olsun. Lütfen, başkalarının dediklerine fazla kulak asmamaya dikkat edin. Büyüklerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin, sadece ve sadece istediğiniz bölümü tercih edin. Tıpsa tıp, lojistikse lojistikEn son mda61 tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 22:34.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Üniversitesinde 4-5 tane işletme var.SBF de İktisat Fakültesinde ve İşletme Fakültesinde.İçlerinde İngilizce-Türkçe diye de ayrılırlar.O sıraya da Avcılar Türkçe İşletme olur.O da içlerinde en kötüsü.
- Alıntı
Yorum
Yorum