Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• madem şenol hoca engini kazanamadı bedava gitmesini beklemeden satmalıyız. büyük takımlar mecburum diye adam oynatmaz şenol hocada asla oynatmayacaktır.

Yorum

• Tamam ben bir şey demedim.
      Banane Engin'den.Sanki kişiliğini savunuyorum.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        madem şenol hoca engini kazanamadı bedava gitmesini beklemeden satmalıyız. büyük takımlar mecburum diye adam oynatmaz şenol hocada asla oynatmayacaktır.
        Ama Arda'yı Fatih Terim kazanır dimi ama!...ey gidi..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam ben bir şey demedim.
          Banane Engin'den.Sanki kişiliğini savunuyorum.
          kaçmaaa diren savaş..

Yorum

• malesef ben gelemiyorum öyle görünüyor çünkü ayın 20 sinde izne çıkıyorum
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arena olur dıye dua edıyorum ınanın yeter ya zulimpiyat sıktı canımızı artık. bu stad zaten galatasarayın stadı degıl devletın stadı adamlar bedavadan stad sahıbı oldular bıde verırız vermeyız dıyolar.şikeci takım ya dumencıler
              orada desibel yapmamız lazım full doldurmalıyız.kaldı kı dolar o stad
              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kaçmaaa diren savaş..
                ççççççDiren Sibel

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaçmaaa diren savaş..
                  Direnebilirdim abi ama karşımda bayan olduğumu unutup farklı kelimeler yazanlar var.Ayrıca mesajları kendi istediği gibi algılamaya niyetli olan da çok.Çıkıp da Engin'i pohpohlayalım demedim.Kendisi halâ bizim takımımızdaysa faydalanalım diyorum.Şenol hocaya yaptıklarını ben de biliyorum.Tebrik plaketi mi verdim Engin'e?

Yorum

• Armağan.arda ıle engını karşılaştırma.arda tam bır galatasaraylı.camıasını zora düşürmez.o camıası icın sembol ısım.ılerde hoca,başkan olacak.terımle pek ılgısı yok ardanın.ama engın öyle değıl.tam bır serserı.bugun bıraksak sürünür gıder.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ççççççDiren Sibel
                      Engin'i hep savunan biri olan ben bile bıktım ama haklı renktaş, kim oynayacak? colmanın yanına zaten tecrübesiz aykutu koyacağız, peki 3. adam kim olacak...barış ataş(!) mı? sezer(!) mi? ikisi de olmaz tecrübe ve yetenek olarak engin bunları ikiye katlar ama o da ne durumda bilmiyoruz...allah şenol hocaya sabır versin...ama o sahaya hem aykut hem de yanına sezer, barış ikilisinden biri çıkarsa sonuç çok kötü olabilir...

Yorum

• umarım sonradan sorun çıkmaz stadda ve 52 bin kişiyle o gün orda turu geçeriz

Yorum

• Biraz da Engin ile uzaktan akraba olduğum için böleyim sanırım...
                          Engin disiplinsiz vs. olabilir ama hoca olarak onu disipline edecek olan yine Hocadır..
                          Fatih abi katılmıyorum..Arda Terimin hatrına kaldı..
                          Bunu da oynatarak yaparsın oynatmayarak değil..
                          En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 06.08.2011, 16:33.
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Berat kardes,bırakalım senede 3 maç oynasın artık psıkopatımız..bır anlık sınırını içıne atacaksın.burak egemen selcuk onur senol hocayla kendını gelıstırdı.bırı kalkıp şenol hocaya kufrettımı.

Yorum

• Milan 2 İnter 1 Kupa milanın dk 74
                              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Berat kardes,bırakalım senede 3 maç oynasın artık psıkopatımız..bır anlık sınırını içıne atacaksın.burak egemen selcuk onur senol hocayla kendını gelıstırdı.bırı kalkıp şenol hocaya kufrettımı.
                                Gittiklerinde küfür etmiş gibi olmadı mı zaten ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X