Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya şimdi şöyle birşey var.Sene başında İstanbul'u hedef koymuştum, olmazsa KTÜ'yü yazacaktım.Ama şuan puanım İTÜ, YTÜ'deki istediğim bölümlere(bilgisayar, elektronik) yetmiyor.Bu durumda geriye iki ihtimal kalıyor: ya ktü'de bilgisayar müh. okuyacağım yada sırf istanbul için ytü'de metalurji, malzeme. Ama bu bölüm daha önce aklımın ucundan bile geçmiyordu.YTÜ, şehir dışında üniversite okumak falan bunlar güzel şeyler tabiki ama hiç düşünmediğim bir bölüme girmek ne kadar mantıklı olur?

İstediğim bölümü KTÜ'de mi okumalıyım yoksa kafamda olmayan bir bölümü YTÜ'de mi?Bana 1.si daha mantıklı geliyor, sizce?
    Bende olsam kafamda olan bölümü ilk tercih ederim. O bölüme girip ulan niye geldim ben buraya dersen 4 sene kendini yıpratırsın. Yinede tercih senin. Kolay gelsin
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Başka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..
      #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..
        zor değildir. yalandır kardeş.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 binden 12 bine düştüm ama emin olduğum cevaplarda çok aşırı fazla yanlışlar var .

Bugün dilekçe göndereceğim ama hiç ümidim yok Diş Hekimliği yazacam hayırlısı böyleymiş . Sağolasın abi .
          sen tıp mı istiyordun ahmet?
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zor değildir. yalandır kardeş.
            Nasıl yalan hiçmi geçen yok abi ya =)

Yorum

Nasıl yalan hiçmi geçen yok abi ya =)
              özel üniden özel üniye geçersin ama devlet'te hayal edersin

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ea-448 hukuk gelmez heralde
                Devlet üniversitelerinde gelmez.

İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbul Üniversitesini kime sorabiliriz? İşletme bölümü nasıldır acaba? 60 bin civar sıralamam. Bu sıraya göre nerelere girebilir? Yardımcı olursanız sevinirim..
                İstanbul Üniversitesinde 4-5 tane işletme var.SBF de İktisat Fakültesinde ve İşletme Fakültesinde.İçlerinde İngilizce-Türkçe diye de ayrılırlar.O sıraya da Avcılar Türkçe İşletme olur.O da içlerinde en kötüsü.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki teşekkürler tercihleri ona göre dizecez demekki =) =)

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özelden devlete geçen 4-5 arkadaşım var ya Ortalamaya bakar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Başka bir üniversiteye yatay geçiş zormudur, nasıl geçilir bilgisi olan renkdaşlar cevaplarsa sevinirim..
                      Devlet üniversitesinden başka bir devlet üniversitesine

1. Sınıfta iyi bir ortalama getirirsen 2. sınıfın başında üniversite puanın not ortalaman ve gideceğin üniversitedeki kendi ünivesitendeki kredi uyumu olursa gayet normal geçebilirsin bir çok arkadaşım geçti
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İnşaat Mühendisliği istiyorsanız.

Çekinmeden Ktü İnşaat yada İTÜ İnşaat yazın

Belki biraz fazla zorlanırsınız ama eğitimde alırsınız.

Şimdiden de söyleyim kimse okula gidip mühendis çıkmayı beklemesin , ne öğreniyorsanız dışarda çalışırken öğreniyorsunuz okul ön hazırlık ( Bence )
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gecenlerde birileri Turkiyenin egitim sistemi berbat diye anlatti bana.. Dogrumu? Bana biraz bilgi verirmisiniz mi bu konu hakkinda? Universiteye giris nasil oluyor?
                          1,5 milyon öğrenci üniversiteye girmek için sınava giriyor güzel kardeşim. Sınavda sorulan soruların içeriğini genelde okullarda öğrenmek mümkün olmadığı için bu öğrencilerin büyük çoğunluğu dersanelere gidiyor. Kimisi 3-5 hocadan ekstra olarak özel ders alıyor. Yurdumun bazi kesimlerinde öğrenciler parasızlıktan dersaneye bile gidemeyince fırsat eşitliği ortadan kalkıyor. Bu öğrenciler son senelerini yarış atı gibi geçiriyor, kimisi kafayı yiyor, kimisi psikolojik tedavi almaya başlıyor. Stres desen, herkeste almış başını gitmiş. Sınavdan sonra tercih dönemi başlıyor. Herkes puanına göre bir tercih listesi hazırlayıp öğrenci seçme merkezine gönderiyor. Bu puanlara göre kimisi istediği yere giriyor, kimisi istemediği yere giriyor, kimisi hiç bir yere giremiyor. Sonuç, yine hüsran, yine hüsran,yine hüsran.

Bu arada, hepinize geçmiş olsun. Lütfen, başkalarının dediklerine fazla kulak asmamaya dikkat edin. Büyüklerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin, sadece ve sadece istediğiniz bölümü tercih edin. Tıpsa tıp, lojistikse lojistik
                          En son mda61 tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 22:34.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstanbul Üniversitesinde 4-5 tane işletme var.SBF de İktisat Fakültesinde ve İşletme Fakültesinde.İçlerinde İngilizce-Türkçe diye de ayrılırlar.O sıraya da Avcılar Türkçe İşletme olur.O da içlerinde en kötüsü.
                            Kötü demesek. İçlerinden bir o tutuyor.

Yorum

• Arkadaşlar gelmeyin boşverin üniversiteyi Tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı
                              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Yıldız Teknik düşünenler özelden yazsınlar.Bende size bir tavsiye,mühendislik okuyacaksanız teknik üniversite okuyun.Puan sıralaması iyi olan en iyi değildir.bunu anladığınızda geç olabilir.Mühendislik= kesinlikle teknik üniversite.
                                Entropi İyidir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X