Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu II.Mahmud'un Avrupa'dan getirdiği bandonun ismini nereden bilelim.Böyle soru mu olur
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayısalcı olmama rağmen sözel puanım yüksek diye bugün sosyal'e girdim tarih coğrafya güzel geçti ama felsefede hayatımda ilk kez duyduğum kelimeler vardı .Bir soru vardı vietnam savaşına gitmeyip dünya şampiyonluğu elinden alınan boksörmuhammed ali ile ilgili muhammed ali'yi işaretlicektim vazgeçtim cevabı muhammed aliymiş of ulan oscar delahoya ile mike tyson olmaz dedim 2 şık arasında kaldım jack johnson işaretledim .Soru beni şöyle yanılttı dünya şampiyonluğu elinden alınan dedi eğer deseydiki sonradan affedildi onu işaretlerdim ben de şöyle düşündüm adamın dünya şampiyonluğu elinden alınmış ama şuanda dünya şampiyonu olarak kabul ediliyor diye işaretlemedim.
      O soruda Muhammed aliyi işaretledim lakin Floyd lu bir şahıs vardı birkac gündür sürekli Pink Floyd dinliyorum dedim bunumu işaratlese sonra dedim Muhammed Ali dir bu

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu II.Mahmud'un Avrupa'dan getirdiği bandonun ismini nereden bilelim.Böyle soru mu olur

Mûsikâ-i Hümâyûn

buymuş, salladığım 3 sorudan biriydi mehter demiştim, yanlış çıktı.. abi böyle soru sorulur mu yaw

sınava başladık martılar başladı ciyaklamaya, la tarihi yarım saatte bitirdim vurdum kafayı yattım o ara sustular coğrafyayı verdiler ona başlıyoruz yine başladılar koro halinde şarkılarına, lan coğrafyayıda bitirdik verdik o ara yine sustular bu kez felsefe grubunu verdiler koro kaldığı yerden başladı sınıfta küfür etmeler felan millet delirdi ama ben hiç etkilenmedim hoşumada gitti valla tıkır tıkır çözdük çıktık......

tarih kolaydı coğrafyada öyle, sosyoloji psikoloji yorumladık yorumladık yaptık onlardada sorun yok ama mantıktan 5 soru yaptım 4 boş var o semboller felan hiç uğraşmadım bilmiyordum zaten neyse atlattık bunuda ama edebiyatta epeyce zorlanıcam.

not: çıkarken sıraya ''bize heryer Trabzon'' ve ''61'' yazıp Oğuzlu diyerek imzamı attım, hoca gördü ters ters baktı bıyıkaltı bir gülüş attı birşey demedii
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var. Tercihlerle alakalı..

Örneğin ben TM-1 puanıyla 80bininci oldum ve 1. sıraya ege iktisat yazdım başka bir arkadaşımda TM-1 Puanıyla 50bininci oldu ancak Ege iktisatı 5. sıraya yazdı ben ondan önce mi yerleşiyorum bölüme?
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mûsikâ-i Hümâyûn

buymuş, salladığım 3 sorudan biriydi mehter demiştim, yanlış çıktı.. abi böyle soru sorulur mu yaw

sınava başladık martılar başladı ciyaklamaya, la tarihi yarım saatte bitirdim vurdum kafayı yattım o ara sustular coğrafyayı verdiler ona başlıyoruz yine başladılar koro halinde şarkılarına, lan coğrafyayıda bitirdik verdik o ara yine sustular bu kez felsefe grubunu verdiler koro kaldığı yerden başladı sınıfta küfür etmeler felan millet delirdi ama ben hiç etkilenmedim hoşumada gitti valla tıkır tıkır çözdük çıktık......

tarih kolaydı coğrafyada öyle, sosyoloji psikoloji yorumladık yorumladık yaptık onlardada sorun yok ama mantıktan 5 soru yaptım 4 boş var o semboller felan hiç uğraşmadım bilmiyordum zaten neyse atlattık bunuda ama edebiyatta epeyce zorlanıcam.

not: çıkarken sıraya ''bize heryer Trabzon'' ve ''61'' yazıp Oğuzlu diyerek imzamı attım, hoca gördü ters ters baktı bıyıkaltı bir gülüş attı birşey demedii
            Kalem silgi verdiler mi ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var. Tercihlerle alakalı..

Örneğin ben TM-1 puanıyla 80bininci oldum ve 1. sıraya ege iktisat yazdım başka bir arkadaşımda TM-1 Puanıyla 50bininci oldu ancak Ege iktisatı 5. sıraya yazdı ben ondan önce mi yerleşiyorum bölüme?
              Arkadaşın senden önce yerleşir.Öteki türlü kumar gibi birşey oluyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kalem silgi verdiler mi ççç

şu dakka itibariyle ocak dışısın canberk ççççççççç
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Link bozuk laççççççççç
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var. Tercihlerle alakalı..

Sen 50.001'inci ol, arkadaşın 50.000'inci olsun onun ilk 4 tutmayıp 5. tercihi senin ilk tercihinle aynı olsa dahi öncelik onundur diye biliyorum.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Link bozuk laççççççççç

hadi ordan canavar gibi link işte nası bozuk ççç

Yorum

• Arkadaslar, aranizda Avusturyaya gelmeyi düsünen varsa okumak icin yardimci olabilirim. Her türlü bilgi verme ve üniversitelerle alakali sorularda. vize islemleri okul kabulleri vs. özel mesaj atabilirsiniz..
                        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• La yok mu bugün sınava giren?
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• Yarın Yasin Yarrııııın
                            BordoMavi.Net

Yorum

• yarın sınava gireceklere allah kolaylık versin...
                              biz atlattık sıra sizde.

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                La yok mu bugün sınava giren?

alduk oni geriden ççç

coğrafya kolaydı dil anlatım sorularınıda tıkır tıkır yaptık ama edebiyatta bocaladım, zaten adam gibi çalışmamıştım yazar eserlere.. kıyıdan köşeden sormuşlar, inek gibi çalışan arkadaşlarım ağlıyorlar sora sora bunları mı sordunuz diye işin ilginç yanı edebiyattan salladığım birkaç soruya baktım hepsi doğru çıktı )))) şanslı günümdeymişim.

neyse artık kuş tüyü gibi hafifledim, ohh be.........

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X