engin konusunda hale daha geçen sneelerde yaptığı 1-2 hataya bakıp adama sallayanlar var. engin son olarak ne yaptığı için çok önemli benfica kadrosundan çıkarıldı bize bunun cevabı lazım ?? cevap açık sözleşme uzatmaması.hale daha durumu adamın kişiliğine bağlayanlar var yapmayın ne olur ya. sözleşme uzatmamasında da engini suçlamıyorum suç yönetimindir ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Armağan gözuğa kurban olayım etma ya, Terimin bırak ardayı ne zaman oyuncu kazandığını gördün?
üstelik ardayı kazandığını nerden biliyorsun? daha dur bakalım bir sene bile olmadı...Fatih Terim her zaman önce kendi karizmasını düşünür,önce kendisini düşünen insanlar,İNSAN KAZANAMAZ.
Şenol Güneş Burak'ı kazanacak,Selçuğu kazanacak,Onuru kazanacak hi bir şey yok;
ama dengesiz ruh hastası bir sığırın kendini bilmez hareketleri yüzünden bir Terim kadar bile olamadın hocam demek, ne kadar doğru?
eğer bir insanın içinde ADAMLIK varsa, fakat çıkaramamışsa ortaya, o adamı akıllı biri çıkarır o bedenin içinden.
ama bir insanın içinde adamlık yoksa(engin) neyini çıkaracaksın?
Terim kadar olamadın kısmına çok içerlendim Armağan.Çok.Yani ayıptır yahu.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'yı adam eden Terim kadar bile olamadı hoca maalesef..Oynatarak kazanırsın..Hocayı bu konuda eksik görüyorum..
Armağan oruç çarptı galiba Şenol Hoca daha kazanmak için ne yapsın,etmediği küfür kalmadı ahlaksızın sahadan çıkarken ona rağmen affetti,o küfürleri bana etse bırak affedip oynatmayı,sahadan çıkmasını beklemeden girer onu çime gömerdim..
Yorum
-
Bir futbolcu;
Takımına yaptığı katkı kadar değerlidir...
Traftarın vereceği değer bununla paralellik arz etmeli....
Kaç maç kazandırmış, kaç gol atmış kaç maçı çevirmiş.....
Hadi kazandırdığı maçları geçtik....
İyi bir birey olarak arkadaşlık paylaşım dostluk arkadaşlarının yanında yer alarak moral verme vs gibi özellikleri olan bazı yeteneği kıt oyunculara bile ihtiyaç duyar takım....
Neresinden bakarsam bakayım neresinden tutmaya çalışırsam çalışayım bu ENGİN elimde kalıyor...
Çok iyi oyuncu olmak çok yetenekli olmak başka birşeydir...Bunu realiteye dönüştürmek başka birşey....
Benim yeğenim var yemin ederim Sergen'den yetenekli hem az bulunur sol ayak ama o kadar ilgilenmemiz yardımcı olmaya çalışmamıza rağmen hiç birşey olmayacağına karar verdik...
Nerede oynadıysa hep kendisi haklı doğru, herkes haksız...
Klasik Özal jenerasyonu...Al birini vur ötekine....
Taraftar kendini sorgulasın derim...
Bizim için değerli olan kim, kimin arkasında durmalı, kimi sahiplenmeli ,kime alkış tutmalı, aldığımız formalarımızın arkasına kimin adını yazdırmalıyız diye.....
Şimdiye kadar bize yapmış olduğu katkıya bakarak yeni aldığım formanın arkasına Engin diye yazdırmak aklımın ucundan geçmedi geçmez de...
Benfica maçı öncesi o kadar ihtiyaç var iken sahada olup elinden geleni yapması gerekirken,gerekçesi ister sözleşme ister başka birşey, haklı-haksız, kadro dışı kalan bir oyuncunun savunulacak bir yanının olmadığı kanısındayım...
Sayın Şenol Güneş'in yola getiremediği kişiliği sadece ama sadece ZAMAN yola getirir diye düşünüyorum, umarım geç kalmış olmaz Engin bey...En son legurhan tarafından düzenlendi; 06.08.2011, 17:08.
Yorum
-
arenada olursa gövde gosterısı olur mutıs bı atmosfer olur..ılk defa futbol stadında nası bı ses gelır ozamn herkes gorurr
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan oruç çarptı galiba Şenol Hoca daha kazanmak için ne yapsın,etmediği küfür kalmadı ahlaksızın sahadan çıkarken ona rağmen affetti,o küfürleri bana etse bırak affedip oynatmayı,sahadan çıkmasını beklemeden girer onu çime gömerdim..
Engin için ben artık affedici olunmaması gerekildiğini düşünüyorum.Olcan,Ozan ve ya Alper ile takas edilsin.
Bu arada ilker engin hakkındaki yorumlarından da ufak bir Yılmaz V ural ruhu taşıdığına kanaat getirdimEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'yı adam eden Terim kadar bile olamadı hoca maalesef..Oynatarak kazanırsın..Hocayı bu konuda eksik görüyorum..
Peki...
Aynen öyle...
Haklısın...
+1967Hamiş
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi bilgi ise, iyi bir haber bu
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGittiklerinde küfür etmiş gibi olmadı mı zaten ?
sahada görevini yapman gereken yerde takım arkadaşlarına laf atarsan,hocana küfredersen olurmu?
enginin savunulacak bi tarafı yok dostum.ne kadar Trabzonlu olursa olsun.adam olacak.ahlaklı olacak ahlaklı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum