Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
şurda jaja ya sorumsuz diyenler var ya hayret alınan oyuncular iki resmi maçta biri sarı diğeri kırmızı kart gördü takımı 10 kişi bıraktı. jaja maç boyu dayak yiyodu bir kere kırmızı görmedi sizin sorumluluk anlayışınız nedir. jaja sezonu 14 gol ve en kırıtık maçlarda yaptığı asistlerle bitirdi. ben futbolcuya sahada bakarım ne vermiş futbol takımına iyi aile babası lazım değil ona bakarsan dünyanın en iyi oyuncularından sayılan birezilyalı socrates günde iki paket sigara içer içkide kullanırmış ben bunları onaylamam ama sahada işini yapan adama da akşam ne yaptın sormam
Engin konusunda bile Şenol Hocayı eleştirenlere hayret ediyorum...
al benden de o kadar...o kadar saygısızlık yapacak,birde ona bel bağlayacak Şenol Hoca...yok ya...
varsa hortum,getirin ıslatalıp dövelim. nefret ediyorum onodan, onun kaprisleri yüzünden bu sıkıntıyı çekiyoruz,koyacaktık sola veya ortaya takır takır oynayacaktı, kendi geleceğini önemsemeyebilir, o kadar umursamaz ki Trabzonsporun ona ihtiyaç duyduğu dönemde vurdumduymazlık yapıyor.
nefret ediyorum ondan,Şenol Güneşe saygısızlığına hiç değinmiyorum,değinirsem ceza alırım.
al benden de o kadar...o kadar saygısızlık yapacak,birde ona bel bağlayacak Şenol Hoca...yok ya...
varsa hortum,getirin ıslatalıp dövelim. nefret ediyorum onodan, onun kaprisleri yüzünden bu sıkıntıyı çekiyoruz,koyacaktık sola veya ortaya takır takır oynayacaktı, kendi geleceğini önemsemeyebilir, o kadar umursamaz ki Trabzonsporun ona ihtiyaç duyduğu dönemde vurdumduymazlık yapıyor.
nefret ediyorum ondan,Şenol Güneşe saygısızlığına hiç değinmiyorum,değinirsem ceza alırım.
Engin'in davranışlarını tebrik etmiyor kimse Barış.Ama en azından hakkında karar verilene kadar ondan faydalanmalıyız.Ben öyle düşünüyorum.
Kim ne derse desin,şu koşullarda,bu maçta Engin oynamalı.İhtiyacımız var ona.
İyi bir Engin,bize çok artı sağlar.
Ne alaka Sibel ?
Engin zibidisi, Trabzonspor'dan, Şenol Hoca'dan daha mı büyük ?
1 Engin'e mi muhtaç kaldık yani ?
Bize sağladığını artıları gün geliyor fazlası ile geri alıyor.
İstemez kalsın!
Kim ne derse desin,şu koşullarda,bu maçta Engin oynamalı.İhtiyacımız var ona.
İyi bir Engin,bize çok artı sağlar.
şenol hoca asla oynatmaz oynatırsa gutimle gülerim ona. sen adamı 8 ay hiçbir resmi maçta oynatma aradan transfer sezonu geçsin takımda tut sonra idmandan kov bu maçta da hadi gel senin eline kaldık de. olacak iş değil engin iyi oyuncu ise her maç oynatacaksın oynatamıyorsan demek iyi oyuncu değil göndereceksin. mecburmuyum verdiğim parayla enginin kaprisini çekmeye yada şenol güneşin inadını. nedir kardeşim bu oynatılmayan adamların paralarını şenol hocaa cebindenmi veriyor. trabzonspor besleme kampımı
Ne alaka Sibel ?
Engin zibidisi, Trabzonspor'dan, Şenol Hoca'dan daha mı büyük ?
1 Engin'e mi muhtaç kaldık yani ?
Bize sağladığını artıları gün geliyor fazlası ile geri alıyor.
İstemez kalsın!
Asla öyle bir kıyasa girmedim,girmem de.
O zaman bul yerine adam oynat Fatih.Elimizde varda biz mi istemiyoruz?
bırakın engını abıcım ondan bır cacık olmaz trabzonlu adam kalkmıs para muhabetı yapıyor sne yuregını koysana ortaya.arkadaslar gecen sene takım sampıyonluga oynuyor engın 2.yarı kac mac oynadı.engını bırakın bu takıma takvıye sart ozellıkle defansın gobegıne.sola ve serkanın yerıne bırde sag bek sart. hazırlık macı da sart tabıı. ne bılem ofspor araklıspor felan oynasın yani.
Yorum