madem şenol hoca engini kazanamadı bedava gitmesini beklemeden satmalıyız. büyük takımlar mecburum diye adam oynatmaz şenol hocada asla oynatmayacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem şenol hoca engini kazanamadı bedava gitmesini beklemeden satmalıyız. büyük takımlar mecburum diye adam oynatmaz şenol hocada asla oynatmayacaktır.ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ben bir şey demedim.
Banane Engin'den.Sanki kişiliğini savunuyorum.
Yorum
-
arena olur dıye dua edıyorum ınanınyeter ya zulimpiyat sıktı canımızı artık. bu stad zaten galatasarayın stadı degıl devletın stadı
adamlar bedavadan stad sahıbı oldular bıde verırız vermeyız dıyolar.şikeci takım ya dumencıler
orada desibel yapmamız lazım full doldurmalıyız.kaldı kı dolar o stad2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaçmaaa diren savaş..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaçmaaa diren savaş..
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççççççDiren Sibel
Yorum
-
Biraz da Engin ile uzaktan akraba olduğum için böleyim sanırım...
Engin disiplinsiz vs. olabilir ama hoca olarak onu disipline edecek olan yine Hocadır..
Fatih abi katılmıyorum..Arda Terimin hatrına kaldı..
Bunu da oynatarak yaparsın oynatmayarak değil..En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 06.08.2011, 16:33.ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat kardes,bırakalım senede 3 maç oynasın artık psıkopatımız..bır anlık sınırını içıne atacaksın.burak egemen selcuk onur senol hocayla kendını gelıstırdı.bırı kalkıp şenol hocaya kufrettımı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum